Excuse me

Toen ik net 18 was maakte ik voor het eerst alleen een kleine stedentrip door Europa. Ik reisde van Berlijn naar Kopenhagen, naar Stockholm, van daar met het vliegtuig naar Londen en zou uiteindelijk de laatste dag in Amsterdam aankomen en daar overnachten om de volgende dag weer met de trein naar huis te gaan.

Ik kom van oorsprong uit een klein dorpje, dus het was allemaal behoorlijk overweldigend en nieuw voor me en zeker de eerste 2 dagen vond ik het eng om de weg te vragen, was ik bang dat ik het Hostel niet zou vinden en werd ik gelukkig vriendelijk geholpen door de plaatselijke bewoners.De laatste dag in Amsterdam bleek eigenlijk nog het meest vreemde te zijn. Toen ik aankwam op Schiphol wist ik gelukkig al welke trein ik moest nemen en hoefde ik met mijn grote zware tas dus niet lang te zoeken. De trein bracht me naar WTC waar ik verder ging met de metro naar het centrum. Ik voelde me, zelfs in onze eigen hoofdstad, een echte toerist, ook al omdat ik eigenlijk nog nooit alleen daar was geweest.

Op het Centraal Station aangekomen moest ik nog een stukje lopen tot ik bij mijn hostel kwam. Gelukkig had ik al gereserveerd en dus hoefde ik alleen maar in te checken en kon ik eindelijk die zware tas van mijn rug afdoen. Met een kleine rugtas ging ik vervolgens op pad om eens rond te kijken in Amsterdam.

Toen ik aan het einde van de dag begon aan de weg terug naar het hostel werd ik ineens aangesproken door een wat oudere man. Hij leek een jaar of 50 en had een fotocamera in zijn hand.

‘Excuse me’, zei hij terwijl hij achter me aan liep. ‘Excuse me, can I ask you something?’ Ik stopte en wachtte tot hij bij me was en hij duidelijk maakte wat hij wilde. Ik schrok wat van de fotocamera maar omdat hij die om zijn nek hing besteedde ik er verder geen aandacht aan.

Hij stelde zich voor als Koos en gaf me een hand. Ik zei hem dat ik Just heette. Toen hij door had dat ik gewoon Nederlands was zei hij dat hij dat ook was, maar dat hij aannam dat ik hier als toerist door Amsterdam liep.

‘Ja Just, fijn dat je even met me wil praten, want eigenlijk wilde ik je een voorstel doen. Je bent zo’n leuke knappe jonge jongen en ik kon het niet laten je aan te spreken. Weet je namelijk, ik ben een talentenscout voor een kledinglijn en ik ben hier nu op zoek naar mooie jongens die onze kleding kunnen showen!’ Hij zei het met zo’n enthousiasme dat ik nieuwsgierig werd naar wat het dan precies inhield en vroeg hem dat dan ook.

‘Nou zie je, ik zoek hier op straat mooie jongens, zoals jij en als ze interesse hebben dan kunnen we op mijn hotelkamer wat kleding proberen en kijken of het je wat lijkt om die voor onze kledinglijn te showen. Als je uiteindelijk gekozen wordt dan levert je dat uiteraard een leuk bedrag op’! Het kwam er allemaal zo soepel en geloofwaardig uit dat ik merkte dat ik wel interesse had en dat zei ik hem dan ook. Daarop stelde hij voor om dan direct naar zijn hotelkamer te gaan, die was gelukkig vlakbij, dus we hoefden maar even te lopen.

Onderweg naar zijn kamer vroeg hij wat ik in Amsterdam deed en ik vertelde dat Amsterdam de laatste bestemming was van een kleine stedentrip door West Europa. Hij vertelde dat hij dat ook ooit had gedaan en dat dat erg leuk was, maar ook erg duur. ‘Gelukkig maar dat je mij nu tegenkomt, want als ik je zo zie ben jij vast heel geschikt voor onze kledinglijn en kun je een mooi wat extra geld verdienen!’ Daar had ik natuurlijk wel oren naar.

