Sliep mijn heterovriend of …..?

Bram, mijn allerbeste vriend, en ik kennen elkaar reeds van ons 17e jaar. Ik leerde hem net kennen in de periode dat ik van mezelf duidelijk begon te beseffen dat ik meer van jongens hield dan van meisje. Reeds de eerste keer dat ik Bram ontmoette klikte het tussen ons, Bram was dan wel zelf uitgesproken hetero, maar stond volgens mij wel open voor andere ervaringen. Dit is één van de vele spannende ervaringen die we samen beleefden.

Mijn tante had een buiten verblijf in Mexico, compleet afgelegen aan de Mexicaanse kust vlakbij de grens met Arizona. Op een zomer, niet zo lang geleden, kreeg ik van mijn tante de kans om dit vakantie verblijf te gaan bezoeken. Ik vroeg dus aan Bram of hij me wou vergezellen op deze reis, daar we samen reeds verschillend malen op reis geweest waren, en ons steeds rot geamuseerd hadden stemde hij ook nu onmiddellijk in met mijn voorstel. Zo vlogen we samen eerst naar L.A. om daarna door te vliegen naar Arizona en daar een wagen te huren en door te rijden naar het verblijf. Daar kwamen we letterlijk aan in ‘het paradijs’ een afgelegen vakantiedorp met leuke huisjes (gelukkig met airco) en een prachtig zwembad. Ik was reeds jaren stiekem verliefd op Bram, maar had er nog nooit met hem over gesproken, en dat maakte het voor mij wel erg lastig. Bram was een héél sportieve jongen die verschillend jaren op de sportschool had gezeten, en dat was er aan te zien. Hij was mooi gebouwd, lekker gespierde benen en brede schouders,een vrouwelijke taille en niet te vergeten prachtige kontje. Een heel mooie lul met 2 lekker grote ballen er onder. Echt om van te snoepen, leek me. Nu had deze jongen echt nooit geen schaamte om zich naakt te laten zien, hij had altijd in sportclubs gezeten waar dat voor de hand lag, dit was voor mij niet echt zo vanzelfsprekend, maar door Bram werd dit voor mij na verloop van tijd ook niet echt een probleem meer. We sliepen dan ook altijd samen naakt in hetzelfde bed zonder dat er ook maar iets gebeurde, tot grote spijt van mij natuurlijk. Maar op één van de hete nachten daar in Mexico was het toch wel even anders.

Die avond hadden lekker samen gekookt en hadden we wat drank in huis gehaald met de bijhorende wiet. We gingen er een gezellig feestje van maken zo met ons tweetjes. Na enkele cocktails die ik bewust wat straffer had gemaakt dan normaal. En dan nog een jointje of drie, en toen begon het. Bram had me reeds gezegd dat hij al heel de vakantie bloedgeil liep en zich minimum 4 maal per dag afrukte. Ik vertelde hem dat ik met net hetzelfde probleem zat. Op een bepaald moment zij Bram dat hij enorm moe was en ging slapen. Ikzelf was nog totaal niet moe, maar liep daarentegen bloedgeil. Bram strompelde naar de slaapkamer, duidelijk héél zat en stoned. Ik hoorde duidelijk hoe hij zich ontdeed van zijn kleren en zich op het bed liet ploffen. Ikzelf zat nog in de woonkamer stilletjes te luisteren wat er zich afspeelde in de slaapkamer en te fantaseren hoe Bram daar naakt op het bed zou liggen volledig uitgeput. Ik kon me dan ook niet meer bedwingen om na een 30 tal minuten toen ik volledig niks meer hoorde me zelf naar de slaapkamer te begeven. Toen ik daar mijn hoofd door het deurgat stak werd mijn fantasie bevestigd, daar lag mijn geile prins naakt, met een dun laken over zich heen te slapen. Ik kon er niet aan weerstaan dat er zich een enorme erectie vormde in mijn zwemshort. Toen dacht ik van dit is het moment, nu kan ik me echt niet meer houden.

