Verlangen naar mijn vader 10

Ik zat op de bank te wachten op mijn vader. Het duurde niet lang. Na een kleine 10 minuten hoorde ik de voordeur open gaan. “ik ben thuis” riep mijn vader. Ik riep dat ik in de kamer zat. Mijn vader kwam de kamer binnen, “ben je alleen”. vroeg hij verbaast. Nee, antwoorde ik hem het speeltje is boven in de speelkamer. Mijn vader reageerde hier boos op, viel tegen me uit, “je weet dat je daar niet alleen mag komen”, dit zal je bezuren”. Hij kwam met snelle pas op me af lopen en pakte me bij mijn haren vast. Hij trok me omhoog. Toen ik stond pakte hij me bij mij keel en kneep zachtjes. Je bent echt hard leers vuile slet, zei hij. Ik snakte naar adem. Hij liet me los en ik zakte door mijn knieën hapte naar lucht. Het maakte me ook wel ergens geil, hoe mijn vader me behandelde.

Nadat ik op adem was gekomen wilde ik op staan. Mijn vader hield dit tegen door met zijn voet mijn rug naar beneden te duwen. “jij gaat luisteren ik zal je straffen”. Ik bood mijn excuses aan. Mijn vader haalde zijn voet van mijn rug. Zat op mijn knieën op de grond mijn vader stond voor me. Ik zag dat zijn pik stijf geworden is door de stof van zijn broek heen. Dit maakte me geil. Hij gebood me zijn broek te openen en hem te pijpen. Ik gehoorzaamde.Na 5 minuten voelde ik zijn pik dikker worden. Ik moest stoppen hij wilde nog niet klaarkomen. Dit is voor later zei hij. Ik moest gaan staan en mij uitkleden. Gaf het bevel om naar de speelzolder te gaan en daar de kleding aan te trekken die ik altijd droeg als ik zijn slet was. Verder moest ik tegen Michael zeggen dat het ging beginnen. Ik liep naar de speelzolder. Michael stond nog gebonden midden in de zolder. Ik zei hem dat we gingen beginnen. Ook gaf ik aan dat mijn vader een niet al te best humeur heeft. Hij is boos op me. Ik zag aan Michaels pik dat dit hem opwond. Ik trok de kleding aan en ging in de hoek staan. Na ongeveer tien minuten kwam mijn vader naar boven. Hij had zich omgekleed. Droeg een leren broek met openkruis en had een leren slip aan. Verder droeg hij zwarte kisten. Zijn bovenlichaam was ontbloot. Het maakte me geil.

Ik zag aan hem dat hij nog boos was, of hij speelde dit. Het maakte me opgewonden. Hij keek me strak aan en liep mijn richting op. Hij kwam voor me staan en zei “is dat die vriend van je die gebruikt wil worden” ik zei ja. Ik zag een kleine glimlach op zijn gezicht. “dat heb je goed gedaan mijn slet” hij gaf me een kus en kneep in mijn kruis.