Hij ging me voor het hotel binnen en we namen direct de lift naar boven naar zijn kamer. De kamer was niet al te groot en bestond uit een bed, een badkamer en een tafeltje moet stoelen en televisie. Koos sloot de deur achter zich en stelde voor dat ik op het bed plaats nam, wan kon hij me de kleren laten zien. Ik deed wat hij vroeg en ging ietwat ongemakkelijk aan het voeteneinde op het bed zitten. Hij pakte een stoel en zette die er vlakbij en pakte wat kleding uit een koffer.

‘Kijk Just’, zei hij terwijl hij wat kleding omhoog hield. ‘Dit soort kleding zit in onze kledinglijn.’ Hij hield een paar shirtjes omhoog die er wat gek uit zagen vond ik eigenlijk. Ze leken me niet echt fijn zitten, maar goed… wie mooi wil zijn…

‘Het is een speciale kledinglijn speciaal voor mooie homo jongens die hun vriend willen verrassen’, zei Koos vervolgens. Hij pakte nog wat kleding en hield nu een paar slips omhoog, een paar strings en een paar onderbroekjes zonder achterkant. Ik merkte dat ik wat in de war raakte..dit had ik niet echt verwacht. Koos bleef echter praten en ik kon niet echt rustig nadenken over wat ik ervan vond.

‘Kijk en zo’n mooi jonge jongen als jij die zou dit prachtig staan’, zei hij terwijl hij een strak shirt zonder mouwen omhoog hield en een string. ‘Misschien moet je even die kleren uit doen en dan kun je het passen’, zei hij terwijl hij de kledingstukken aan me gaf.

Wat aarzelend deed ik mijn trui omhoog en trok die voorzichtig uit. Ik trok mijn shirt uit mijn broek en deed ook die uit. Aarzelend stond ik voor het bed en keek Koos vragend aan… ‘Moet ik… nog meer uit doen…?’ vroeg ik wat onzeker.

‘Jaaa, natuurlijk’, zei Koos direct overtuigend, ‘want zo kun je natuurlijk die string niet aan!’ Ik deed mijn riem los en ontknoopte mijn broek terwijl ik mijn schoenen met mijn voeten uittrok. Ik wist nog steeds niet helemaal of ik het wel zo leuk vond, maar deed maar wat hij zei omdat hij al die lieve complimentjes maakte dat ik zo’n mooie jongen was. Ik merkte dat ik dat erg prettig vond.

‘Kijk eens wat een prachtig lichaam’, zei Koos terwijl hij een hand uitstak om mijn borst te strelen. Zijn vinger gleed over mijn tepel en ik merkte dat ik het wat ongemakkelijk vond dat hij me ineens aanraakte.

‘Nee schrik maar niet hoor’, zei hij zacht, ‘ik moest alleen even die prachtige tepel aanraken, want die is wel heel mooi hoor! Zo’n mooie jongen heb ik nog zelden gezien’, ging hij door. ‘Kijk ook die buik eens’, vervolgde hij, ‘zo mooi en strak en plat, je kunt zelfs wat buikspiertjes zijn’. Zijn hand gleed over mijn buik en ik voelde een vreemde tinteling door me heen gaan.

‘Trek je die short ook nog even uit?’ vroeg hij terwijl hij met zijn hand mijn boxer wat omlaag deed. Ik trok het verder uit en stond nu voor ik het goed en wel realiseerde helemaal naakte in de hotelkamer van een wildvreemde en veel oudere man!

Koos ging verder. ‘Zo he.. wat een prachtige piemel heb je door! Mooie zachte blonde haartjes! En draai je eens om, laat je billen eens zien?’ Hij vroeg het en tegelijk draaide hij me aan mijn heupen om en toonde ik hem mijn billen.

Ik voelde al snel zijn hand op mijn kont en hij streelde me en kneep een beetje in mijn billen. ‘Prachtig Just, prachtig! Je bent een hele mooie jongen, weet je dat?’ zei hij zonder dat het leek alsof hij op een antwoord wachtte.

