Op een afgelegen complex

Op een eenzame landtong lag het complex waar ik het komende half jaar zou moeten doorbrengen. Een naargeestig gebouw op een smalle reep land, bijna geheel omringd door water met aan de oostzijde een kleine havenkom, waar het opleidingsschip lag afgemeerd. Het opleidingsinternaat voor zee-cadetten, waar sport, studie, orde, tucht en ijzeren discipline de dienst zou uitmaken, die ons leven zes maanden lang zou beheersen. We waren hier allemaal tussen 18 en 22 jaar, de meeste van ons uit eigen vrije wil, sommigen onder dwang van ouders en opvoeders of door andere omstandigheden.

De onderkomens waren verdeeld in sobere doch comfortabele units voor vier personen: Een eenvoudig gemeubileerde kamer met twee stapelbedden langs de kant, vier stoelen en een tafel en voor ieder persoon een hang en legkast. Elke unit beschikte over een eenvoudige badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een douche en een afgescheiden toilet. In die zin waren het vrij luxe appartementjes. Volgens de huisregels moesten de units bij toerbeurt door de bewoners worden schoon gehouden en opgeruimd.

Ik deelde mijn appartement met Dave (blonde stekeltjes, groot en fors gebouwd), Mike (slank, atletisch, gespierd, goudblond) en Lennard (lang, slank, donkerblond, bijna skinhead, oorringetje). Ik deelde met Dave het stapelbed, hij onder, ik boven. ‘s-Avonds was je vrij om te doen wat je wilde, als je maar niet van het terrein af ging. Je kon aan de bar hangen, een kaartje leggen of biljarten, boeken, kranten of tijdschriften lezen in de bibliotheek, televisie kijken, fitnessen of gewoon je terugtrekken op de kamer. Op een avond dat ik moe-gefitnessed was, besloot ik me lekker op mijn kamer terug te trekken. Eerst heerlijk douchen en daarna een boek lezen.

Zo gezegd, zo gedaan.. Ik kwam de kamer in, gooide mijn boek op bed, maar helaas net iets te hard. Het boek gleed weg tussen bed en muur en viel op de grond. Geen nood, dat komt straks wel, dacht ik, eerst maar eens douchen…………. Ik spoelde alle vermoeidheid van me af, droogde me met een handdoek en liep de kamer in. Even het boek achter het bed vandaan wurmen, dacht ik en schoof het stapelbed van de muur, Maar om er bij te kunnen moest ik languit op het bed van Dave gaan liggen en dan nog kon ik er niet goed bij. Ik rekte me uit en deed mijn uiterste best om het boek te pakken, toen plotseling de deur openzwaaide en de drie andere jongens binnen stormden. “Kijk nou eens!” riep Dave uit, “ik heb een lekker cadeautje in mijn nest!” en voordat ik het wist werd het bed met kracht tegen de muur geschoven en zat ik met mijn arm vastgeklemd in deze benarde positie. Ik kon geen kant uit, hoe ik ook probeerde mijn arm te bevrijden, het lukte niet! Ik hoorde de jongens grinniken.

“Kijk eens wat een lekker klein kontje! En dat zo maar in mijn bed! Wat een geil cadeautje! Hij is van mij, jongens!” en ik voelde hoe twee handen over mijn kontje aaiden en onverwacht kreeg ik een klap op mijn bil met de vlakke hand. Het schrijnde en schroeide en ik kon een “Au!” nauwelijks onderdrukken. “Hij wordt knalrood”, hoorde ik Lennard zeggen en meteen voelde ik zijn handen over mijn billen strijken. Twee andere handen begonnen over mijn rug te aaien van boven naar beneden en ook de zijkanten van mijn lijf werd niet vergeten. Mijn billen werden van elkaar getrokken en iemand spoog een klodder in mijn bilspleet. Het was vernederend Ik kon nergens heen, ik was aan die jongens overgeleverd. “Kijk es wat een lekker glad geschoren spleetje”, riep Dave. Ze drukten me op bed, hielden mijn benen uit elkaar en begonnen te vingeren. Ik smeekte de jongens om op te houden.

“Eerst zal ik mijn eigendom opeisen”, hoorde ik Dave zeggen, “jongens, leg hem op tafel.” Het bed werd van de muur geschoven, ik werd opgetild door drie paar sterke armen en dwars over de tafel heen gelegd op mijn buik. Mijn benen werden uit elkaar geschopt, ik kreeg weer een klodder spuug tussen mijn billen. Mike en Lennard hielden me stevig vast, zodat ik me niet los kon rukken of zelfs maar bewegen. Kleren vlogen op de grond. Ik voelde hoe Dave achter me kwam staan en tegelijkertijd voelde ik hoe zijn keiharde, dikke paal in mijn bilspleet schoof op zoek naar de opening.

