Sling feest

Dit verhaal berust niet op feiten. Overeenkomsten in namen, personen en plaatsen berust op toeval. Het is een fantasie en wens welke ik al enige tijd koester…

Daar hing ik dan. 28 jaar. Machteloos. Geil. Angstig voor wat er allemaal zou gaan gebeuren. Ik hing vast in een sling. Hoe had ’t zo kunnen komen…

Op internet las ik een advertentie voor een geile onderdanige bottom. De advertentie sprak me wel aan en naar wat heen en weer gemaild te hebben was de afspraak vlug gemaakt. Op het afgesproken tijdstip belde ik aan. Een goed uitziende jongen van een jaar of 30 deed de deur open. De zenuwen en hormonen gierden door mijn lichaam. Hij stelde zich voor als Rob. In de kamer gekomen stelde hij mij aan 5 andere heren voor; Maarten, Eric, Martijn, Bram en Peter. Het waren allemaal lekkere jongens waarbij het kruis goed aftekende in de strakke spijkerbroekjes. Bram zag er het geilste uit. Hij was licht getint en zijn gezicht sprak boekdelen. Na wat gedronken en geouwehoerd te hebben vroeg Rob of ik met hem naar boven wilde gaan.

De zenuwen gierden door mijn lichaam. Wat zou er allemaal gaan gebeuren. Op de zolder aangekomen wist in niet wat ik zag. De ruimte was ingericht al geil speelparadijs. In het midden van de ruimte hing een sling. Ik wist niet wat me was overkomen. Het is altijd al een geile wens van me geweest om door een groep mannen flink gebruikt te worden in een sling.

Rob merkte dat ik erg veel interesse had in de sling. Hij vroeg aan me of ik daar in wilde hangen. ‘Graag!’ zei ik. ‘Dan gaan we jou daar straks eens inhangen’, zei Rob. Ik trok mijn kleren uit en nam wat onwennig plaats op de matrassen die op de grond lagen.. Ondertussen waren de andere heren ook naar ze zolder gekomen en ze floten naar me. ‘Dat ziet er goed uit!’ zei Bram. De overige heren begonnen zich uit te kleden en kwamen naast me liggen op de matrassen.

Sommige pikken waren al hard maar ook nog een paar palen in ruststand. Ik dook op zo’n heerlijke paal in ruststand af. Ik vind het heerlijk om zo’n pik in mijn bek te voelen groeien. Ze waren stuk voor stuk lekker geschapen. De ene wat groter dan de andere maar geen kleiner dan 18 cm! Bram was de grootste van allemaal met ik schat zo’n 23 cm. Ik voelde overal handen en pikken. We gingen in een kring liggen en zo pijpten we elkaar.

Zo nu en dan wisselden we van plaats om ook eens een andere paal in je bek te kunnen hebben. Toen Bram me heerlijk aan het pijpen was ging hij met een natgemaakte vinger door mijn bilspleet. Een siddering ging door mijn lichaam heen. Langzaam ging hij met zijn tong via mijn ballen naar mijn gaatje en begon me heerlijk te rimmen. Ik kwam bijna spontaan klaar zo lekker! Met een pik in mijn bek begon ik te kronkelen en te kreunen. ‘Nou’, zei Rob.’Hij wil graag in de sling genomen worden.’

Eric zei: ‘Laat ‘m dan maar plaatsnemen. Dan zal hij wat gaan beleven!’ Wat onwennig nam ik plaats in de sling. Maarten begon me nu te rimmen. Heeeeeeeeerlijk! Ondertussen had ik weer de paal van Martijn in mijn bek gedouwd gekregen en hij ramde zijn pik lekker in mijn bek heen en weer. Eric, Rob en Peter waren ondertussen elkaar aan het pijpen en Bram was mij aan ’t pijpen.

Maarten, de minst bedeelde van de groep rolde een condoom over zijn lul en zette zijn paal tegen mijn kutje aan. Het zou dan eindelijk gaan gebeuren. Iedereen ging om de sling heen staan en moedigde Maarten aan. Langzaam aan drukte Maarten zijn 18 cm naar binnen toe. Het moest even wennen maar het voelde heerlijk aan. Hij zat er tot aan de wortel in! Hmmmm… Hij begon rustig te neuken. Het voelde geweldig aan. Bram kwam bij mijn hoofd staan en drukte zijn geweldige paal mijn keel in.

De anderen waren met elkaar aan ’t spelen. Bram moedigde Maarten aan. Hij begon steeds harder te pompen en werd nu aan zijn oorlellen gelikt door Rob die op zijn beurt weer door Eric gepijpt werd. Met een brul kwam Maarten klaar. Langzaam trok hij zijn pik uit mijn grotje en voordat ik het wist voelde ik de pik van Eric al in mijn sluitspier.. Iets groter en dikker dan zijn voorganger. Eric begon direct hard te pompen en zei:’Hij was net veel te lief. Gebruiken zullen we je!’ Ik schrok even en moest even de pijn verbijten. Het genot kwam snel terug. Maarten kwam bij me staan zodat ik zijn net klaargekomen paal kon schoonlikken. Evensnel als hij binnen was gekomen kwam Eric ook al klaar en spoot zijn condoom vol.

De volgorde was van te voren al bepaald zo moest het al zijn. Peter nam plaats en plagerig kneep ik mijn sluitspier dicht. Peter gaf me een tongzoen en begon al stotend zijn weg naar mijn kont te zoeken. Mijn benen werden iets hoger hangen door Rob zodat mijn kont nog meer naar boven kwam. De paal van Peter was heerlijk. In een lekker afwisselend ritme paalde hij me lekker door. Ik speelde lekker met mijn kringspier en molk hem bijna klaar. Ondertussen was ik Maarten lekker aan ’t zuigen maar die moest plaatsmaken om de laatste restjes zaad Peter af te likken. Rob begon me te neuken maar kwam al klaar toen hij zijn paal helemaal tot aan de wortel er in drukte.

Martijn was de volgende die zich mocht uitleven op mij. Met zijn 21,5 cm had hij een heerlijke paal. Hij zette hem tegen mijn sterretje aan en drukte hem helemaal naar binnen om hem vervolgens er weer bijna helemaal uit te trekken. Heerlijk! Ik kwam bijna spontaan klaar van deze jongen. Gelukkig kon ik mijn orgasme onderdrukken. Hij wisselde van plaats met Bram die zijn 23 cm naar binnen pompte. Ze wisselden elkaar af en zo paalden ze zich heerlijk naar een hoogtepunt.

Bram die nog als laatste klaar moest komen voerde het tempo op en stootte daarbij continue tegen mijn prostaat aan. Brullend neukte hij mij klaar! De rest van de heren stonden zich af te trekken op dit geile schouwspel en spoten hun lading over me heen. Bram spoot brullend zijn lul leeg in mijn kont. Een voor een gaven ze me een heerlijke tongzoen. Ik klom uit de sling en heerlijk vrijend vielen we met elkaar op de matrassen neer.

Ik was in de zevende hemel beland……….
Wie helpt mij om deze fantasie in werkelijkheid te brengen?