Mijn stief neef Joris 12 – Een geweldig sexfeest bij Overste Otterdijk thuis

Nadat Joris en ik ons zelf hadden opgefrist zijn we terug gegaan naar het zwembad om wat te drinken en bij te komen. Een aantal mannen waren al weg maar de meeste waren er nog. Ook waren alle jonge gozers nog aanwezig.

Iedereen lag/zat bij te komen van een geweldig seks avontuur. Het was rond een uur of twaalf. het was nog aangenaam warm.Ik nam plaats op een ligbed langs het zwembad. Joris stond wat te praten met zijn maten van de opleiding korps marinier. Ze hadden lol. Keken een paar keer mijn kant op, ze hebben het vast over mij.Ik lag relaxte met een biertje op mijn rug. Overste Otterdijk kwam op me af lopen. Hij was helemaal naakt, had nu ook zijn kisten niet meer aan. Zijn 23 centimeter hing slap over zijn hang zak met grote ballen heen. Was een mooi gezicht, Otterdijk is echt een mooie macho man, goed lijf en leuke kop. Hij kwam naast me zitten op het lig bed en gaf me een kus op mij mond. Hij vroeg of ik had genoten en hij me niet te veel pijn had gedaan. Ik zei hem dat de pijn die ik heb gevoel het meer dan waard was. Heb echt genoten om hem te moeten dienen. Otterdijk kreeg een glimlach op zijn gezicht. Ik nam nog een slok. Otterdijk legde zijn hand op mijn buik en begon te wrijven, speelde met mijn tepels. Kreeg weer een lekker gevoel in mijn buik. Hij kwam naast me liggen, zijn naakte lichaam half over mij heen, zijn hoofd op mijn schouder. Zijn hand liet hij over mijn borst, buik en boven benen glijden. Raakte hierbij aantal keren mijn slappe pik aan. Ik merkte dat ik opgewonden begon te worden. Ook Otterdijk werd opgewonden, zijn slappe pik werd langzaam stijf op mijn boven been. Ik keek hem aan en kuste zijn lippen. Het kussen werd een langdurige tongzoen waarbij onze handen over elkaars lichaam gleden. We zoenden en vrijde hartstochtelijk. Mijn pik was stijf en hard en de 23 centimeter van Otterdijk stond ook weer fier omhoog. Otterdijk stond op en kwam boven op me liggen. We zoenden, likte en vrijde. Onze naakte lichamen tegen elkaar. Otterdijk likte mijn nek en oorlel, hij likte langzaam naar beneden. Vanuit mijn nek naar mijn tepels, likte en beet er zachtjes in. Wat was dit lekker. Otterdijk ging verder naar benden, kuste/likte mijn buik, schaamstreek, dijbenen en bal zak. Wat een heerlijk intens gevoel. Nadat hij mijn ballen in zijn mond had gezogen likte hij mijn eikel, langzaam verdween mijn pik in zijn mond. Otterdijk begon me te pijpen, ik genoot. Ik keek om me heen en zag dat de jonge gozers naar ons stonden te kijken. Een aantal waren al weer stijf en hielpen elkaar. Joris gaf me een knipoog en glimlachte. Voor Joris zat een maat hem en had zijn pik in zijn mond. Geil uitzicht. De andere mannen hadden ook iemand gevonden voor een pleziertje.

Otterdijk had mijn pik helemaal diep in zijn mond. Hij pijpte me met overgave. Ik kon alleen maar genieten. Ik neukte zijn mond. Voelde mijn zaad opkomen. Trok Otterdijk weer naar me toe en onze tongen vonden elkaar weer. Wat is deze man geil en lekker. Ik duwde Otterdijk van me af en stond op. Nam hem mee naar het bed dat bij het zwembad staat. Otterdijk ging liggen en ik nam plaats naast hem. Hier begonnen we weer te vrijen. Ik likte het naakte mooie lichaam van Otterdijk. Zijn nek, borst, tepels, benen en ballen. Otterdijk kreunde van genot. Ik kon me niet inhouden en nam zijn 23 centimeter stijve pik in mijn mond en liet hem langzaam mijn mond in glijden. Ik begon hem langzaam te pijpen en voerde het tempo op. Ik proefde zijn geile voorvocht wat me nog geiler maakte. Ik liet zijn pik uit mij mond glijden. Otterdijk lag op zijn rug, tilde zijn benen de lucht in waardoor zijn behaarde kont omhoog kwam. Ik trok zijn billen uit elkaar en begon hem te rimmen. Maakte zijn neuk kont nat. Eenmaal goed nat geworden stak ik drie vingers bij hem naar binnen. Otterdijk kreunde van de pijn en geilheid. Ik vingerde hem. Nadat ik dit had gedaan, ging ik naar zijn mond en kuste hem. Fluisterde in zijn oor “ik wil je neuken”. Graag zei Otterdijk. Ik legde zijn benen in mijn nek, zijn kont goed omhoog. Ik zette mijn 18 centimeter tegen zijn sterretje aan en liet hem naar binnen glijden. Ik begon hem langzaam te neuken, voerde het tempo langzaam op. Na een tijdje neukte ik Otterdijk met lange halen en een rap tempo. Ik zag hem genieten. Ik keek om me heen en zag dat iedereen bezig was met elkaar. Een aantal jonge gozers stonden bij ons in de buurt en trokken elkaar af. Ik wenkte naar een van de jongens om naast Otterdijk plaats te nemen. Hij gehoorzaamde. Otterdijk opende zijn mond en de jonge gozer liet zijn pik in zijn mond glijden. Hij begon de mond van Otterdijk te neuken. Ik begon mijn neuk tempo weer op te voeren. Mijn pik stootte diep in zijn geile kont. Ik hield het niet meer. Nam nog een aantal stoten en spoot mij zaad in zijn geile kont. Hierop spoot de jonge gozer zijn zaad in de mond en op het gezicht van Otterdijk. Wat was dit geil. Ik trok mijn pik uit Otterdijk zijn kont. Liet me op hem vallen en zoende zijn mond. Likte het zaad van de jonge gozer op tongde met Otterdijk. Wat is dit genieten. Om ons heen kwamen de anderen ook klaar. overal gekreun en weer volop warm geil zaad.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max