Mijn stief neef Joris 13 – Joris is terug

Na de geweldige ervaringen bij overste Otterdijk thuis hebben we een tijd geen contact gehad.
Overste Otterdijk ging met Joris en zijn andere maten op trainingsmissie naar Duitsland.

Na ongeveer 2 maanden kreeg ik een telefoontje van Joris. Hij vertelde de volgende dag terug te komen. Wat was ik hier blij mee, voelde me gelukkig en werd tegelijk opgewonden. Wat wilde ik hem weer graag zien en vooral voelen. Hij vroeg of hij een aantal dagen bij mij mocht logeren omdat zijn ouders op vakantie waren. Hier ging ik uiteraard mee akkoord. Hij vroeg ook of ik hem op wilde halen bij de kazerne.De volgende ochtend werd ik wakker met kriebels in mijn buik en een opgewonden gevoel. Ik zou mijn geile stief neef weer zien. Bij de gedachten aan hem werd ik geil maar kon me bedwingen om niet te gaan aftrekken. Wilde alles voor hem bewaren. Ik zou hem half de middag ophalen. Voor ik vertrok ging ik me douchen en spoelde gelijk mijn kont. Je weet maar nooit ;-) trok mijn kleren aan liet mijn boxer weg.

Ik vertrok begin van de middag richting het oosten van het land. Het was ongeveer twee uur rijden.
De hele weg voelde ik me geil. Eenmaal aangekomen bij de kazerne belde ik naar Joris en zij hem dat ik er ben. Het duurde nog even voordat Joris naar me toe kwam. Ik stond geparkeerd op de parkeerplaats. Daar kwam hij aangelopen in zijn leger groene outfit. Het maakte me geil. Ik stapte uit en begroette hem. Hij gaf me een kus op mijn mond. Dit verbaasde me. Had het niet verwacht dat hij dit zo openlijk deed. Joris vroeg of ik mee wilde lopen, wilde zijn kamer laten zien. Ik volgde hem.

Joris vertelde onderweg een goede training te hebben gehad. Was zwaar. Hij zag er vermoeid uit. Ook zag ik aan zijn houding dat hij weer aardig breder is geworden. Eenmaal aangekomen bij zijn kamer, nou ja kamer, meer een grote slaapzaal, gaf hij mij een rondleiding. Er was bijna niemand meer. Ik herkende een aantal jongens van het seksfeest bij overste Otterdijk. Ze begroette me. Joris moest zich omkleden in burgerkleding. Ik nam plaats op het bed naast de zijne. Joris trok zijn kleren uit. Stond daar naakt voor me, zijn lichaam nog gespierder dan 2 maanden geleden. Het maakte me geil. Ik voelde mijn pik stijf worden. Joris liep naar zijn kast en pakte kleding. Wat een mooie billen en geil uitzicht. Nadat hij kleding uit de kast had gepakt kwam hij terug lopen. Zijn pik slap tussen zijn benen. Hij kwam voor me staan, ik kon het niet laten om zijn pik aan te raken. Wat heb ik die gemist. Joris liet me begaan.

Ik merkte dat hij stijf werd en in no time stond hij fier omhoog. Ik keek om me heen en zag dat de andere jongens lagen te kijken. Ik trok de stoute schoenen aan en nam zijn stijve pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Joris begon te kreunen. Zag hem genieten. Ik voelde dat hij snel ging komen en pijpte door. Na enkele minuten spoot zijn warme zaad in mijn mond en slikte het door. Wat was dit geil. Ik liet de pik van Joris uit mijn mond glijden en hij kleedde zich verder aan.

Ik stond op en zag dat de andere jongens met zichzelf aan het slepen waren. Dit maakte me nog gijler. Ik kon het niet laten en haalde mijn stijve pik uit mijn broek. Liep naar midden van de slaapzaal toe en begon te trekken. Wat was dit lekker. één van de jongens stond op en kwam naar me toe lopen. Hij zakte door zijn knieen en nam mijn stijve in zijn warme mond en begon mij te pijpen. Dit was hemels. Ik genoot. De geile gozer nam hem diep in zijn keel en pijpte met overgave. Ik merkte dat er nog een andere bij kwam. Hij stond achter me met zijn naakte lichaam en stijve pik tegen mij aan. Streelde over mijn rug naar mijn billen toe. Voor ik het wist voelde ik een aantal vingers door mijn bilnaad glijden. Het voelde lekker. Ik spreidde mijn benen en de gozer stak twee vingers bij me naar binnen. Liet me even wennen. Daarna begon hij te vingeren. Ik werd geiler. De gozer die voor me zat bleef me pijpen.

