Mijn stief neef Joris 8 – Een geweldig sexfeest bij Overste Otterdijk thuis

Twee weken nadat ik met overste Otterdijk, Joris en Wilco geile seks had gehad op het strand kreeg ik een telefoontje van overste Otterdijk. Hij vroeg of ik het aankomende weekend iets te doen had. Zei hem geen plannen te hebben. Hij vroeg of ik het leuk zou vinden om die zaterdag vanaf een uur of vijf bij hem langs te komen voor een tuin feestje met als thema speedo. Hij vertelde dat het leuk en vast geil ging worden maar trad niet in detail. Ik zei hier ja op.

Het was die zaterdag, had vanaf dat ik wakker werd al een lekker gevoel in mijn onderbuik. Had me al vier dagen bewust niet afgetrokken om hopelijk deze avond goed geil bezig te kunnen zijn. het was mooi en warm weer geen wolkje aan de lucht en de thermometer gaf 25 graden aan. Voordat ik vertrok had ik me uitvoerig gewassen en gespoeld. Je weet maar nooit. Pakte mijn speedo uit de kast en trok deze aan. Hierover een korte broek en een T-shirt. Aan mijn voeten slippers, het was immers mooi zomer weer. Ik stapte rond vier uur in mijn auto, het was iets meer dan een uurtje rijden naar het huis van Overste Otterdijk. Was nieuwsgierig hoe hij woont. Ik verliet de stad en reed over de snelweg. Nog steeds dat lekkere gevoel in mijn onderbuik. Merkte onderweg dat mijn pik zo nu en dan half stijf werd als ik dacht aan wat er mogelijk zou gebeuren vanmiddag/vanavond.

Na een uur rijden kwam ik aan bij het adres dat overste Otterdijk mij had gegeven. Hij woonde aan de rand van een stad en lag zo te zien afgelegen. Moest van de navigatie een bospad op waar ik na vijf minuten bij een hek aan kwam. Ik belde aan en de stem van Otterdijk klonk “welkom”. De poort ging open en ik reed het terrein op. Otterdijk had het goed voor elkaar, woont in een vrijstaande villa in de bossen. Er stonden al meerdere auto’s, ik parkeerde mijn auto naast een legerjeep.
Het gevoel in mijn onderbuik werd heftiger, moest mijn pik bedwingen om stijf te worden.

Nadat ik was uitgestapt liep ik naar de voordeur en belde aan. Otterdijk deed open en begroette me met een glimlach en zei “leuk dat je er bent”. Kreeg een kus op mijn mond. Hij greep hierbij naar mijn kruis en kneep erin. Uiteraard reageerde mijn pik hierop. Otterdijk keek me aan en zei me hem te volgen. Otterdijk was gekleed in een kleine strakke speedo, bijna te klein voor zijn bouw. Wel een geil gezicht. Zijn billen kwamen er mooi in uit. Verder had hij niets aan, zijn gespierde lichaam glom van, naar mijn idee van de zonnebrandcreme.

We liepen van de voordeur door de woonkamer naar de tuin. Ik zag al dat er meer mannen waren. Schatte een stuk of 15. Iedereen was gekleed in een speedo en verder ontbloot. Eenmaal in de tuin zag ik dat er een aantal jonge jongens waren die zorgde voor de bediening. Het waren er een stuk of 6, liepen in een string met leger motief. Otterdijk zei me mijn te ontdoen van mijn shirt en slippers. Hij riep twee jongens van de bediening en gaf hen de opdracht om mijn lichaam te voorzien van zonnebrandcreme. Ze pakte een flesje en begonnen mijn lichaam in te smeren. Wat een lekker gevoel, 2 jonge gozers die mij insmeerde. Nadat ik was ingesmeerd kreeg ik een biertje. Liep verder de tuin in. Deze was groot en middenin lag een zwembad waar een aantal gasten aan het zwemmen waren. Ik maakte een rondje om mijzelf voor te stellen. Nadat ik mijzelf had voorgesteld liep ik naar de bar om een nieuw biertje te halen. Wilco was er ook, hij stond achter de bar. Hij begroette mij met een kus op mijn wang. Was leuk hem weer te zien. Ik vroeg hem of Joris er ook was, hij gaf aan dat hij niet aanwezig is en ook niet wist of hij zou komen. Kreeg mijn biertje.Ik liep naar Otterdijk en vroeg ook aan hem of Joris komt. Otterdijk zei enkel “ga genieten”.
Liep richting het zwembad waar drie mannen met elkaar stonden te praten. Ik mengde mij in het gesprek. Sprake over werk, weer en andere goed bedoelde onzin. Er waren verschillende soorten mannen, vrienden van Otterdijk, collega oversten. De middag vorderde en de drank vloeide goed. Ook was er een en ander te eten wat verzorgd werd door de jonge gozers van de bediening. De jonge gozers van de bediening waren allemaal jongens uit de opleidingsgroep van Otterdijk.

