Mijn stief neef Joris 11 – Een geweldig sexfeest bij Overste Otterdijk thuis

Otterdijk loopt naar voren en geeft het bevel aan de 7 jonge gozers om bij een aantal mannen te gaan liggen op het ligbed bij het zwembad. De jongens gehoorzamen. Bij mij en een aantal anderen komt er niemand. Nadat de jongens bij de mannen zijn gaan liggen loopt Otterdijk weer terug naar het kruis. Hij verplaatst het verder naar voren zodat we een beter uitzicht hebben. Ik zie aan Joris dat hij geniet maar ook angstig is. Overste Otterdijk is een echte macho man die zijn mannetje staat en weet wat hij wil. Otterdijk laat de zweep weer een aantal keren over het lichaam van Joris glijden en geeft met enige regelmaat er een harde tik mee. Joris geeft een schreeuw en kreun. Hij geniet van de pijn. Ik zie dat de pik van Joris half slap is vandaar dat ik weet dat het goed zit. Otterdijk gaat voor Joris staan en spuugt in zijn gezicht, geeft hem een tongzoen. Otterdijk pakt een mondknevel met bal en doet deze bij hem om. Nadat Joris is gekneveld pakt Otterdijk tepelklemmen en zet deze op zijn tepels. Geil gezicht. Ook word zijn balzak en pik afgebonden. Otterdijk bind zijn ballen en pik stevig af. Je ziet duidelijk de hang zak van Joris afgebonden. Door de aanraking is de pik van Joris stijf geworden. Otterdijk trekt er een paar keer aan en gaat dan met de zweep erop slaan en beveelt dat hij slap moet worden. Uiteindelijk lukt dit.

Om het zwembad zie ik dat iedereen weer geil is geworden, inclusief de jonge gozers. Hun pikken staan stijf en een aantal spelen ermee. Ook de mannen die alleen zitten spelen met hun stijve pik. Zo ik ook. Otterdijk loopt naar een van de mannen toe die alleen zit. Hij gebied hem mee te komen. De man staat op en loopt achter Otterdijk aan. De man krijgt een brandende kaars aangereikt van Otterdijk en hij moet kaarsvet op het lichaam van Joris gieten. Bij iedere druppel zie je Joris pijn hebben en schrikken. Het maakt me geil. Het kaarsvet zit op zijn borst, buik en benen. De man moet weer gaan zitten. Een andere man moet de pik van Joris stijf zuigen, hij doet dit met veel plezier en overgave. Je ziet dat Joris dit geil vindt. Ook is aan hem te zien dat hij moe wordt van deze houding maar hij houdt vol. Is goed getraind in het volhouden van bepaalde houdingen.

Nadat Joris stijf is gezogen slaat Otterdijk weer een aantal keren met de zweep. Ik voel dat mijn zaad opkomt en stop met het spelen met mijzelf. Wil nog meer genieten. Nu komt er een andere man naar voren en die moet kaarsvet over de pik van Joris gieten, dit ziet er pijnlijk uit. Joris houdt zich groot. Ook krijgt de man een soort van afstand bediening in zijn handen en drukt hierop. Ik zie Joris een schrik beweging maken met zijn billen. Hij heeft een budplug in zijn kont die op afstand bediend kan worden door groter te worden. Het maakt me geil. Deze sessie duurt tien minuten; kaarsvet, zweep, budplug.

Otterdijk beveelt de jonge jongens weer bij hem te komen, daarna krijgen ze het bevel Joris van het kruis af te halen en neer te leggen voor het zwembad. Ze gehoorzamen. Aan Joris is te zien dat hij hier blij mee is, de houding op het kruis heeft hem uitgeput. De mondknevel en budplug blijven nog in hem. De jongens tillen Joris van het kruis en ze leggen hem neer. Nu krijgen de jongens het bevel mij te halen. Ik schrik, denk dit zal me niet gaan gebeuren. Ik sta op en probeer weg te lopen maar ja wat wil je, 7 van die goed getrainde jonge gozers hebben mij zo gepakt. Ik wordt in een houding genomen die pijn doet en waar ik me maar beter aan kan overgeven. De jongens laten me vallen voor de voeten van Otterdijk. Otterdijk trapt me de andere kant op en zet zijn leger kisten op mijn borst. “zo dacht je te ontkomen aan mijn jongens”, “ik zei toch dat ik je nog wel zou krijgen”. Ik wist niet wat me te wachten stond, werd angstig maar durfde geen verzet te tonen. Overste Otterdijk beveelde mij zijn kisten te likken. Ik gehoorzaamde. Ik zat op mijn knieen met hoofd naar voren. Ik likte zijn leger kisten, vond het best wel geil. Ik voelde dat er iemand achter mij kwam zitten, mijn billen werden uit elkaar getrokken. ik schrok en wilde opkijken maar Otterdijk liet me daar geen kans toe. Ik moest zijn kisten verder likken. Ik voelde dat er een plug in mijn kont werd geduwd. Het maakte me geil, kan best wel wat hebben. Toen de plug in mijn kont zat moest ik stoppen met likken. Ik moest rechtop komen zitten. Zag dat Otterdijk zijn korte leren leger broek had open gedaan en dat zijn 23 centimeter half stijf was. Ik kreeg het bevel hem te pijpen. Dit liet ik me geen 2e keer zeggen had zo verlangt naar zijn geile zaad pik. Ik begon hem te pijpen en nam zijn pik diep in mijn keel. Ik genoot. Otterdijk begon mijn mond te neuken proefde zijn voorvocht. Ineens trok Otterdijk zijn pik uit mij ik moest komen staan en moest plaats nemen op het houtenkruis. Dit heb ik nooit eerder gedaan. Ik twijfelde. Otterdijk gaf nogmaals het bevel, hij gaf mij een knipoog wat me rustig stemde.