Ik sloop zachtjes de kamer binnen en ging heel voorzichtig naast Bram op het bed liggen, deze lag héél diep te slapen en vermoede dus compleet niets van mijn aanwezigheid. Toen begon ik uiterst nauwkeurig het laken van zijn prachtige gebruinde lijf weg te trekken, nog steeds geen reactie. En daar lag hij dan volledig naakt in het schemerlicht van het kleine lampje dat nog brandde in de kamer. Mijn hart klopte in m’n keel, en kreeg bijna geen lucht meer. Ik liet mijn ogen over zijn lichaam dwalen en deze stopte bij zijn slappe lul, die er ook in slappe toestand enorm lekker uitzag. Mijn broekje stond op springen, ik pakte heel voorzichtig zijn lekkere speeltje tussen mijn duim en wijsvinger en begon er heel zachtjes mee te spelen. Nog steeds kwam er geen reactie op het gezicht van Bram. Dus dacht ik van ok ik kan gewoon mijn vrije gang gaan, leuk. Ik boog me voorover en nam zijn slappe lid tussen mijn lippen, hij smaakte even lekker als hij er uitzag, en zo begong ik er zachtjes aan te zuigen, toen ik plots voelde dat er beweging kwam in deze lekkere lul bleef ik gewoon doorgaan met zuigen tot zijn paal volledig mijn mond gevuld had, ik keek op maar Bram lag daar nog steeds met gesloten ogen. Ik vroeg me af, zou hij nu beseffen wat er gaande is of niet, in elk geval stond zijn paal daar kaarsrecht glimmend voor me. Ik bleef er maar aan zuigen toen ik het zoute voorvocht in mijn mond voelde stromen. Ik was nog nooit zo geil geweest en kwam bijna klaar in m’n short van genot. Toen plots kwam er toch wat beweging in Bram, en ik dacht even een ondeugend glimlach op zijn gezicht te bespeuren.

Hij spreidde nu zachtjes z’n benen zodat zijn ballen bereikbaarder werden voor me, ik wachtte dan ook geen seconde en nam eerste de ene bal tussen mijn leppen en begon er zachtjes op te zuigen, Bram zijn lul begon te schokken van genot, en ik bespeurde een licht gekreun. Ik pakte nu zijn dikke lul met m’n hand vast en begon zijn voorhuid zachtjes op en neer te bewegen. het voorvocht bleef maar uit zijn pisgaatje te stromen zodat zijn volledige lul compleet ingewreven was met het voorvocht, dit bracht me op een idee. Ik ging zelf voorzichtig gehurkt zitten over Bram zijn middel, deze sliep nog steeds, of deed toch héél flink alsof. Ik pakte zijn keiharde lul vast en kwam er met mijn kontje boven hangen. Ik was nog nooit anaal geneukt geweest, laat staan door mijn hetero vriend. Ik kwam zachtjes met mijn kontje omlaag tot ik Bram zijn enorme eikel tegen mijn gaatje voelde duwen, ik ging verder omlaag eerst een enorme pijnscheut ging door mijn hele lijf, maar ik zakte verder tot zijn volledige lul van toch wel 15cm bij 4cm compleet in mij verdwenen was. Ik begon op en neer te gaan, en Bram begon te kreunen van genot, maar zijn ogen bleven dicht. Zo bleef ik een hele tijd op en neer gaan, ik werd uitzinnig geil, alleen al de gedachte dat Bram van niets wist maakte me nog geiler. Ik voelde plots hij zijn lul nog meer opzwelde in mijn tunneltje, en dat het nog warmer werd binnen in mij en toen ineens voelde ik zijn warme geil in me stromen, net op dat moment voelde ik ook mijn zaad naar boven komen en spoot met volle teugen over Bram zijn buik en borst. Deze liet enkel een diepe zucht en sliep gewoon verder. Ik ging voorzichtig van hem af en zijn reeds slappe lid floepte uit mijn gaatje. Ik was nog nooit zo klaar gekomen. Toen ben ik maar in mijn eigen bedje gekropen en gedroomd van hoe het zou zijn moest ik Bram eens mogen neuken, of hoe het zou zijn moest hij er bewust aan meegedaan hebben.

De volgende dag deden we alsof er nooit iets gebeurd was en tot op de dag van vandaag is er ook nooit over gesproken. Bram heeft nu een vast vriendin sinds 4 jaar en ik heb ook reeds mijn coming out gehad tegenover hem. Maar tot op vandaag weet ik dus niet of hij nu wakker was of gewoon aan het dromen.