Na een paar minuten stopte de gozer met pijpen hij stond op en kwam voor staan. Hij trok zijn broek uit. Zijn pik stond stijf omhoog. Zeker 19/20 centimeter. Ik trok er aan. De gozer achter mij haalde zijn vingers eruit. Ook hij kwam voor me staan en trok aan zijn pik. Wat waren deze gozers geil. Ik trok mijn broek en shirt uit. Keek om me heen en zag dat Joris op zijn bed zat toe te kijken. Verder lagen er nog twee gozers samen op 1 bed met elkaars pik aan het spelen. Dit zag er geil uit.

Nadat ik me had uitgekleed zakte ik door mijn knieen en nam de pikken van de twee gozers in mijn mond. Afwisselend pijpte ik ze. Ze kreunde. Ik voelde me vreselijk geil en wilde meer. Ik begon met mijn kont te draaien. Dit merkte een van de jongens op en kwam achter me zitten. Hij trok mijn billen uitelkaar en begon te rimmen. Maakte me goed nat. Hij stopte en voelde dat hij zijn pik tegen mijn gaatje aan zette. Met een felle beweging stootte hij in een keer zijn stijve pik bij me naar binnen tot aan zijn balzak. Deed pijn. Hij liet me even wennen en begon me daarna te neuken met lange halen. De gozer die nog voor me stond pakte me haren vast en duwde zijn pik in mijn mond. Ik gaf me over. Wat was dit geil. Eentje hard mijn kont aan het neuken en de andere mijn mond. Na een paar minuten moest ik op mijn rug gaan liggen en legde mijn benen bij de gozer in zijn nek. hij stootte weer zijn pik bij me naar binnen en begon als een beest te neuken. Met hard gekreun en felle stootten ging hij op en neer. De gozer was naast me komen zitten en neukte mijn mond. Ik voelde de pik die me neukte dikker worden en binnen no time spoot het zaad rijkelijk mijn kont in. Ook kwam de gozer die mijn mond neukte klaar. kon met moeite alles door slikken. Leek wel of ze maanden niet waren klaar gekomen. Beide gozers stonden op en nu waren de andere twee aan de beurt. Joris zat nog steeds toe te kijken. Wat me opviel was dat hij aan het filmen was. Dit maakte me nog geiler.

De twee andere jongens kwamen naar mij toe en neukte mijn mond en kont. Dit was zo geil dat ik vanzelf klaar kwam. Het duurde niet lang voordat beide gozers bijna tegelijk hun zaad in me spoten. Wat was dit heerlijk. Nadat we allemaal goed waren klaar gekomen ben ik me gaan opfrissen. Voelde overal zaad. De geur bleef om me heen. Eenmaal terug op de slaapzaal zag ik dat de anderen al weg waren. Joris stond op en liep naar me toe. Hij gaf me een tongzoen. “ik heb je gemist oompje”. Hij gaf een knipoog. Wat is hij toch lief.

Joris pakte zijn spullen en we liepen naar mijn auto. Onderweg liepen langs het kantoor van overste Otterdijk. Hij kwam naar buiten. Hij begroette me met een hand en knipoog. Joris gaf hem een camera. “Hier overste Otterdijk, voor u, kunt u ook genieten, hij was weer erg geil”. Overste Otterdijk glimlachte en liep weg.

Eenmaal in de auto vroeg ik aan Joris waarom hij gefilmd had. Hij vertelde dat dit moest van overste Otterdijk. Hij kon er niet bij zijn maar wilde wel meegenieten. Ik kon alleen maar lachen. We reden terug naar het westen. Het was een gezellig rit. Onderweg nog op stil plekje gestopt om elkaar af te zuigen want we konden het niet vol houden tot we thuis waren. De week erna is geweldig geweest vol seks en veel genieten.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max