Ik hield mijn adem in

Als rechtgeaarde hetero mag ik natuurlijk niets met mannen doen. Niets? Maar het is zo’n droom van mij. Op een vrijdagavond was de vriendin weg en had ik het rijk alleen. Ik had me de hele dag al op lopen geilen, en ik wilde gewoon seks. De avond begon met het afstruinen van internet naar sexontmoetingsplaatsen. Het moest in de buurt van Utrecht zijn, en het moest met de auto te behappen zijn, dus ik ging op pad, de parkeerplaatsen af. De eerste parkeerplaats was bij een tankstation. Ik reed het tankstation voorbij de parkeerplaats op. Maar ik zag er maar drie auto’s en er leek niets te gebeuren.

Op naar de volgende, ik reed naar de bekende parkeerplaats bij Hilversum. Ik was er eerder geweest en vond het toen geil om door het bos te lopen met allemaal hitsige mannen. Maar net als zoveel anderen had ik toen ook niet de moed om mensen aan te spreken. Toen ik naar boven reed viel me direct op hoe stil het was: slechts een stuk of vijf auto’s. Ik parkeerde mijn auto, liep de parkeerplaats op, en na tien minuten rondstruinen had ik niets gevonden.Op naar de volgende parkeerplaats. Daar stapte ik uit en liep wat langs de auto’s. Voor mij liep een man met zijn pik in zijn hand, hij liep naar een auto, waar het raampje open werd gedraaid. Deze man stak zijn pik door het raampje naar binnen en dat werd beantwoord met een mond. Jezus, dit wond mij vreselijk op. Ik bleef van een afstandje kijken en zag dat de man de auto in mocht. Verder was er niet veel te beleven dus liep ik nog een paar keer langs die auto, waar de twee mannen elkaar druk aan het afzuigen waren. Ik was nu zo geil dat ik meer wilde. Dus stapte ik in mijn auto en reed ik weer het eind terug naar Hilversum. Daar was het inmiddels een heel stuk drukker geworden. Drukker, en ook geiler, merkte ik toen ik uitstapte. Op de picknicktafel lag een oudere man, met ontbloot onderlijf, en daarnaast een jongere man. Mijn opwinding groeide en ik liep naderbij. De man lag op zijn rug op de tafel en werd langzaam voorbereid. Ik liep dichterbij en ik was zo geil dat ik de man ook wel wilde aanraken. Maar ik durfde niet, maar stond toch nieuwsgierig te kijken. Op dat moment naderde mij vanachter een man die helemaal niets deed, alleen mij zo dicht naderde dat ik hem voelde ademen. Ik werd welhaast nog geiler en drukte mijn kont iets naar achter. Ik raakte de man, die mij plotseling in mijn kruis greep. Daar voelde hij mijn enorme paal. Ik hield mijn adem in. Ik draaide mij om en keek de man aan: een kerel van een jaar of veertig, normaal postuur. Ik wilde niet meer wachten en ik nam het woord. Schor zei ik: zullen we het bos ingaan. Hij knikte en liep voor me uit, het hek door.