Het liep tegen half zeven en ik merkte aan een aantal mannen dat de sfeer over ging in geilheid. Er lagen 2 mannen in het zwembad met elkaar te spelen, 2 andere mannen lagen op een ligbed naast het zwembad elkaar te verwennen. Wat een geil gezicht was dit. Ik merkte dat dit uitzicht mij niet onberoerd liet. Mijn pik voelde ik half stijf worden. Dit werd opgemerkt door een van de aanwezigen. Hij kwam op me af lopen en kwam voor me staan. Ik schatte hem tegen de 50, goed gebouwd lichaam en zo te zien in zijn speedo goed voorzien. Hij stelde zich voor als Mike. Mike kwam nu dichter naar mij toe en pakte in mijn kruis. Hij zei “die heeft er al zin in”. Ik zei niets en liet hem begaan. De hand van Mike gleed over mijn speedo en mijn pik ging van half stijf naar helemaal stijf. Doordat mijn pik stijf was geworden kwam mijn speedo los te zitten. Zag dat de pik van Mike ook stijf was geworden. Mijn hand geleed over zijn speedo. Mike pakte mij vast en gaf een kus op mijn mond. De kus werd een tongzoen en we begonnen te vrijen. Mike pakte mijn speedo vast en trok deze naar benden waardoor mijn pik vrij kwam. Wat een opluchting. Mike zakte door zijn knieĆ«n en begon mijn pik te likken, eerst mijn eikel en zo langzaam zijn warme mond in. Wat een geil gevoel. Mike pijpte me nam mijn pik diep in zijn keel. Ik genoot. Mike stopte en trok zijn speedo uit. Zijn pik stond stijf omhoog en we liepen naar een ligbed aan de rand van het zwembad. Om me heen zag ik dat nu iedereen iemand had gevonden om mee te vrijen.

Mike ging op zijn rug liggen op het ligbed. Ik kwam naast hem zitten en likte zijn nek, tepels, buik om zo uit te komen bij zijn stijve pik. Nam hem in mijn mond en begon hem te pijpen. Wat een lekker gevoel. Zo dik, proefde voorvocht wat me nog geiler maakte. Na hem een tijdje te hebben gepijpt ben ik op hem gaan zitten. Opende mijn billen en liet zijn pik in me glijden. Ik liet me even wennen. Langzaam begon ik hem te bereiden, eerst langzaam maar toen steeds sneller. Ik zag dat Mike genoot. Hij pakte me vast en draaide mij in een keer om met zijn stijve pik nog in mijn geile neuk kont. Ik legde mijn benen in zijn nek en Mike begon me hard en diep te neuken. Wat was dit een beest. Ik trok aan mijn pik en voelde mijn zaad opkomen. De pik van Mike werd harder en voelde hem kloppen. zag aan zijn gezicht dat hij het niet lang meer ging houden. Hij gaf nog een paar diepe harde stoten en spuitte zijn zaad in mij, ik spoot mijn zaad over mijn borst. Nadat al het zaad uit de pik van Mike was gelopen haalde hij zijn pik uit mij. Keek me aan en glimlachte. Hij liep weg. Ik lag daar geil te zijn, bij te komen van de geweldige neukpik van Mike.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max