Mijn eerste geile fotoshoot in het park

Het was December een koude zaterdagavond 2200h en ik lag thuis lekker op de bank onder de dekens wat TV te kijken. Nouja lekker, eigenlijk was er geen klap op dus had het al wel snel bekeken. Ik verveelde me gewoon rot! Omdat ik nog wel van een beetje rare dingen hou belde ik een van mijn vaste fotografen op, en vroeg of hij zin had om nu wat foto’s te gaan maken van me in het Sonsbeekpark in Arnhem. Dat had ie wel, dus sprak ik met hem af 0100h bij de ingang van het park.

Toen ik bij de ingang aankwam stond mn fotograaf al te wachten met een peuk in z’n mond. Hij blies de rook uit z’n mond en zei een beetje sjagerijnig: “Zo ben je daar eindelijk, het is verdomme fucking koud man idoot, jij met je ideeën”. “Jaja zuig nou maar door aan die peuk van je, of moet je wat anders in die bek van je hebben?”, dacht ik maar zei het maar niet hardop… Dat mijn fotograaf echter deze gedachte gang toch heeft kunnen weten kwam ik later op de avond wel achter…

Samen liepen we het park in, zoekend naar iets wat in het donker als leuke achtergrond kon dienen. Een muurtje? Dat was er wel maar er kwamen daar toch wel veel mensen voorbij lopen. Dat zou geen goede plek zijn. Verder het park in lopende kwam mijn fotograaf op het idee dat er een soort uitkijktoren in het midden van het park stond. Eens kijken daar maar dan… Er heen lopend kwamen we toch zo her en der nog wel wat verdwaalde mannen tegen opzoek naar een buitendate. Een enkeling liep ons voorbij om vervolgens om te keren en ons een stukje te achtervolgen. Mhwa toch best wel eng zo in een donker park waar je niks ziet maar wel mensen dichtbij hoort!

We liepen door en kwam al gauw bij de heuvel waarop de toren stond. Trappetje op en we zijn er! Ik keek zo goed en zo kwaad om me heen toen we boven waren. Hetwas best een geschikte locatie vond ik. Het enige wat jammer was was de buitentemperatuur. Rond het vriespunt! De uitkijktoren zelf was helaas gesloten maar aan de voet van de toren zijn we toch maar wat foto’s gaan maken. Omdat het donker was gebruikte mijn fotograaf bij elke foto zijn flitser. Ik kan je zeggen dat dat erg opvalt als je hoog in het midden van een park staat!!….

Nadat mijn fotograaf wat foto’s had gemaakt met mijn kleren aan besloot ik wat uit te gaan doen. Brbbb wat was het koud zo in je blootte borst midden in een park zeg! De kou sloeg toch al snel over in geilheid gezien mijn tepels al direct hard werden van de kou. Mmmm wat is dat toch een heerlijk gevoel om er dan zachtjes overheen te wrijven met je handen zeg! Terwijl ik dit deed nam mijn fotograaf foto na foto. Flits, flits flits….

Staandend aan de onderkant van de toren had ik mijn broek uitgedaan en probeerde mijn lul hard te maken. Ik wreef over mijn tepels en over mijn kale zak heen. Het voelde heerlijk maar toch kon ik maar aan een ding denken: “Whow!!! Wat is het koud man!!!!!!”. Toen ik zo bezig was met mezelf hoorde ik ineens mijn fotograaf zeggen:”Koud he, hij komt maar niet omhoog. Zal ik je ff helpen?”. Koud was het zeker dus ik stemde in dat hij me even warm zou maken. Hij legde zijn fotocamera aan de kant en kwam achter me staan. Hij drukte zijn buik tegen mijn rug en zetten zijn handen op mijn tepels neer zodat ik meteen een warmte schok door me heen voelde gaan. Wham!

100_1519

Zijn handen vreeven vervolgens over mijn borst, buik en daarna langzaam richting mijn kruis en ballen. Het voelde heerlijk! Zijn koude handen over mijn koude geile lijf heen… Mmmmm ik werd er zo opgewonden van dat ik niet eens in de gaten had dat mijn pik in volle ornaat stond. Dit was echter niet aan het scherpe oog van mijn fotograaf ontgaan! Hij aaide nog een keer lekker over mijn kale balzak heen en hurkte zich toen voor me neer. Langzaam en met kleine likjes begon hij mijn ballen te likken. Mijn pik stuiterde van genot tegen mijn eigen buik aan! Wat was dit geil zeg! Kei koud buiten en ik werd lekker aan mijn ballen gelikt! Ik speelde met mijn tepels en was echt zo geil als boter. Ik hoorde niet eens de takjes kraken doordat er mensen aan kwamen lopen….

