Trekken onder de douche

Het begon allemaal op school toen ik een jaar of zestien was. Ik had een leuk vriendinnetje en we waren volgens velen een leuk stelletje. Ik zat in HAVO 4 en hadden elke week schoolgym. In de kleedkamer was het altijd lachen, gieren en brullen als jongens onder elkaar. Ik had veel vrienden, maar mijn beste vrienden waren Mark, Joep en Joeri. Ook Jasper, Bart en Rob hoorden bij onze vriendenkring, waarmee we elke week het uitgaansleven ‘onveilig’ maakte. Op de een of andere manier kon ik het het beste vinden met Joep. Joep was een hele gewone jongen, die ook vaak een vriendinnetje had. Het was een warme dag, de zon scheen heerlijk toen wij buiten op het sportveld de coopertest moesten rennen. Nadat dat achter de rug was, moesten we gaan sprinten voor een cijfer. Dat mens is gek geworden dacht iedereen, die nog aan het uitpuffen waren van de coopertest. Terwijl we in het gras lagen viel het me opeens op dat ik bij Joep zo in zijn broekspijp kon kijken, en zo zijn pik en ballen kon zien. Het viel me meteen op dat hij zijn ballen kaal geschoren had. Ik lette er verder niet zoveel meer op, want we moesten gaan sprinten. Ik zou tegen Mark gaan, en Joep tegen Joeri. Joeri was een voetballer, en kon dus redelijk sprinten. Joep daarentegen gilde als een speenvarken, en hij riep dat zijn pik uit zijn boxer schoot tijdens het rennen. Heel de klas (2 klassen met jongens, want de meisjes gymden ook samen met een andere klas) lach natuurlijk in een deuk. Ik hoorde het ook, en bekeek het toen eens goed. Het was inderdaad waar, en het was wel een gaaf gezicht. Op de een of andere manier bleef ik er naar kijken, en voelde tot mijn grote verbazing een heerlijk geil gevoel in mijn onderlichaam. Mijn hemel, ik kreeg een stijve van Joep! Ik concentreerde me meteen maar op iets anders, maar kon het niet uit mijn gedachten krijgen.

Na afloop van de les gingen we snel onder de douche, want we wilden snel naar huis gaan met z’n vieren, om wat te gaan computeren. Gym was onze laatste les die dag, en sommige gingen dus niet douchen, terwijl anderen weer wel. Wij douchten ook altijd. Het was heerlijk na al dat inspannende geloop en gesprint in de les, maar ik kon het niet helpen dat mijn ogen steeds afdwaalden naar de pik van Joep. Hij had een behoorlijke slurf tussen zijn benen hangen, en zijn ballen waren inderdaad kaal. Ik kon mijn eigen pik niet meer in bedwang houden en ging snel naar het toilet om tot rust te komen. Daarna ben ik mezelf maar snel gaan aankleden en zijn we naar Mark toe gegaan om te computeren.De avond ging ik thuis weer onder de douche en terwijl ik mezelf lekker met zeep insmeerde, dwaalde mijn gedachten weer af naar Joep, en vooral zijn pik en kaalgeschoren ballen. Ik besloot om hetzelfde te doen als Joep. Ik zocht een scheermesje en begon mijn ballen kaal te scheren. Ik scheerde ook het haar boven mijn pik mooi, en het leek wel of mijn pik er opeens veel langer uitzag. Ik had ondertussen een stijve gekregen, en nadat ik klaar was met scheren, zeepte ik mijn zak en ballen in. Het voelde heerlijk geil zo glad als dat was…. Ik begon mezelf af te trekken, en het duurde niet lang, of ik schoot dikke stralen zaad in de douche.

