Jonge(re) jaren

Lekkere naakte wijven begluren. M’n vriendjes wisten wel waar dat kon. Ik zag de lol er niet van in, maar wel mogelijkheden. We waren allen zo rond de 16, maagd en geil als boter. Ik ook, maar dan anders.

Dus op een zaterdag gingen Mark, Brian, Peter en ik de duinen in om zo het naaktstrand te kunnen overzien. Het was een hete dag en het strand lag behoorlijk vol. Vrij snel vonden we een plekje met goed uitzicht over een groepje meiden. Het was één groot geil feest, vonden ze, maar het strand op durfden ze niet. Dat zou betekenen dat ze ook naakt moesten en dat zagen ze niet zitten, waarschijnlijk vanwege de onvermijdelijke stijve.

Lastig, want ze waren zo verschrikkelijk geil dat er wel wat moest gebeuren.
Dit gingen ze niet lang volhouden.

We hadden allemaal een speedo aan met daaroverheen een korte broek. Mark lag al snel op z’n buik met z’n hand in z’n broekje te graaien. Ook onder andere omstandigheden had ik hem al meerdere malen met een stijve in z’n strakke spijkerbroek gezien. Die gozer was gewoon bijna altijd heet.Brian en Peter zagen het nu ook, begonnen ook wat met zichzelf te spelen en ik bleef niet achter. Dit was geiler voor mij dan ze vermoedden. Ik draaide me om met als reden dat m’n lul pijn ging doen zo tegen de grond gedrukt en de anderen volgden gelukkig mijn voorbeeld.

Op deze manier ging het spelen een stuk makkelijker en al snel lagen we allemaal, nog steeds gekleed, te rukken. Mark stroopte als eerste z’n korte broek naar beneden, na een tijdje gevolgd door Brian en Peter. Ik wachtte even en besloot toen de rest uit te dagen door gelijk alles maar uit te doen. De reactie bleef niet uit: “wow, dat je dat durft” riepen de anderen in koor. Ik zei dat we toch al bijna naakt waren en dat naakt rukken in de zon zo veel lekkerder was. Mark volgde mijn voorbeeld, terwijl de anderen hun speedo aanhielden. Naakte boys zijn mooi, maar opgewonden boys in een speedo vind ik eigenlijk nog mooier. Mark lag ondertussen wild aan z’n pik te trekken en ik kon me niet voorstellen dat die manier van rukken lekker voelde. Ik kroop naar hem toe, zei dat hij het veel te wild deed en dat ik van m’n grote broer een methode geleerd had die veel lekkerder was. Hij keek me verbaasd aan: “je grote broer heeft jou leren rukken?” Ik voegde de daad bij het woord en deed bij mezelf wat ik van m’n broer had geleerd. Ik maakte m’n vinger nat en liet hem van m’n kont langzaam over m’n ballen naar het topje van m’n lul gaan. Dat herhaalde ik een paar keer en daarna streelde ik met m’n ene hand m’n ballen en met de andere de onderkant van m’n ontblootte eikel. Brian en Peter lagen nu ook geïnteresseerd toe te kijken en zetten grote ogen op toen m’n lul steigerende bewegingen maakte en nog harder werd.

Ik zei: “als je nu je hand nat maakt en jezelf zachtjes afrukt, kom je het lekkerst klaar.
Niks lekkerder dan een natte snikkel.”

Na wat geöefen kwamen de jongens echter met een droge mond te zitten en gingen ze weer op de oude toer verder, wat ze behoorlijk tegenviel. Ik had daar al op gerekend, wat spuug gespaard en stelde voor hun pik weer nat te maken. Ze twijfelden even, maar toen Mark dat wel zag zitten, wilden Peter en Brian ook wel. Dus spuugde ik van dichtbij op hun snikkels en konden ze weer even verder.

Ineens vroeg Mark of ik hem wilde pijpen, omdat hij alweer droog was. Ik deed net alsof ik dat het smerigste voorstel vond dat ik ooit gehoord had, maar toen hij zei mij dan ook te pijpen, gaf ik toe maar alleen als we het tegelijk deden. Ik legde hem standje 69 uit en er ging een wereld voor hem open. Zo lagen we elkaar te zuigen en ik vond het geweldig. Hij ook trouwens, want het gekreun was niet van de lucht. Omdat ik wist dat het zo’n geile bink was, streelde ik ook z’n ballen en gleed ik met m’n vinger naar z’n kutje om hem daar ook te pakken. Hij pakte m’n hand en duwde m’n vinger in z’n gaatje.
Brian en Peter kwamen dichterbij gekropen om goed te kunnen zien wat Mark zo opwond. Ze rukten hun heerlijke snikkels af en namen even later ons 69-voorbeeld over. Zo lagen de 2 echte hetero’s elkaar te verwennen. Ze zuchtten en kreunden en kwamen beiden klaar.

Mark spoot z’n zaad zonder waarschuwing in m’n mond en ik deed hetzelfde bij hem. Op mijn teken reageerde hij niet, hij wilde het blijkbaar.

Voldaan lagen we even later naast elkaar bij te komen.

Met een paar jongens heb ik daarna nog wel eens wat gespeeld, maar toen ze verkering kregen met meisjes was het over en uit, hoewel ik met Brian en Mark nog een keer een tweepersoonsbed heb gedeeld, waarbij er gestoeid en gegraaid werd en we uiteindelijk alledrie een stijve hadden. Ze wilden gepijpt worden, maar ’t werd Mark in m’n kutje en Brian in m’n mond en hetero of niet, ze kwamen kermend in me klaar, terwijl ik rukkend het bed bevlekte.

Nu zijn Mark, Brian en Peter ‘keurig’ met dames getrouwd, maar ik vraag me af of ze soms nog wel eens terugdenken aan die dag in de duinen. Ik in ieder geval wel!

Verschaal geschreven en ingestuurd door: Raymond