Toen mijn fotograaf op zijn knieën ging zitten wist ik hoe laat het was.. Neuken! Ja bek neuken! Ik schoof mijn paal in mijn mond en deed even niets. Hij speelde lekker met zijn tong rond mijn eikel en met mijn pisgaatje. Heerlijk! Ik kreunde van genot toen bij met zijn handen mijn ballen kneden en langzame zuigbewegingen maakte over mijn pik heen. Ik werd als maar geiler en stopte met het spelen met mijn tepels. Ik zetten mijn handen achter zijn hoofd en schoof zijn hoofd voorzichtig diep over mijn pik heen. Mhmmm wat was dat lekker! Ik trok zijn hoofd naar achter en schoof het sneller weer terug over mijn pik heen. Dit herhaalde ik een paar maal steeds sneller totdat het leek of hij even stikte. Ik stopte, hield mijn pik uit zijn bek en hij riep:”Doe maar! En jij door neuken!”.

Zijn mond hapte weer snel om mijn pik heen en hij pijpte me zo diep dat ik mijn eikel in zijn keel want voelde drukken. Mhmm geil man! Ineens voelde ik een tong door mn kontspleet gaan. Ik schrok en keek achter me. Een man zat gehurkt achter me en likte mijn kontje. Was dat lekker warm zeg zo’n tong door mn spleet in die kou! De man schrok een beetje en keek me bezoedeld en geil aan. “Nee toe maar, ga maar door”, zei ik hem. Mmmmm, iemand die aan mn sterretje aan het likken was en iemand die me diep aan het pijpen was! Ik kon het gewoon niet geloven zo geil! “Zo voor mij ff genoeg”, riep mijn fotograaf toen hij zijn mond om mijn lul weghaalde en weer opstond.

Voordat ik echter door had dat hij voor me weg was hurkte er een andere man voor me neer welke mijn pik als een speen in zijn mond liet verdwijnen. Ik voelde de achterste man nog steeds met mijn tong door mijn kontje likken. “Damh, dit lijkt wel een kleine orgie ofzo!” dacht ik toen ik aan het genieten was. De man achter me stopte met het likken van mn kontje en stond op. Hij kneep met zijn handen hard in mijn tepels en ik kreunde zachtjes. “Sletje”, hoorde ik hem zachtjes in mijn oor fluisteren… “Pijpslet”, dacht ik, maarja hij dacht aan mij terwijl ik aan de man voor me dacht welke met diepen halen zijn mond over mijn pik liet gaan.

Doordat de man met mijn tepels was gaan spelen hield ik het niet meer en riep nog naar de man voor me dat ik ging komen en mijn zaad zo zou gaan spuiten. Dit maakte hem nog geiler en hij begon aan mijn pik te zuigen alsof zijn leven er vanaf hing! Mhmmm, “ja zo” riep ik nog, en voelde ineens een paar vingers van de man achter me in mijn kontje verdwijnen. Als reactie hierop stootte ik mijn pik hard in de mond van de voorste man en kwam met een schok klaar in zijn mond. Mijn zaad spoot in zijn bek en droop langs zijn wangen uit zijn eruit! Whow wat was dat geil om te zien zeg!

“Brrrr koud man!”, riep ik, “Ik ga ff snel mijn kleren aan doen”. Toen ik mijn t-shirt aantrok voelde ik de warmte al. Het was echt koud deze nacht maar door de geilheid heb ik hem toch doorstaan! Nadat ik mijn kleren aan had bedankte ik de 2 vreemde mannen en mijn fotograaf voor deze geweldige ervaring! Mijn fotograaf en ik namen afscheid van de mannen en we liepen samen terug naar de uitgang van het park. “Nog wat goede foto’s kunnen maken?”, vroeg ik hem. “Ja wel wat, totdat ik zelf mee ging doen”, zei hij met een lach. “Haha, ik vond het iig super! Of de foto’s nu gelukt zijn of niet. Ga dit zeker nog een keer over doen bij beter warmer weer!”.

Wil je de fotos zien die gemaakt zijn? Kijk dan hier!
Laat ook in het reactie-veld hieronder eens achter wat je er van vindt en of je nog een verhaal van me wilt lezen….