Thais genot

Zaterdag was er in de Jaarbeurs in Utrecht opnieuw een enorm muziekfestijn. Net als zoveel jaren ging ik daar ook dit keer weer heen met mijn beste vriend. Andere jaren waren we met meer mensen geweest, maar dit maal waren we maar met zijn tweeën. Ondanks het feit dat ik homo ben en hij hetero, denk ik niet dat ik met iemand zo’n sterke band heb, zelfs met mijn ex niet.

Toen we in de rij stonden om binnen te komen, zag ik in een andere rij een Thaise jongen staan met wie ik een paar keer uit ben geweest. Omwille van zijn privacy zal ik hem John noemen. Hij zag mij ook en knipoogde. Ik vond (en vind) hem best een leuke jongen, maar ik weet niet goed wat ik met hem aanmoet. Als we uitgingen, was het altijd erg leuk, maar er bleef toch een zekere afstand tussen ons. Ik had me daar al bij neergelegd, en stond toch wel vreemd te kijken dat hij contact met mij zocht. Op dat moment moesten wij naar binnen, werd er gekeken of we geen verboden troep bij ons hadden en toen we eenmaal de hal zelf inkwamen, zag ik John al niet meer en haalde ik mijn schouders maar op.

Tegen een uur of 2 ’s nachts waren mijn vriend en ik redelijk aangeschoten. Dat is best knap, als je bedenkt dat er “evenementenbier” werd getapt, maar goed. We besloten het even rustig aan te doen en gingen naar de wc. Terwijl ik daar stond te plassen, werd ik op mijn schouder getikt. Het was John. Hoewel John zijn uiterste best doet om Nederlands te leren, lukte dat nog steeds niet erg goed, en onze
gesprekken liepen dan ook meestal in het Engels. Toen mijn vriend terugkwam, stonden John en ik te praten terwijl John wachtte op zijn vrienden. Toen die er waren, gingen we allemaal weer onze eigen weg.

In de “relaxhal” waren verschillende kraampjes neergezet en banken en mijn vriend en ik gingen even zitten. “Die gozer vindt jou wel wat, hè”. Het was niet echt een vraag, meer een vaststelling. “Ach, ik weet het niet. Als dat zo is, vraag ik me af waarom hij zo’n afstand tussen ons bewaart” zei ik. Verder zeiden we er niet veel van en gingen weer naar binnen, om weer lekker uit ons dak te gaan op de muziek.

Later, ik denk dat het een uur of 5 geweest zal zijn, kwam mijn vriend een paar mensen van zijn school tegen. Hij vroeg mij of ik het erg vond dat ie even met ze ging praten. “Nee, natuurlijk niet. Ga maar. Ik vermaak me wel”. Alsof ie erop had gewacht, kwam John meteen naar me toe toen mijn vriend even wegliep. “Ah, are you all alone now?” vroeg ie me. “No, you’re here” was mijn antwoord terwijl ik verder danste. Even later begon hij heel dicht tegen me aan te dansen en ik voelde dat hij knap hard begon te worden in zijn broek. Nu had zijn actie mij ook behoorlijk opgewonden (ik bedoel, een bloedmooie Thaise jongen die niet met zijn handen van je af kan blijven. Probeer daar maar koel onder te blijven) en hij kneep me zachtjes in mijn bobbel. “I want you” hijgde hij in mijn oor, pakte mijn hand en trok me met zich mee richting wc.

Bij de wc aangekomen zagen we een enorme rij met mensen die naar binnen wilden. “Oh, shit” riep ie uit. Hij had duidelijk in de wc nog even verder met mij willen gaan, maar met zo’n rij wachtenden kon hij dat wel vergeten. We liepen naar de hal ernaast, waar hij een beetje neerslachtig op een van de bankjes ging zitten. “I want you so badly, but it’s so crowded”. Ik keek in het rond. Ik geilde al die tijd al op die jongen, en had hem nog nooit zo ver gekregen. Nu had hij het initiatief genomen, en kon ik er niks mee. Ik baalde ook wel, totdat we een jongen en meisje achter een van kraampjes vandaan zagen komen. Aan het gezicht van die jongen te zien, was ie net klaargekomen, en dat meisje was bezig haar broek goed te doen. Ik pakte John’s hand en trok hem overeind. Hij keek me niet begrijpend aan en ik had geen zin om het uit te leggen. Ik trok hem gewoon met me mee. Hij zou het zo wel zien.