Ik smeekte de jongens: “niet doen, niet doen, ik kan dit helemaal niet hebben, jullie maken me kapot. Ik ben zo nauw en strak, het lukt echt niet zonder dat je me kapot scheurt. Ik smeek je Dave, niet doen. Niet anaal! Ik zal alles voor je doen, als je me maar niet neukt!” “Alles?!” ” Ja Dave, alles!” “Dat betekent dat wij alles met je mogen doen wat wij willen!” “Als je me maar niet neukt.” “Alles, begrepen, anders ga je d’r aan!” “Ja, Dave!” ik snikte van angst en vernedering, maar ik was bereid alles te ondergaan in ruil voor de belofte dat ik niet geneukt zou worden. “Okay”, was het antwoord en Dave liep nu om de tafel heen, kwam voor me staan, greep me bij mijn haar en trok mijn hoofd een beetje op. “Open die bek en zuigen!”

Gehoorzaam opende ik mijn mond en ontving de harde dikke paal van Dave. Om hem mild te stemmen deed ik mijn best gretig te zuigen en tegelijk werkte ik met mijn tong de onderkant van zijn grote, harde lul af. Ik deed het kennelijk heel goed, want ik hoorde Dave zachtjes kreunen van genot en ik hoorde hem mompelen, “aahhhh … dit is lekker…..ga door……” Na een tijdje pakte hij mijn hoofd met beide handen beet en begon te stoten. Ik hoorde hem hijgen ….”als het niet in je kont kan, dan maar in je mond……!” Hij stond kennelijk in de juiste positie voor me, want hij kon diep doorstoten. Zijn ballen klotsten tegen mijn kin, zijn paal voelde ik diep achter in mijn keel. Ik moest mijn best doen om niet te kotsen en probeerde mijn huig te ontspannen. Soms ging het niet en kwamen de kotsbewegingen toch. Dan trok Dave ietsje terug om daarna met hernieuwde kracht verder te gaan.

Mike stond naast de tafel en hield mijn armen stevig vast. Lennard had inmiddels mijn benen los gelaten en aaide over mijn kontje, zijn handen gleden tussen mijn benen door en grepen me bij m’n lul. “Hee jongens, hij vindt het lekker! Hij heeft een hartstikke stijve!” riep hij. Dat was het sein voor Dave om klaar te komen. Hij trok zijn pik terug en spoot zijn blanke vocht met kracht in mijn gezicht.Terwijl zijn sperma traag van mijn gezicht droop, werd ik overeind getrokken, een handdoek werd ruw in mijn gezicht gewreven en vervolgens werd ik op tafel op mijn rug gedraaid, mijn hoofd achterover hangend naar beneden. “Mijn beurt,” hoorde ik Mike zeggen, terwijl hij voor me kwam staan. Ik voelde hoe hij mijn achterhoofd een steuntje gaf met beide handen. Vervolgens kwam hij wijdbeens over me heen staan en begon zijn kruis en ballen in mijn gezicht te wrijven. “Zo kleintje, geniet hier maar lekker van! Je moet eerst helemaal naar mijn ballen ruiken, voordat je me mag pijpen, heb je dat begrepen?” “Begrepen? Waarom antwoord je niet?” “Ja Mike”, kon ik nog net uit brengen vanuit de benauwde positie in zijn kruis. “Goed zo”, antwoordde hij, “vind je het lekker?” “Ja Mike.” “Goed zo, dan ga ik nog even door”, en drukte zijn ballen stevig in mijn gezicht.

“Kijk eens hoe stijf die is”, hoorde ik Lennard zeggen terwijl hij langzaam over mijn eikel wreef, “hij vindt het gewoon hartstikke lekker.” “Laat hem niet klaar komen. Hij mag pas als laatste”, hijgde Mike. Toen liet hij mijn hoofd los, duwde zijn pik een beetje naar beneden en stak hem in mijn mond. Hij neukte in mijn mond met mijn hoofd achteroverhangend. Zijn zak schuurde over mijn gezicht bij elke stoot die hij me gaf. Zijn gespierde dijen omklemden mijn hoofd als een ruiter zijn galopperend paard. “Godverdomme, wat is dit lekker!” kon ik nog net horen, voordat hij zijn pik uit mijn mond trok en zijn sperma over mij heen spoot. Hij omklemde mij nu met kracht en aan mijn haren trok hij me dicht tegen zich aan terwijl zijn warme vocht in een boogje op mijn borst en buik belandde. Hijgend en kreunend schokte hij na. Ik voelde de grip van zijn dijen langzaam verslappen . Uiteindelijk stapte hij van me af zoals je van je motor afstapt.