Mijn vader liep naar Michael toe en ging voor hem staan. “zo jongen jij wilt dus mee spelen, voelen hoe ik mijn meesterlijke pik in je zal stoppen en je zal vernederen:, hij knikte enkel. “mijn sletterige zoon heeft zich misdragen om zonder toestemming jou hier zo te plaatsen op mijn speelzolder”. Michael zei niets. Mijn vader legde zijn hand op de schouder van Michael en ging zo over zijn borst en buik heen. Ik zag dat de pik van Michael stijf werd. Mijn vader keek ernaar en pakte hem beet. Trok eraan en kneep. Michael kreunde.Mijn vader stopte met het spelen van zijn pik. Hij gebood mij naar hem toe te komen. Ik gehoorzaamde. Moest op mijn knieen gaan zitten en de pik van Michael pijpen. Hij mocht niet klaar komen. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Michael genoot hoorbaar. Ik merkte dat mijn pik stijf begon te worden. Mijn vader ging op zijn stoel zitten en zag hem genieten van het uitzicht. Na 5 minuten merkte ik dat Michaels pik dikker werd ik stopte met pijpen. “wat doe je slet”? vroeg mijn vader. Hij gaat klaarkomen en dat mocht niet zei ik hem. Hierop stond mijn vader op. Zag dat zijn pik stijf stond. Hij liep mijn richting op en kwam naast me staan. Hij keek me aan en ik wist wat me te doen stond. Ik nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem. Na een tijdje voelde ik zijn voorvocht, het maakte me geil. Mijn vader haalde zijn pik uit mijn mond. Ik moest komen staan en weer in de hoek gaan staan. Ik gehoorzaamde. Mijn vader stond achter Michael en kneep in zijn billen. Michael schrok. Mijn vader duwde zijn lichaam tegen Michael aan en liet zijn stijve pik door zijn bilnaad glijden. Michael moest in spreid stand gaan staan. Mijn vader spuugde speeksel op zijn hand en smeerde dit op zijn kont. Duwde hierbij een vinger naar binnen. Michael kreunde. “lekker sletje”. Ja zei Michael. Mijn vader begon hem te vingeren. Na vijf minuten stopte mijn vader, haalde zijn vingers uit zijn kont. Spuugde weer op zijn hand en smeerde zijn pik ermee in. Zette zijn stijve pik tegen het neukgaatje en met een felle beweging duwde hij hem bij Michael naar binnen. Ik zag hem verschrikken van de pijn. Mijn vader pakte zijn heupen vast en begon hem te neuken. Eerst rustig maar al snel in hoog tempo. Ik zag de pik van Michael harder worden en hij kreunde. Het was een geil uitzicht. Mijn pik kon zich niet beheersen. Mijn vader bleef hem zo een tijdje neuken. Met harde stootten tot aan zijn ballen erin en eruit. Ik zag aan mijn vader dat hij bijna kwam. Hij stopte. Haalde zijn pik uit de kont van Michael.

Mijn vader gebood me hem los te maken. Dit deed ik. Ik merkte aan Michael dat hij dit niet erg vond. Hij maakte zijn armen los. Het masker dat Michael op had moest ook af. Michael keek naar mijn vader en glimlachte. Ik maakte hieruit op dat hij mijn vader lekker vind. Nadat Michael los was moesten we plaats nemen op het plasticzeil dat in de andere hoek op de speelzolder lag.

Mijn vader had uit de kast twee but pluggen, in de vorm van een varkensstaart, gepakt en gooide deze op het zeil. Ik wist wat er verwacht werd. Ik pakte een but plug en stopte deze in mijn kont. Michael keek me aan met een blik van wat is dit. Ik zei hem dat het goed is. Ik pakte de but plug en trok de billen van Michael uit elkaar en duwde de plug in zijn kont. We zaten op onze knieën tegen over elkaar. Mijn pik werd wat slapper en begon te plassen, mijn pis liep over de buik van Michael. Hij deed het zelfde. Mijn vader zei “goed zo sletjes, dat zie ik graag”. Hij kwam wat dichter bij staan en begon ook te plassen. Zijn pis over onze lijven. Ik genoot, opende mijn mond en mijn vader piste in mijn mond. slikte het niet door. Nadat ik een aardige hoeveelheid pis in mijn mond had ging ik tongen met Michael. Het pis van mijn vader door onze monden. Mijn vader bleef door pissen over ons gezicht. Wat was dit geil. Mijn pik werd weer stijf. Ik had het niet meer.