Toen we achter het kraampje langsliepen, zag ik dat er een ruimte was tussen een paar van die opblaasbare promotiezuilen. Toen ik dat aan John aanwees, begreep hij het en begon hij geil te glimlachen. We liepen die ruimte in en zagen dat we nog verder naar achteren konden. We begonnen elkaar te zoenen en al snel deed John mijn shirt uit en begon aan mijn tepels te zuigen. Man, wat werd ik daar geil van, zeg! Terwijl hij mijn tepels stond te likken en zuigen, maakte hij zijn broek los en begon aan zijn eigen pik te trekken. Dat was niet helemaal mijn bedoeling en ik nam het meteen van hem over. Nu hij zijn handen weer vrij had, maakte hij mijn broek los en deed hem omlaag, waarna hij lekker over mijn eikel begon te wrijven. “If you don’t stop doing that, I’m going to cum”, fluisterde ik in zijn oor. John ging als antwoord op zijn knieën zitten en begon me te pijpen. Gelukkig stond de muziek zo hard, want anders hadden mensen me absoluut horen kreunen.

Na een paar minuten stond John op en vroeg me of ik hem wilde pijpen. En of ik dat wilde! John had geen enorm grote pik, maar wel lekker hard, recht en besneden. Het duurde dan ook niet lang of ik had zijn pik helemaal in mijn mond, terwijl ik zijn ballen op mijn kin voelde liggen. Terwijl ik hem zo pijpte, streelde ik hem over zijn tepels. John vond dit allemaal erg lekker, maar hij wilde blijkbaar iets anders. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn kontje. Ik streelde zijn knotje terwijl ik er af en toe in kneep en langzaam ging ik richting zijn spleetje, op zoek naar zijn gaatje. Toen ik dit had gevonden, merkte ik dat hij het had ingevet, alsof hij al verwachtte met iemand seks te zullen hebben. Ik duwde langzaam een vinger naar binnen, wat een kreetje veroorzaakte bij John. Ik wilde meteen mijn vinger weer terugtrekken, omdat ik dacht dat hij dat niet wilde, maar hij pakte vlug mijn hand en duwde mijn vinger dieper in zijn kontje. Ik proefde zijn voorvocht en liet zijn pik uit mijn mond glijden. Ik was dan wel aangeschoten, maar niet zo erg om te vergeten dat zaad in je mond niet helemaal veilig is. Ik stond op en vrijwel meteen deed John een condoom over mijn pik heen, draaide zich om en boog voorover. Wie zou zoiets kunnen weerstaan? Ik niet, in ieder geval en duwde mijn pik in zijn kontje. Nu is mijn pik geen monstergevaarte maar meestal moeten jongens er toch even aan wennen als ze hem in hun kontje hebben en na John even te hebben laten wennen, begon ik hem te neuken. Eerst langzaam maar als snel harder, opnieuw bedenkend wat een geluk het was dat de muziek zo hard stond want zowel John als ik kreunde nu voluit. Terwijl ik hem zo stond te neuken, pakte hij mijn hand en legde die op zijn pik. Blijkbaar wilde hij dat ik hem af zou trekken, dus dat deed ik dan ook. Een paar minuten later kwamen we alle twee luidkeels klaar, niet helemaal zeker of de muziek dat had kunnen overstemmen. We kusten elkaar waarna we onze kleding weer aantrokken en goed deden en liepen terug naar de bank waar ik had gezeten met mijn beste vriend.

Een paar weken later kreeg ik een emailtje van John waarin hij schreef dat hij terugging naar Bangkok omdat zijn moeder ernstig ziek was en dat hij nog niet wist of en wanneer hij terug zou komen. Dat is nu zo’n anderhalf jaar geleden en ik heb sindsdien niets meer van John gehoord. Zijn hotmailadres is afgesloten en zijn telefoon blijkt hij te hebben verkocht. Maar ondanks dat ik nooit meer iets van hem heb gehoord, denk ik nog vaak terug aan die nacht in Utrecht en aan het commentaar van mijn beste vriend toen ik helemaal kapot weer terugkwam in de relaxhal, waarbij hij met een schuin oog naar John keek, die op dat moment wegliep naar zijn vrienden toe.