Ik werd beetgepakt en afgedroogd, van de tafel getrokken en op mijn knieën op de grond neergezet voor Lennard. “Pijpen, kleintje!” beet hij me toe, “dat vind je lekker!” Ik aarzelde, ik was doodmoe en duizelig van het achterover hangen. Dave pakte mijn hoofd van achter beet, duwde me in positie voor Lennard en snauwde me toe: “bek open en zuigen! Of moeten we je reet kapot neuken?” Dat vooruitzicht deed me beven van angst. Ik vreesde ook de meer dan 20 cm lengte van Lennard, want ik voelde dat ik niet veel meer kon hebben. Uit vrees om hem helemaal achter in mijn keel te zullen krijgen omvatte ik met één hand zijn lange keiharde paal. Het deel wat er bovenuit stak was nog indrukwekkend en voorzichtig begon ik aan mijn opdracht. Het beviel Dave kennelijk niet wat ik deed, want ik kreeg een knal voor mijn kop. “Zuigen en gulzig ook! En goed heen en weer bewegen!” Ik was bang voor Dave’s harde hand en gehoorzaam zoog ik gulzig op de pik van Lennard terwijl ik op en neer gaande bewegingen maakte. “ooh … Jezus … wat lekker”, kreunde Lennard, “ooh …jongens ondersteun me,…ik val flauw………. Ik wil niet bewegen, híj moet bewegen. …hij zuigt zo lekker, Dave!”Nu kwamen Dave en Mike elk aan een kant van Lennard staan en sloegen een arm om hem heen. Lennard sloeg zijn arm om hun schouders en leunde zwaar op ze, terwijl ze mij aanmoedigden goed mijn best te doen voor Lennard. De instructies vlogen me om de oren: dieper,…. langzaam,….goed zuigen en trekken,…. ook met je hand bewegen,….. langzaam,…. gebruik je tong goed, etc. etc……. Lennard kreunde: “……geef me een stoel……….laat me gaan zitten……..” Mike liet hem los, droeg een stoel aan en zette die achter Lennard neer. “Doorgaan met pijpen,” beval Dave, terwijl hij Lennard langzaam op de stoel liet zakken. Mike kwam met nog twee stoelen aanzetten, zodat Lennard zijn voeten daarop kwijt kon en met zijn lange benen wijd uiteen lui onderuit kon zitten.

Ik lag nu geknield voor Lennard op de grond, tussen zijn opgetrokken benen. Zijn pik op de juiste hoogte vóór mijn gezicht. Het maakte het uitvoeren van mijn werk comfortabeler en met hernieuwde ijver zoog ik en pijpte dat het een lust was! Ik begon er zelf ook plezier in te krijgen, want zijn lul had de perfecte dikte voor mijn mond om op te zuigen. Het deel wat boven mijn hand uitstak had ook precies de juiste lengte om lange heen-en-weer bewegingen te maken met mijn hoofd. De hand waarmee ik zijn harde paal in een stevige greep hield, bewoog ik langzaam heen en weer, tegengesteld aan mijn hoofd- en zuigbewegingen. De andere twee jongens begonnen hem over zijn borst en buik te aaien, grepen ook zijn ballen vast terwijl ik stevig doorpijpte. Dit was voor Lennard te veel en hij stootte een langgerekt “Aaaaahhh !!!!” …. uit, greep me bij mijn hoofd voordat ik terug kon trekken en spoot zijn lading in mijn warme mond. Terwijl hij schokte en trilde bleef hij mijn hoofd vasthouden en of ik wilde of niet, zijn sperma stroomde met golven in mijn mond. Ik duwde het terug met mijn tong en het sijpelde vanuit mijn mondhoeken naar buiten. Eindelijk, eindelijk liet hij me los. Ik rende naar de badkamer spoog alles eruit, spoelde mijn mond en bleef angstig en vernederd boven de wastafel hangen.

Grinnikend en ginnegappend kwamen de jongens de badkamer in, pakten me beet en zeiden: “doe niet zo flauw, man, het was hartstikke lekker,” Mike en Dave grepen me van achter beet, Dave trok me stevig tegen zich aan, terwijl Lennard bij me kwam staan en mij begon af te trekken. Ik wilde het eigenlijk niet, maar hij ging net zo lang door tot ik mijn hoofd achterover gooide, mijn gezicht in de nek van Dave draaide en spoot. Nu leek de spanning gebroken! Het leek wel of iedereen opgelucht was en vrolijk klonk het: “Jongens, we gaan douchen en dan naar bed!”