Maikel1981 stopt ermee

Het is zover ik ga stoppen met de Maikel1981 site!!

Het maken en onderhouden van deze website kost zeer veel tijd en energie.
Dat is totaal niet erg want het is voor een groot deel hobby maar ik vraag jullie hulp en krijg deze niet…

Een aantal keren heb ik dringend en met klem gevraagd of mensen mij willen laten weten of mijn eigen filmpjes het op mijn gaytube doen. Een kleine 1000x zijn de films bekeken, maar of het werkt weet ik niet. Van deze 1000 kijkers heeft er namelijk niet eentje de moeite genomen mij te laten weten of het wel of niet werkt.

Sexverhalen worden massaal gelezen… Maar hoeveel worden er door gebruikers ingezonden denk je?

Zonder feedback/hulp van de gebruikers heeft het voor mij geen enkele nut om door te gaan met de ontwikkeling van deze website. Het kost mij zeer veel tijd en energie en als ik niet eens weet of dingen werken schiet het totaal niet op. Als jullie met zijn alleen te beroerd zijn om even JA of NEE ergens te typen heb ik het gewoon helemaal gehad…

Bedankt voor de jaren dat jullie mijn site hebben bekeken.

Maikel.

PS: De domeinnamen http://chat.maikel1981.net & http://dating.maikel1981.net zullen gewoon blijven bestaan.
Mijn webshop zal blijven bestaan zowel de Nederlandse als de internationale versie.