Ik nam plaats op het kruis en werd vast gebonden. Mijn pik half stijf en de plug in mijn kont. Deze werd op afstand door iemand bedient want ik voelde hem steeds groter worden. Toen ik vast stond kreeg ik dezelfde sessie als Joris. Het was best geil, de zweep, het kaarsvet. Ik liet iedereen begaan. Na een half uur werd ik er af gehaald door de jonge jongens. Merkte aan hen dat ze geil waren. De jongens namen me mee naar de nadere kant van de tuin. Ik werd in een sling gelegd. Mijn handen en benen werden vast gebonden. Mijn kont stond hoog en open. De plug werd verder opgepompt en ik had het niet meer van de pijn. De jonge jongens lieten de plug leeglopen en haalde hem uit mijn kont. Ze gingen weg en ik lag daar in afwachting.

In mijn ooghoek zag ik dat Joris een andere positie had ingenomen. Hij zat op een soort van bed op zijn hondjes en de andere mannen waren hem om de beurt aan het neuken. De ene in zijn geile kont en de andere in zijn pijpmondje. Ik kon aan zijn houding zien dat hij genoot. Ik denk na tien minuten kwam Overste Otterdijk op mij aflopen. Hij had zijn broek uit, stond nu enkel op leger kisten wat me weer geil maakte. Hij boog zich naar me toe en zei “wat een genot is dit”. en gaf een knipoog. Otterdijk bleef naast me staan, ik zag dat de jonge jongens om mij heen waren komen staan. Ik kreeg het bevel Otterdijk stijf te zuigen dit deed ik met plezier. Toen hij goed stijf was ging hij aan de kant staan waar mijn kont omhoog lag en stootte met een beweging zijn 23 centimeter bij me naar binnen. Pijn, au maar zo heerlijk. Hij begon me stevig te neuken. een van de jonge gozers kwam naast me staan en ik pijpte hem. Ik genoot mijn pik stond stijf en tikte bij iedere beweging tegen mijn buik. Otterdijk voerde het tempo op en kwam na een aantal flinke harde stoten klaar in me. Hij trok zijn pik uit me en zei “jongens hij is voor jullie” en liep weg. De jongens lieten zich dit geen 2e keer zeggen en neukte mij om de beurten. Als de ene mij aan het neuken was pijpte ik de andere alvast stijf. Heerlijk van die jonge gozers in me en vooral hun zaad. Nadat iedereen was klaar gekomen werd ik los gemaakt en meegenomen naar Joris.

Joris was inmiddels door de andere mannen gebruikt en vol gespoten met warm zaad. Ik moest naast Joris gaan zitten en we moesten elkaar zoenen, onze tongen woelde door onze monden en genoten. Mijn pik was nog stijf en ik voelde dat Joris ook stijf was. Opeens voelde ik vocht over mijn schouders lopen, daarna over rug benen gezicht. Om ons heen stonden de mannen en jonge gozers te pissen. Hun pis over ons lichaam heen. Wat een geil gevoel. Ik liet het toe en wilde overal pis voelen. Zag ook dat Joris genoot. Vlak naast ons stond Otterdijk te pissen met een flinke straal, Ik keek Joris aan en we bogen ons voorover om het in ons mond te nemen en dan samen geil te tongen. Wat was dit lekker.
Nadat iedereen was uitgepist heeft Joris mij klaar gezogen en ik hem ons zaad vloeide rijkelijk.

Eenmaal toen we klaar waren mochten we ons opfrissen in de douch, Joris en ik zijn dit samen gaan doen. Joris gaf aan al een week bij Otterdijk te zijn en iedere avond dit soort sessies te krijgen. Vandaar dat ik hem al een tijdje niet meer had gesproken. Nadat we waren opgefrist zijn we terug gegaan naar het zwembad om wat te drinken en bij te komen. Een aantal mannen waren al weg maar de meeste waren er nog. Iedereen bleef slapen en hebben die nacht nog aantal geile ervaringen gehad.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max