Mijn stief neef Joris 9 – Een geweldig sexfeest bij Overste Otterdijk thuis

Nadat ik een tijdje zo had gelegen om na te genieten en bij te komen van de geile pik van Mike merkte ik dat er iemand naast me kwam staan. Ik opende mijn ogen en zag dat overste Otterdijk naast me stond. Hij vroeg of het lekker was, ik gaf hem een glimlach en knipoog. Ik merkte op dat Otterdijk zich had omgekleed, hij droeg een korte lerenbroek met legermotief en had zijn leger kisten aan. Op zijn bovenlijf droeg hij een leren jasje met korte mouwen. Wat een geil gezicht. Ik wilde opstaan maar hij zei dat ik moest blijven liggen. Otterdijk riep een jongen van de bediening bij zich op de manier zoals ze dat in het leger doen. De jonge gehoorzaamde en stond in de wacht houding. Otterdijk gebood hem mij schoon te likken, het sperma dat nog op mijn borst lag op te likken en het zaad dat Mike in mijn kont had gespoten ook op te likken. De jonge zakte door zijn knieƫn en voerde het bevel uit. Hij likte mijn sperma van mijn borst en buik, zag aan hem dat hij het niet lekker vond maar ging gehoorzaam verder. Nadat hij mijn borst schoon had gelikt draaide ik mij om. Zat op mijn knieen voor hem. De jonge trok mijn billen uit elkaar en stak zijn tong in mijn bilnaad. Hij begon mij te likken, het zaad van Mike in zijn mond, liep nog zaad uit mijn kont. De jonge was gehoorzaam en liet het wel uit zijn hoofd om niet te doen wat hem was opgedragen. Ik merkte door het rimmen dat mijn pik weer stijf begon te worden. Dit is echt genieten. Na een tijdje had de jonge mijn schoongelikt. Hij stond op en nam de wachthouding weer in. Ik draaide mij om en ging op mijn rug liggen. De jongen nog aan het einde van het ligbed in de wachthouding. Om me heen was het een en al seks wat ik zag. Overal was er wel een jongen van de bediening die opdracht had gekregen om iets te doen.

Ik was weer geil geworden en mijn pik lag half slap op mijn bovenbeen. Ik wilde de jongen bedanken, zag wel dat hij ergens het wel geil vond omdat zijn pik in zijn string half stijf stond. Ik stond op en liep naar hem toe, ging achter hem staan en duwde mijn lichaam tegen hem aan. Mijn armen om zijn borst spelend met zijn tepels. Ik zag dat hij het eigenlijk niet wilde maar hij verroerde geen vin. Mijn tong liet ik door zijn nek gaan over zijn wang en oorlel. Mijn hand zakte af naar zijn onderbuik en zo verder naar zijn kruis. Ik wreef erover. Zijn pik reageerde hierop. De jonge zei zachtjes niet doen. Vroeg hem waarom niet en hij zei dat dit niet mag van Otterdijk. Ik luisterde niet naar hem en ging door. Ik was zo geil geworden dat ik deze gozer wilde verwennen. Ik ging verder en trok zijn string aan de voorkant naar beneden. Zijn stijve pik had nu de vrijheid. Hij moest zich bedwingen om niet te laten zien dat hij genoot. Ik trok hem zachtjes af. Speelde met zijn eikel en ballen. Mijn andere hand speelde met zijn inmiddels hard geworden tepel. Mijn pik duwde in zijn rug. Na zo een tijdje te hebben gestaan voelde ik een hand op mijn schouder. Het was Otterdijk hij trok me weg bij de jonge gozer. Otterdijk keek me boos maar geil aan. Hij liep naar de jonge gozer toe en ging voor hem staan, de jonge gozer was helemaal verstijfd van schrik. Otterdijk vroeg aan hem wat dit te betekenen had, de jongen stamelde niets overste. Otterdijk ging verder niets wat is dit dan, je pik staat stijf en had nog wel het bevel gegeven dat dat niet mocht. Sorry overste, maar die meneer begon me ineens te betasten. Otterdijk zei niets geen gemaar, bevel is bevel en je had je moeten beheersen. De jonge gozer durfde niets meer te zeggen.