De volgende week hadden we weer gym. Inmiddels had mijn vriendinnetje het uitgemaakt, maar daar treurde ik niet echt om. Ik had het inmiddels veel te druk met Joep. Ik was ook benieuwd geworden naar de pik van Mark en Joeri. Maar goed, na weer een saaie gymles ging ik snel naar de douche, zodat ik het beste plekje had, en iedereen goed kon zien binnenkomen. Ik moest die pik van Joep weer zien, en ook die van Mark en Joeri. Helaas voor mij gingen Mark en Joeri niet douchen, want het was koud weer, en ze wilden snel naar huis. Ze hadden samen afgesproken. Joep ging wel douchen, en toen hij binnenkwam had ik moeite om mijn pik niet te laten groeien. Ik zette de douche wat kouder en dacht aan onze vreselijke gymjuf. Dat had gelukkig effect. Ondertussen was iedereen weg, en stonden wij nog onder de douche. We kregen het over onze vriendinnetjes, wat inmiddels ex vriendinnetjes waren geworden. Joep vroeg of ik nog treurde om Yvette (mijn ex). Ik antwoorden of hij nog treurde om Manon, en ook dat was niet het geval. Opeens zei Joep: ‘Hee, jij hebt je ook geschoren zie ik’… Ik schrok van zijn opmerking. Het was hem dus opgevallen. Dat betekent dat hij mijn pik ook al eens eerder heeft bekeken. Ik voelde me weer geil worden. ‘Ja dat klopt’, antwoordde ik hem. Dat vond ik mooier staan, en bovendien rukt het veel geiler zei ik met een knipoog. Dat klopt wel hoor, antwoordde hij mij toen weer met een knipoog. ‘Ik ruk mezelf minstens twee keer per dag’ zei hij. ‘Hoe vaak doe jij het eigenlijk?’, vroeg hij. Ik voelde dat dit wel eens een geile belevenis kon worden en antwoordde heel eerlijk: ‘Ik doe het maar een keer per dag’. ‘Geeft niets hoor’, zei hij. ‘Ik vind het heel erg spannend om het op ‘vreemde’ plekken te doen’, bekende hij. ‘Maar dat moet je dus niet doorlullen he’, zei hij. ‘Nee tuurlijk niet, maar alles wat ik zeg, moet jij ook niet doorlullen. Ook niet tegen Mark en Joeri’. Dat spraken we met elkaar af, en zag ik het nu goed? De pik van Joep begon stijf te worden. Joep kreeg een stijve. ‘Ja sorry hoor, maar ik word een beetje geil’, zei hij. ‘Ik ook hoor,’ antwoordde ik hem eerlijk, en meteen begon mijn eigen pik ook stijf te worden.

Allebei kregen we een keiharde pik, en werden steeds vrijer. Ik begon mijn ballen met zeep in te smeren, en zei tegen Joep dat dit erg geil was. ‘Dat wist ik allang hoor’, zei hij. ‘Weet je wat je moet doen, je moet een vinger in je kontje laten glijden. Dat is pas geil’. Dat had ik nog nooit gedaan, maar ik zag het Joep nu wel doen. Ik besloot het ook maar te doen, en het voelde inderdaad heerlijk aan. Het was wel een beetje vreemd, maar het voelde geil. Ondertussen was Joep bezig om zich heerlijk af te trekken, terwijl hij met zijn ander hand zijn gaatje aan het bewerken was. Ik deed hetzelfde en met geile blikken keken we elkaar aan. ‘Geil he’, hijgde hij, ‘zo samen aftrekken, dat vind ik zo geil…’. Hij kreunde ervan. Ik ook natuurlijk, want een hele week had ik mezelf afgetrokken in bed terwijl ik aan Joep dacht, en nu stond ik hier met een stijve pik in mijn hand, mezelf af te trekken waar hij bij was. Hij was notabene ook aan het rukken. Ik voelde dat ik het niet lang meer zou houden, en kondigde aan dat ik zou gaan spuiten. Meteen nadat ik het gezegd had, voelde ik mijn ballen koken in mijn zak. Ik spoot de doucheruimte in en bleef maar spuiten. Ik voelde me duizelig, mijn ballen trokken zich samen en mijn pik bleef maar trillen. ‘Jezus wat kom jij geil klaar zeg’, zei Joep, terwijl hij nog aan het rukken was. ‘Dat was wel een showtje’. Joep kwam ook klaar en kroop helemaal ineen van genot… ‘Dit moeten we vaker doen’, zei Joep, toen we ons af spoelden en ons sperma door het putje zagen verdwijnen. ‘Lijkt me een leuk plan’, antwoordde ik heel eerlijk. We babbelde nog wat na, en gingen toen naar huis, naar zijn huis om precies te zijn. We gingen nog wat T.V. kijken, wat computeren en daarna was het tijd voor mijn om naar huis toe te gaan, want ik moest nog gaan trainen. Ik doe aan wedstrijdzwemmen, en moet daarvoor 5 keer in de week trainen. Na de training die avond heb ik mezelf weer afgetrokken terwijl ik aan mijn geile rukpartij met Joep moest denken. Ik viel in slaap en droomde al snel over Joep, Mark en Joeri, en wist toen nog niet, dat ik nog vele geile belevenissen zou gaan meemaken…