Geile date: Jong voor ouder

Het was eindelijk krokusvakantie. Ik ging vaak alleen thuis zijn en werd al geil bij de gedachte dat ik binnenkort zou kunnen daten. De dinsdagmiddag ging ik op chatguy om iemand te vinden die een date wou in de namiddag en kon verplaatsen. Ik vulde mijn cv in: 17 jaar, bottem, slank, 1m76, 65kg, donkerblond haar, donkerbruine ogen,… zoek man die nu kan daten en verplaatsen, tussen 30-45, die licht dominant is en houdt van lekker te neuken. Ik kreeg onmiddellijk veel reactie en gaf hier en daar mijn emailadres om verder te kunnen chatten op msn. Op msn waren er een 6-tal met mij aan het chatten en na een beetje te babbelen met hen kon ik er al vlug een paar elimineren -om het nogal cru te zeggen, maar met mijn stats heb je nu eenmaal veel reactie en je kan niet met ze allemaal daten.

Uiteindelijk had ik nog 1 optie. Hij was 36 jaar, gespierd en licht dominant en kon hier in een uurtje zijn omdat hij toch hier dichtbij moest zijn voor zijn werk. Ik werd helemaal geil toen hij vertelde wat hij wou doen. Hij wou ongeveer een uurtje daten en 2x klaarkomen. 1 keer in mijn mond – en hij wou me doen slikken- en 1 keer in mijn kontje. Ik vertelde hem dat ik nog maar twee keer was geneukt en dat ik het altijd safe heb gedaan en dat ik nu eigenlijk ook niets wou riskeren en dat hij niet in mijn mond mocht klaarkomen, ook al vind ik het een geil idee.

Ik had nog een uurtje de tijd dus besloot ik een douche te nemen en me overal lekker te wassen, ik kon het niet laten wat te rukken en begon mijn kontje ook wat te vingeren.

Rond 15 u ging de bel en ik deed de deur open. Ik zag een goeduitziende man die er nog relatief jong uitzag en er heel opgewonden uitzag. Hij ging mee naar mijn kamer en zei dat ik mijn kleren moest uitdoen. Hij bekeek me van top tot teen en je zag zijn geiligheid toenemen met de seconde. Ik keek verlekkerd naar de bult in zijn broek. Hij duwde me op mijn knieen en duwde zijn kruis in mijn gezicht. Ik voelde zijn harde pik door zijn broek. Hij deed zijn rits open en haalde zijn paal tevoorschijn. Een paal van 17 cm met een grote dikke eikel die glansde door het voorvocht. Ik nam zijn paal vast en hij duwde mijn gezicht naar zijn eikel. Ik likte het voorvocht van zijn eikel en nam zijn lul in mijn mond. Hij kreunde hard toen zijn paal helemaal tot aan zijn ballen in mijn keel zat. Hij bleef mijn hoofd vasthouden en begon me wat te neuken in mijn mond. Ik kreeg geen adem meer en begon te kokhalzen, maar hij bleef doordoen. Eindelijk haalde hij zijn paal uit mijn mond en kon ik ademen. Hij sloeg me met zijn paal in mijn gezicht en duwde zijn paal weer in mijn mond. Nu mocht ik het tempo bepalen. Ik nam zijn paal helemaal in mijn mond en ging dan weer met mijn lippen tot aan zijn eikel en weer terug. Dan likte ik zijn ballen en nam ze een voor een in mijn mond. Ik begon hem verder te pijpen en na een minuutje of 5 vroeg hij of hij zicht mocht laten gaan want ik had hem al serieus opgewonden op msn. Uit geiligheid zei ik ja en weer duwde hij zijn paal diep in mijn mond. Hij neukte goed door deze keer. Zijn paal helemaal uit mijn mond en dan weer tot aan zijn ballen erin. Na 10 stoten begon hij plots luid te kreunen en spoot hij zeker 6 stralen in mijn mond. Dit had ik niet zien aankomen en was nu wel verplicht om het door te slikken. Het smaakte bitter maar ik vond het heel geil. Hij aaide mijn hoofd en zei dat ik zijn paal schoon moest likken. Dit vond ik echt heerlijk, de restjes sperma weglikken en inslikken. Zijn paal was lekker glibberig en alles had zo een geile smaak. Zijn lul werd slapper maar hij beval me hem door te pijpen tot hij weer helemaal stijf was.
Na een aantal minuten vroeg hij met mijn handen op het bed te leunen en mijn kontje naar hem te draaien. Hij pakte een tube glijmiddel en smeerde mijn kontje in en begon me met 1 vinger te vingeren. Ik deed gewillig mijn kontje wat naar boven en hij stak er 2 vingers bij. Mijn kontje moest even wennen maar hij bleef me door vingeren.

Hij pakte de tube glijmiddel weer en deed glijmiddel op zijn paal. Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn gaatje plaatste en begon te duwen. Zijn paal gleed er helemaal in, ik begon licht te kreunen want het was weer even wennen. Maar veel pijn deed het niet en veel tijd om te wennen had ik niet want hij begon me direct te neuken. Het was de eerste keer dat ik zonder condoom geneukt werd en het voelde zalig. Ik voelde zijn eikel lekker diep in me en ik werd helemaal heet. Hij zette in voet op mijn bed en 1 op de grond en neukte me zo verder. Hij neep in mijn billen en ik werd helemaal zot. Ik duwde mijn kontje nog meer naar omhoog en als hij stopte met neuken begon ik mijn kontje heen en weer te bewegen. Hij zei: Zo te zien vind je het lekker. Ik kon alleen maar bevestigend kreunen. Hij duwde zijn paal helemaal in mij, ik voelde zijn schaamhaar tegen mijn billen prikken. Hij neukte me zo een tijdje met lange halen verder en dan zei hij me dat hij zijn paal op zijn hondjes in me wou rammen.

Ik zette me op bed met mijn kontje wat omhoog en hij kroop achter mij. Eerst maakte hij me wat geil door met zijn paal door mijn bilnaad te wrijven en door me op mijn kontje te slaan met zijn lul. Ik smeekte hem me te neuken want ik voelde me zo leeg en wou gevuld worden. Hij zei: je bent een echte slet. En hij duwde zijn hele paal in 1 keer in mijn kontje en begon me wild te rammen. Hij speelde met mijn billen, hij trok ze wijd uiteen en duwde ze samen en hij zei dat ik echt een geil strak slettenkontje had en dat hij me helemaal wou uitwonen en me wou volspuiten. Hij duwde met zijn handen mijn schouders naar beneden zodat ik met mijn buik plat tegen het bed lag en enkel mijn kontje omhoog stak. Hij haalde zijn paal een paar keer helemaal uit mijn gaatje en duwde hem er dan weer helemaal in. Hij neukte me heel diep en met lange halen en was geil aan het kreunen. Plots voelde ik zijn eikel in me verdikken en hij spoot mijn kontje vol met zijn sperma. Hij schreeuwde het uit en bleef me door neuken en duwde zijn paal weer helemaal in mijn gevuld kontje.Uiteindelijk haalde hij zijn paal uit mijn kontje en duwde deze tegen mijn mondje. Hij beval me hem weer schoon te likken. Hij trok zijn kleren weer aan en vertrok. Ik lach helemaal uitgeteld en uitgewoond op mijn bed. Zijn sperma liep uit mijn kontje… Heerlijk!