Otterdijk liep op mij af en pakte mij beet bij mijn bovenarm en trok me omhoog. Zo jij wilde even met een van mijn jongens spelen en dit zonder mijn toestemming. Ik keek hem aan en zei niets. Hij pakte me hierop bij mij keel en kneep, ik hapte naar lucht. Otterdijk keek me aan en zei “ik zal jullie een lesje leren”. Otterdijk liet mijn keel los en pakte mij weer beet. Hij duwde mij op het ligbed en zei “door jouw schuld moet deze jonge gozer pijn gaan lijden”. Ik zag de angst in de ogen van de jongen gozer. Ik opperde nog of ik het goed kon maken, Otterdijk zei niets en keek me boos aan. Ik moest blijven liggen.Otterdijk ging naast de jonge gozer staan en gaf het bevel dat hij op zijn knieen moet gaan zitten. De jonge deed dit. Otterdijk liet zijn leren broek zakken, de pik van Otterdijk was nog slap. Gaf het bevel aan de jonge gozer om de pik stijf te maken. Hij gehoorzaamde. De jonge gozer pakte de slappe pik van Otterdijk vast en nam deze in zijn mond. Begon hem te zuigen. Ik zag langzaam de pik van Otterdijk stijf worden. Toen de pik van Otterdijk helemaal stijf was had de jonge gozer moeite om hem helemaal in zijn mond te nemen. Ik werd geil van het uitzicht en zag mijn pik weer stijf worden. Wilde er aan trekken maar Otterdijk zei dat dat niet mocht. Otterdijk trok zijn pik uit de mond van de jonge gozer. De jong gozer moest op het ligbed komen zitten met zijn kont naar mij toe. De jonge deed dit. De jonge gozer had een geweldig mooi kontje, lekkere billen. Wat een geil uitzicht. Otterdijk had zijn 23 centimeter inmiddels weer in de mond geduwd van de gozer en was hem zo aan het neuken. Otterdijk gaf mij de opdracht om de jonge gozer te gaan rimmen, let wel zei Otterdijk doe het goed en diep, zorg ervoor dat hij goed nat is want anders heeft hij straks te veel pijn.

Ik trok zijn billen uitelkaar en leefde me uit, rimde zijn neukgaatje diep en nat. Zag aan het gaatje dat hij nog nooit geneukt was. Deed erg goed mijn best. Onder het rimmen trok ik aan zijn pik en speelde met zijn ballen. merkte dat hij dit lekker vond. Na hem een tijdje te hebben gelikt en hij goed nat is stopt Otterdijk met zijn mond te neuken. Hij geeft het bevel dat de jonge gozer zich moet omdraaien. Ik zie in zijn ogen de angst voor de pijn die hij zo gaat krijgen. Ik kijk hem aan en probeer hem non verbaal gerust te stellen. Otterdijk knikt naar mij en ik begrijp wat ik moet doen. Ik pak het flesje glijmiddel dat naast me staat en geef dit aan Otterdijk. Hij smeert het neukkontje goed in. Ook laat ik hem poppers snuiven om te ontspannen. Otterdijk trekt de billen van de jonge gozer uit elkaar en zet zijn 23 centimeter stijve pik tegen zijn sterretje. Langzaam duwt hij hem naar binnen, de jonge gozer verschrikt van pijn. Volgens mij zou hij het liefst hard weg rennen maar dit laat hij wel uit zijn hoofd. Otterdijk laat hem even wennen en begint dan langzaam hem te neuken. Ik laat hem ondertussen poppers snuiven. Ik merk na een tijdje dat hij gewend is en ergens ook geniet. Otterdijk voert het tempo op. Ik ga achterover leunen en mijn pik wordt stijf van het uitzicht. Ik op mijn rug liggend op het ligbed, de jonge gozer op zijn knieen voor mij en achter de gozer staand overste Otterdijk die zijn 23 centimeter diep in en uit de geile gozer laat gaan. Wat geil is dit feestje.

Ik begin aan mijn pik te trekken Otterdijk laat me mijn gang gaan. Hij geeft het bevel aan de jonge gozer om mij te pijpen. Hij gehoorzaamt. Hij neemt mijn pik in zijn mond en begint mij te pijpen. Dit is echt genieten. Ik kijk om me heen en nog steeds is er rondom het zwembad iedereen geil bezig met elkaar. Otterdijk begint het neuktempo op te voeren, hierop gaat de jonge gozer mij sneller pijpen. Ik merk dat mijn pik begint te kloppen en voel mijn sperma vanuit mijn ballen omhoog vloeien. Aan het gezicht van Otterdijk zie ik dat hij het ook niet meer lang zal inhouden. Nog een paar stoten en hij spuit zijn zaad uit zijn 23 centimeter geweldige neukpaal in de jonge gozer. Mijn zaad spuit ik in zijn geile mond, hij heeft moeite met het binnenhouden ervan. Nadat we zijn klaargekomen en onze pikken slap zijn geworden trekt otterdijk zijn pik uit de jonge gozer. Hij loopt op mij af en ik moet de pik van Otterdijk schoonlikken. Wat smaakt hij weer heerlijk en wat heb ik dit gemist. Otterdijk loopt weg en zegt hou hem even bij je.

Ik trek de jonge gozer op me en hij komt op mijn borst liggen. Zie dat er een traan over zijn wang loopt. Ik zeg sorry dit is mijn schuld. Hij zwijgt. Na zo tien minuten te hebben gelegen trek ik de jonge gozer verder naar boven en geef hem een kus op zijn mond. Hij vindt dit lekker. Lacht zachtjes. Ik merk aan hem dat zijn pik stijf is. Ik leg hem op zijn rug en lik eerst zijn kont schoon. Het zaad van Otterdijk loopt over mijn tong. Nadat ik zijn kontje heb schoongelikt geef ik hem een tongzoen. De jonge gozer geniet. Zijn pik staat stijf. Ik ga naast hem zitten en begin hem vol overgaven te pijpen. Zijn pik goed verwennen. Dit heeft hij wel verdient. Na een tijdje voel ik zijn pik kloppen en zijn zaad spuit in mijn keel. Wat smaakt hij lekker. Na hem klaar te hebben gezogen ben ik naast hem gaan liggen en vallen een beetje in slaap.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max