Manbound Ballstretcher – Zwart

De ballstretcher van Manbound is een verrassend simpel, gebruiksvriendelijk speeltje dat zachtjes de testikels bij het lichaam weg trekt. Hij is gemaakt van indrukwekkend zacht neopreen materiaal dat zachtjes uitrekt terwijl het stevig om de basis van de ballen heen zit.

Tijdens orgasmes en extreme stimulatie bewegen de ballen zich gewoonlijk omhoog. De stretcher houdt dit tegen, waardoor genot effectief wordt verlengd en ook geweldig unieke sensaties creĆ«ert op het moment dat het orgasme begint. Extra gemakkelijk om aan te brengen en te verwijderen en absoluut bruikbaar voor beginners binnen ‘ball play.’ De extra brede stretcher van 4,5 cm kan worden vastgemaakt met stevig klittenband en kan worden aangepast voor de perfecte pasvorm. Voor wie nog extra kinky mogelijkheden wil wordt de ballstretcher geleverd compleet met een glimmende chroomkleurige D-ring, speciaal gemaakt om gemakkelijk diverse gewichten, riemen en andere accessoires aan vast te maken.

Zoals met iedere cockring of gelijksoortig object, moet de ballstretcher niet langer dan 30 minuten achter elkaar gedragen worden. Nikkelvrij.

Prijs: 12.95 euro.

Bekijk & bestel Manbound Ballstretcher – Zwart in mijn homoshop.

Merk: Manbound
Gewicht: 0 gram
Materiaal:
Kleur: Zwart
Levertijd:

Directe weblink: http://shop.maikel1981.net/ball-stretchers/manbound_ballstretcher_-_zwart_27479.html.