Vader gebood ons om op handen en voeten te komen en als varkens over het zeil te gaan lopen, daarbij moesten we geluiden maken van varkens. Michael vond dit wat onwennig. Mijn vader werd hier boos op en sloeg met een zweep op zijn rug. Michael schrok en ging beter zijn best doen. Tijdens het lopen moesten we plassen en dit oplikken, moesten door de pis rollen. Wat was dit geil. Mijn vader gebood ons om in de varkens houding tegen over elkaar te komen zitten. Mijn vader kwam op zijn knieën tussen ons zitten en begon weer te plassen. Wij moesten het oplikken, “ow wat zijn jullie goed bezig sletjes, jullie maken papa blij”. Nadat vader was uit geplast rolde we door de urine heen. Onze lichamen nat van de pis. Wat voelde dit lekker en de geur van de pislucht maakte ons geil. Michael en ik kregen het bevel te gaan vrijen op het zeil. Onze natte lichamen tegen elkaar aan. Binnen no time waren we stijf. We gingen in standje 69 liggen en pijpte elkaar.Ondertussen likte ik nog meer pis op wat ik in mijn mond hield voor ik Michael pijpte. Dit zo tien minuten te hebben gedaan voelde ik mijn sperma opkomen. Mijn pik begon dikker te worden en te kloppen. Ik liet de pik van Michael uit mijn mond gaan en kreunde terwijl mijn zaad in de mond van Michael spoot. Het was aardig wat. Nadat ik mijn zaad kwijt was ben ik Michael gaan klaar pijpen. Zijn pik diep in mijn keel. Zijn zaad slikte ik door. Wat was dit genieten.

nadat we klaar waren gekomen moesten we komen staan. De plug nog in onze kont. Mijn vader gebood Michael zich af te drogen en met hem mee te komen. Hij gehoorzaamde. Ik moest weer in de hoek gaan staan. Michael volgde vader weer naar het midden van de speelzolder. Zijn handen werden gebonden en weer vast gemaakt aan de balken op het plafond. Ook deed mijn vader leren banden om zijn enkels. Ik werd weer geil wist wat er ging gebeuren. Michael keek wat om zich heen, geen idee wat er ging gebeuren. Vader maakte aan de leren banden touwen vast. Hij ging achter Michael staan en drukte zijn naakte lichaam met stijve pik tegen zijn kont aan. “vertrouw me sletje, dit ga je lekker vinden” zei vader.

Vader duwde Michael wat naar voren zijn voeten kwam van de grond. Hij pakte de touwen die aan de enkels gebonden waren en maakte ze vast aan de katrol. Michael werd omhoog getakeld. Zijn benen gingen uitelkaar en zijn neukgaatje werd zichtbaar. Mijn vader ging achter hem staan en smeerde glijmiddel tussen zijn billen. Ik stond nog steeds in de hoek met een stijve. Met een felle stoot duwde vader zijn pik naar binnen, ging door tot aan zijn ballen. Michael kreunde. Vader liet hem even wennen en begon toen neuk bewegingen te maken. Eerst langzaam maar al snel met een hard tempo. Bij iedere stoot klapte de balzak van vader tegen zijn billen. Je hoorde zijn kont soppen. Beide genoten. Ik had het niet mee ren wilde meer. Mijn vader merkte dit op en ik moest voor Michael komen staan. Michael moest mij pijpen en voor ik het wist spoot ik mijn zaad weer in zijn mond. Vader voerde het tempo op en met een paar harde stootten spoot hij zijn zaad in Michael. Hij kreunde hierbij. Mijn vader haalde zijn pik uit Michael. Ik moest onder Michael gaan zitten en hem leeg zuigen. Michael hing daar en ik zat eronder zijn pik leeg te zuigen. merkte aan zijn bewegingen dat hij het niet lang meer ging houden. Ik pijpte hem sneller en zijn zaad spoot in me. Wat was dit lekker.
Vader liep richting de deur. Hij gebood me Michael los te maken en ons schoon te maken. Vader ging weg.

Ik maakte Michael los. Hij had genoten. Wat heb je een geile vader zei hij. Ik weet het kon ik enkel antwoorden. Nadat ik Michael los had gemaakt liep het zaad van vader uit zijn kont ik kon het niet laten om het op te likken. Nam wat in mijn mond en gaf Michael een tongzoen. Hierna zijn we gaan douchen. Hebben elkaar daar nog een keer leeg gepijpt. Eenmaal benden hebben we wat gedronken en gegeten. Michael ging naar huis en vader en ik gingen vroeg naar bed.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max