Natte Duitsers

Ik had nog flink wat vakantiedagen om op te maken en ondanks het baggerweer nam ik vrij en heb ik met mijn camper Noord Holland bezocht. Dat ding is zo klein dat hij altijd voor de deur kan staan en ik er dus zo mee weg kan. Stroom, gas, diesel plus een voorraad eten en drinken zitten er standaard in.

Op een woensdag stond ik op een parkeerplaats in de buurt van Julianadorp en het regende flink. Dus zat ik heerlijk binnen, drankje en wat te eten binnen handbereik, wat te lezen in één van de zeer geile boeken van John Patrick. Ik had de ramen geblindeerd en zat zoals gewoonlijk lekker naakt wat met m’n pik te spelen toen er aangeklopt werd. Ik deed maar even een handdoek om en deed open.

Voor me stonden een jongen en een meisje van een jaar of 16, zeiknat van de regen, die me in het Duits vroegen of ik een hotel of pension in de buurt kende. Nee dus. Maar ik wist wel een andere plaats, zeker omdat die knul er wel erg lekker uitzag. Jammer van die doos ernaast, maar ik vroeg ze toch binnen te komen. Ik gaf ze een handdoek en zei dat ze zich wel moesten ontdoen van hun natte kleren voordat ze op het zitje plaats konden nemen. Dat begrepen ze natuurlijk wel en zo zaten ze even later bijna naakt voor me. Zij (Lisa) had de handdoek om haar borstjes heen geslagen en hij (Jurgen) die van hem om zijn middel. Nadat ik de kachel had aangezet en ze wat te drinken had gegeven, vroeg ik wat ze hier deden. Ze waren met de trein naar de Hollandse kust gegaan zonder verder iets te regelen. Ze dachten hier wel een hotel of zoiets te kunnen vinden. Lekker naïef, de Hollandse kust is elke zomer een afgeladen vakantie-markt.

Het werd later en toen ik vroeg wat ze van plan waren, vroegen ze me of ze bij mij mochten blijven slapen. Ja, dat kon wel, maar dat werd wel wat lastig in een tweepersoons camper. Ik besloot om hun mijn bed aan te bieden en zelf op de voorstoelen te gaan liggen. Niet zo comfortabel voor mij, maar ik zag geen andere optie.

Ik had wel een mooi uitzicht op die twee: ik slaap altijd zonder iets over me heen. Ze gingen op mijn bed liggen en trokken de handdoekken over zich heen, wat maar deels lukte. Ik lag naakt op de voorstoelen en keek hoe ze met elkaar vreeën. Ze hadden geen last van schaamte of ze waren zo geil dat het ze niets kon schelen en ik lag te genieten van de aanblik van die knul. Jurgen had geen al te grote pik, maar wel een kontje om in te bijten of te likken. Ongegeneerd lag ik aan mijn pik te rukken en toen Lisa dat zag, wenkte ze me. Ik liep op ze toe en bij het bed aangekomen nam ze mijn stijve paal direct in haar mond. Weer eens wat anders. Jurgen leek even uit het veld geslagen en keek jaloers naar mijn pik. Ik heb ook niet zo’n grote, maar vergeleken met die van hem wel en wat ik al vreesde gebeurde, die muts wilde dat ik haar neukte. Als ik dat al zou willen; ik zou het gat niet eens kunnen vinden, maar zij wel en voor ik het wist had ze zich al op mijn paal geschroefd. Daar zat ik dan met die meid op schoot die me bereed als een cowboy, maar dan anders. Jurgen lag er beteuterd bij te kijken en ik werd er ook niet echt vrolijk van, tot ik hem erbij betrok. Ik streelde z’n benen, vooral de binnenkant van zijn bovenbenen en ik zag dat zijn pikkie groeide. Daarop kneedde ik z’n heerlijke ballen en hij kwam op z’n knieën voor me zitten. Ik likte z’n ballen heerlijk zacht met het puntje van mijn tong en nam toen zijn keiharde staafje in mijn mond en hij begon me in mijn mond te neuken. Ondertussen had mijn vinger zijn jongenskutje gevonden en ik vingerde hem. Hij trilde en kreunde van geilheid en spoot veel te snel zijn zaad in mijn mond. Maar jongens van 16 zijn heet genoeg om vaker te kunnen en dat bleek ook, want hij pompte gewoon door.