Nu was het heel erg donker maar ik was supergeil en niet bang. Een klein eindje het bos in hadden we nog net profijt van het lantaarnlicht. Ik nam de man bij de heupen en knoopte zijn broek los. Hij had geen onderbroek aan dus direct floepte zijn apparaat eruit. Nu had ik nog niet zoveel pikken van naderbij gezien, maar deze was normaal postuur, maar zo krom als een hoepel. Nieuwsgierig pakte ik hem vast en sloot mijn lippen rond de lul. Hij smaakte schoon en nog ‘ongebruikt’ voor wat betreft deze avond. Ik begon hem rustig te pijpen, alhoewel ik niet zo diep kwam, dat lukte me niet. Het was doodstil en ik begon zijn pik en zijn ballen te likken (net als de mijne vers geschoren). Mijn handen gleden over zijn billen en voerden als vanzelf naar zijn poepgaatje. Ik voelde nieuwsgierig en ging, op de natte grond, op mijn knieën zitten en likte het gebied tussen zijn zak en anus. Ik merkte dat hij het lekker vond, en ik likte, nu voor het eerst, een anus. Het smaakte neutraal en voorzichtig drong mijn tong naar binnen. Dat ging makkelijker dan ik gedacht had. Ik ging heen en weer met mijn tong van zijn anus naar zijn eikel. Een enorme sensatie maakte zich van mij meester. De man bracht zijn hand naar zijn lul en begon zichzelf af te trekken, terwijl ik zijn eikel in mijn mond had. Wauw dit was lekker. Toen sprak de man: als je doorgaat kom ik klaar. Dat vond ik te vroeg en ik ging staan. Nu herhaalde zich het spel en begon de man mij uit te kleden. Hij trok mijn broek naar beneden en mijn onderbroek. Ik zei: wacht even, en ik schopte mijn schoenen uit. Snel trok ik mijn broek uit, en ik stond nu piemelnaakt voor hem. Hij knielde neer en begon mij te likken: niet eerder had een man dit zo lekker met mij gedaan. Ik boog mij voorover en ging op handen en voeten staan, zodat hij overal bij kon.

Op dat moment merkte ik dat we een voyeur hadden die van een afstandje stond mee te gluren, zijn pik in zijn hand. Het kon me niets schelen en ik gaf me geheel over aan de man die nu op zijn knieën onder mij zat en mij begon te pijpen. Wat wond me dat op. Zijn handen om mijn billen, zijn vingers gleden door mijn bilnaad. Nieuwsgierig ging er een vinger naar binnen terwijl de man door pijpte. Ik werd zo geil dat ik uitriep, in dit stille bos, ik ga komen hoor! En dat deed ik: terwijl de man me pijpte kwamen er, zo leek het wel, liters sperma uit mijn lul. De man duwde zijn vinger nog harder in mijn reet en ik spoot mijzelf helemaal leeg. Geen druppel ging verloren en al mijn zaad dronk hij op. Ik hield even pauze, voldaan, maar wilde meer. Ik bleef op mijn knieën zitten terwijl ik mijn broek pakte en tegen de man zei, omdat ik meer wilde, neem me maar! En tegelijk gaf ik hem het uit mijn broekzak gekomen, speciaal voor deze gelegenheid meegenomen, flesje olijfolie. Even later voelde ik de olie door mijn bilnaad lopen en een vinger langzaam en soepel mijn aars inglijden. Dit voelde goed. Eén vinger werden er twee, twee werden er drie. Ik was supergeil, maar had nog net de tegenwoordigheid van geest “condoom” te roepen. De man was al bezig en even later voelde ik zijn pik -met condoom- aan mijn poort staan. Langzaam drukte hij zijn eikel in mijn poepgaatje en het deed verschrikkelijk pijn. Alsof hij het merkte, hield hij even rust, en werkte zich daarna langzaam, centimeter voor centimeter, bij mij naar binnen. Ik voelde zijn buik tegen mijn kont, het teken dat hij geheel binnen was. Zo zaten we daar even stil: hij rechtop op zijn knieën, en ik voorover, ook op mijn knieën, terwijl van een afstandje de voyeur nog steeds mee keek. Toen begon hij me langzaam te neuken. Het voelde geweldig, gewend als ik was aan zijn kromme pik. Het duurde niet lang of ik merkte dat de man klaar ging komen. Dat ging zomaar niet, en bruusk draaide ik me om. Ik trok het condoom van zijn lul en nam hem gulzig in mijn mond, geen seconde te vroeg, want hij begon meteen te spuiten. Heerlijk was de zilte smaak en uitgeput vielen we beiden op de grond. Tevreden reed ik even later naar huis, een half uurtje, en vroeg me af of er niet dichterbij nog meer ontmoetingsplaatsen zijn.