Meest populaire producten van April + Mei 2015

Heren/Mannen Zwembroeken

Ik kan nu heel hard “sorry” gaan zeggen maar dat doe ik niet…. Ik ben nou eenmaal maar een gewoon mens van vlees en bloed en heb het gewoon te druk gehad om het product van de maand april 2015 apart te bespreken. Waar ik druk mee ben geweest gaan jullie binnenkort horen via een blogstukje, nu dan toch de producten van de maand April en Mei 2015:

Deze zijn goed te combineren want het is er niet één maar het zijn er een hele boel en dat heeft waarschijnlijk alles met de zomer te maken die eraan staat te komen en jullie eigen smaak. Het zijn namelijk de diverse zwembroeken welke ik in het assortiment van mijn gayshop heb.

Diversen kleuren en maten zijn er aanwezig dus ik ben heel benieuwd welke zwemslips ik allemaal tegen ga komen als ik weer lekker aan het water lig.

Bekijk het overzicht van alle zwembroeken in Maikels Homo Shop