Die meid zat ondertussen hevig te kreunen, dus die kwam ook denk ik. Ik stond ook op springen, maar niet door haar en ik had geen zin mijn zaad te verspillen aan die muts. Ik rolde haar van me af en draaide Jurgen om. Ik zette hem neer op z’n hondjes en likte nu zijn schone roze kontje. Met mijn tong likte ik hem van zijn kutje tot over zijn ballen en terug. Steeds weer, heen en weer om uiteindelijk met mijn tong in zijn sterretje te belanden.
Nadat hij helemaal nat en glad was, zette ik mijn eikel tegen z’n grotje en schoof heel langzaam een stukje naar binnen, terwijl ik om hem af te leiden aan z’n pik rukte.
Oh wat een lekker joch was dit zeg, hij reed zelfs kreunend tegen me op, hij wilde mijn paal helemaal in zich voelen en ik voldeed graag aan die wens. Ik vulde hem helemaal op.

Ik wilde hem echter zien spuiten en draaide hem dus om. Ik neukte hem terwijl ik aan zijn pik trok. Op het moment dat ik explodeerde, spoot hij zijn tweede lading over zijn borst.

Hoe we geslapen hebben weet ik niet meer, maar toen ik wakker werd lag Jurgen naakt half op me in het bed. Lisa bleek op de voorstoelen te hebben geslapen en was niet blij. Ongetwijfeld door het gebrek aan comfort, maar meer nog door haar vriendje die mij boven haar verkozen had. Ze schold hem uit en verliet ons snel. Wat een zegen!

Jurgen kroop op me en zoende me. Ik wreef hem over z’n heerlijke jongenslijf, pakte z’n billen en duwde hem tegen m’n kruis aan. Hij pakte m’n harde pik en zette die tegen z’n jongenskutje. Hij maakte zichzelf nat met spuug, ging op me zitten en bereed me. Hij wipte op en neer op m’n buik en zo had ik een heerlijk zicht op dat heerlijke jongenspikkie van hem. Ik pakte die pik en z’n kale balletjes en trok hem af.
Bijna tegelijkertijd kwamen we klaar, ik in z’n kutje en hij spuitend in m’n mond.

We bleven daarna nog een tijd liggen, genietend van elkaar, waarna ik koffie gng zetten en ontbijt voor ons maakte. Naakt zaten we tegenover elkaar te eten en voorzichtig vroeg ik hem of hij geen spijt had, met z’n vriendin weg en zo, maar hij gaf aan zich met haar altijd minderwaardig te hebben gevoeld. Ze vond hem een loser en bleef altijd zeiken over z’n – in haar ogen – te kleine snikkel. Hij zei dat hij best wist dat hij niet al te groot geschapen was en zich daarvoor schaamde. Ik vertelde hem dat ik kleine snikkels juist mooi vind, maar dat het er eigenlijk helemaal niet toe doet. Je vindt iemand leuk, of niet en die snikkel is maar een klein deeltje van het geheel. Hoewel niet zo bedoeld zag hij de humor er wel van in.

Dat ik homo was vond hij wel vreemd, ik leek niet zo en bovendien had ik zijn vriendin genaaid. Ik zei hem dat ze mij in feite genomen had, dat ik dat helemaal niet gewild had, dat ik hem liever meteen genomen had. Maar hoe zat het dan met hem, vroeg ik hem. Jurgen was hetero zei hij, maar door z’n vriendin was hij gaan twijfelen en na gisteravond wist hij het niet meer. Hij zei niet op mannen te vallen, maar wel op mij. Goh lekker zeg, dus je vindt mij vrouwelijk? Nee, dat was het niet, het kwam gewoon door mijn aandacht en mijn toewijding voor hem. Ik zoende hem en hij zoende terug.

De rest van mijn vakantie hebben we samen doorgebracht en hij heeft genoten. En ik niet minder …

Verhaal geschreven en ingestuurd door: Raymond