Verlangen naar mijn vader 2

Ik was nog steeds blij dat ik de gok heb gewaagt om mijn vader te verlijden. Nadat hij me had geneukt en we samen waren klaargekomen zijn we in elkaars armen blijven liggen en in slaap gevallen. Werden tegen acht uur in de avond wakker. Zijn toen samen gaan douchen en hebben wat gegeten. Wat voelde ik me heerlijk, een soort warm gevoel in mijn lijf als ik aan mijn vader dacht. Die avond hebben we tv gekeken, tegen elkaar aan. Voor het slapen gaan elkaar nog klaar gezogen. Ik had het liefst bij hem in bed gekropen maar dat wilde hij niet.

De volgende morgen werd ik wakker door het stromen van water in de douch naast mijn kamer. Stond op en liep naar de badkamer. Keek door de deur en zag mijn vader onder de douch staan. Hij was zijn goddelijke lichaam aan het wassen. Mijn pik reageerde hierop door stijf te worden. Ik liep de badkamer in en vroeg zal ik je rug wassen vader? Graag zei hij. Ik opende de douchdeur en stapte bij hem onder het warme water. Onze tongen vonden elkaar, onze handen raakte ieder stukje van elkaars lichaam. Ik was zo geil en merkte dit ook aan mijn vader. Zijn 21 centimeter was weer aardig aan het groeien. Ik pakte douchschuim en waste zijn lichaam. Maakte zijn pik schoon. Hij stond vier omhoog en ik zakte door mijn knieen. Nam zijn 21 centimeter in mijn mond en begon te pijpen. Mijn vader kreunde zachtjes. Mijn handen masseerde zijn geile hang zak met grote ballen. Ik voelde zijn pik dikker worden en na enkele pijp h bewegingen spoot hij zijn zaad in mijn keel. Wat was dit lekker. Ik stond op en mijn vader zakte door zijn knieen en begon mijn pik leeg te zuigen. Ik had zijn zaad nog in mijn mond. Ik kwam met een kreun klaar en mijn zaad spoot in zijn mond. Mijn vader stond op en we begonnen te zoenen. Ons zaad door elkaars mond. Wat was dit geil. We hebben ons verder gewassen en aangekleed. Daarna zijn we samen gaan ontbijten en mijn vader is naar zijn werk gegaan en ik naar school.

Ik kon me maar moeilijk concentreren op de lesstof. Was steeds met mijn gedachten bij mij vader en zijn goddelijke pik en lijf. Trok me tussendoor in de pauze aantal keren af. Ik was blij toen de lessen voorbij waren en naar huis kon. Eenmaal thuis was ik nog steeds geil, ben ik eigenlijk altijd wel. Ik pakte wat te drinken en liep naar mijn kamer. Ging surfen op internet.

Weer porno kijken en me opgeilen. Ik liep naar de kamer van mijn vader, ging wat rondsnuffelen. In het kasje naast zijn bed vond ik gay blaadjes, films en dildo’s. Tot mijn verrassing zag ik foto’s van mijn vader waar hij een dildo in zijn kont heeft. Het maakte me geil. Ik ging op zijn bed liggen en zette de tv aan en hierna de dvd speler. Drukte op play. Er waren mannen bezig in leer die elkaar hard handig neukte pijpte. Het maakte me geil. Mijn pik was stijf. Trok mijn kleren aan en begon te spelen. Snoof poppers en pakte de dildo van mij vader. Deze was groot en dik. Ik smeerde hem in met glijmiddel dat ik in het kasje vond en zette hem tegen mijn kont aan. Duwde hem bij me naar binnen. Wat was ik geil. Ik lag zo een tijdje te spelen en te kijken toen ik de voordeur hoorde open gaan. Mijn vader kwam thuis. Riep dat ik boven was en ging verder met waar ik mee bezig was.

Na een tijdje hoorde ik mijn vader naar boven komen. Hij liep eerst langs mijn slaapkamer voordat hij bij de zijne kwam. Hij opende de deur en zei “zozo, al weer geil”. Ik keek hem alleen maar aan. Mijn vader liep verder zijn slaapkamer in en kneep in zijn kruis. Hij keek me aan en genoot. “dat ziet er goed uit jongen”. Mijn vader trok zijn kleren uit. Zijn 21 centimeter stond al weer stijf omhoog. Hij klom op het bed en kwam naast me liggen. Kreeg een zoen van hem. Hij keek me aan pakte me bij mijn keel en kneep er zachtjes in. Ik kreeg weinig lucht maar dit maakte me wel geil. Hij zei “vanaf nu ben je mijn sletje en ik zal je gebruiken wanneer ik wil”. Ik knikte gehoorzaam. Mijn vader nam zijn hand weg van mijn keel en gaf me een tongzoen. Zijn handen gleden over mijn lichaam via mijn tepels waar hij in kneep naar mijn pik. Hij pakte deze beet en trok eraan. Hij zakte naar benden en begon mij te pijpen.

De dildo zat nog in mijn kont. Ik was zo geil dat ik alles goed vond. Mijn vader stopte met pijpen en kwam op me zitten. Zijn pik voor me en ik opende mijn mond. Hij stopte zijn pik in mijn mond en begon deze te neuken. Ik voelde hem tot aan zijn ballen in mijn keel. Hij kreunde. Ik proefde zijn voorvocht wat me geiler maakte. Nadat hij zijn pik uit mijn mond had gehaald moest ik op mijn knieen komen zitten. Hij begon mijn billen te spanken. Wisselde hard en zachte klappen met elkaar af. Ik werd hier zo geil van. De dildo zat nog in me. Hij begon hiermee mijn kont te neuken. Na een tijdje trok hij de dildo eruit en stopte zijn goddelijke 21 centimeter met een harde beweging in me. Hij voerde het tempo snel op. Onder tussen trok hij aan mijn pik. Ik had het niet meer. Ik voelde mijn zaad op komen en maakte dit kenbaar aan mijn vader. Hij trok zijn pik uit me en duwde me op mijn rug. Hij zorgde ervoor dat ik niet ging klaarkomen. Dit was een pijnlijk maar opwindend gevoel. Nadat mijn zaad was weggetrokken in mijn ballen liet hij mijn pik los en likte er aan.

Hij kwam naast me liggen en ik moest op hem komen zitten. Zijn pik weer in mijn kont. Ik moest hem berijden. Deed dit met veel plezier en snel tempo. Ik genoot evenals mijn vader. Ik merkte dat hij ging klaarkomen en ik begon aan mijn pik te trekken. Dit nam hij na een tijdje over. Na een paar stootten voelde ik het zaad van mijn vader in me lopen. Mijn zaad spoot ik rijkelijk over zijn borst. Wat was dit lekker.

Nadat zijn pik slap was geworden ging ik naast hem liggen en likte hem schoon. Dit was weer genieten.

We hebben ons gewassen en aangekleed en zijn samen gaan eten. Die avond zijn we ieders onze eigen weggegaan. Ik moest huiswerk maken. Die avond nog een keer mijn vader moeten leeg zuigen. Hij deed bij mij niets.

Word vervolgd….

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max