Ik grinnikte maar een beetje om wat hij ze en wist me niet zo goed een houding te geven, maar merkte dat ik wat hij tegen me zei wel prettig vond om te horen. Ik moest er wat aan wennen dat hij me zo maar telkens aanraakte, maar dat zou er wel bij horen, dacht ik.

Ik pakte de string die hij me gegeven had en trok het aan. Het voelde erg vreemd zo’n stukje stof tussen mijn billen, maar volgens Koos stond het prachtig. Ook het shirt vond ik niet heel erg lekker zitten, maar Koos was wederom razend enthousiast en streelde mijn borst en buik en mijn rug over de stof heen.

‘Prachtig, prachtig’, zei hij terwijl hij me betaste en hij liet duidelijk zijn enthousiasme blijken over hoe de kleding me stond. ‘Zo jij bent echt een model hoor! En volgens mij vind je het ook wel leuk om het te laten zien, of niet soms?’ Weer wachtte hij het antwoord niet af en stelde voor dat ik het shirt uittrok en even een ander slipje aandeed. Hij pakte een slip zonder achterkant en vroeg of ik die aan wilde trekken.

Ik deed de kleding weer uit en trok nu het andere broekje aan, wat ook erg raar aanvoelde omdat mijn billen in het geheel niet bedekt werden en mijn piemel maar een klein beetje. Het broekje was eigenlijk wat te klein, maar dat leek Koos helemaal niet erg te vinden.
‘Prachtig, mooi strak en het staat je echt hartstikke goed!’ Weer voelde hij aan mijn billen en nu ging hij ook met zijn hand over de voorkant en betaste mijn piemel door de stof heen. Weer voelde ik een gekke tinteling in mijn buik en nu ook wat in mijn kruis.

Koos leek dat ook op te vallen en stelde voor dat ik even op het bed zou gaan zitten;
‘Volgens mij vind je dit ook wel spannend geloof ik, of niet Just? Ga eens lekker op het bed zitten en ontspan je een beetje. Ja goed zo, ga maar lekker achterover, relax een beetje!’ Ik glimlachte wat verlegen en steunde op mijn ellebogen half liggend op het bed terwijl hij zijn stoel wat dichterbij schoof.

‘Je vindt het wel spannend geloof ik he Just, als ik je zo zie! Volgens mij ben jij wel een beetje een ondeugende jongen’. Koos streelde mijn been terwijl hij het zei en ik glimlachte weer een beetje.

‘Heb je wel eens iets met een jongen gedaan Just?’ Zijn hand streelde onophoudelijk mijn been. Het voelde wat onwennig, maar niet onaangenaam.

‘Nee, nog nooit’, antwoordde ik. ‘Nog nooit?’ vroeg hij en hij keek me vragend aan. ‘Dat geloof ik bijna niet hoor, zo’n mooie jongen als jij… volgens mij val je wel op mannen, of heb ik het mis?’ Hij wachtte weer niet op een antwoord en ik wist ook eigenlijk niet wat ik moest zeggen, omdat ik daar zelf nog helemaal niet uit was. Ik vond meisjes wel leuk, maar merkte ook dat ik mannen interessant vond. Nu ik zo hier halfnaakt op Koos’ bed lag wist ik helemaal niet meer wie of wat ik leuk vond.

‘Jaa, jij valt wel op mannen denk ik hoor, en ik weet zeker dat mannen ook op jou vallen’, zei hij daarna. ‘Sterker nog, ik merk dat ik ook wel een beetje op je val, ik vind je er hartstikke mooi en lekker uitzien, je windt me zelfs een beetje op, ik word een beetje geil van je’. Ik glimlachte weer, hij was zo direct dat ik niet wist hoe ik erop moest reageren.

Hij stond op van zijn stoel en ging op de rand van het bed zitten en streelde mijn bovenbenen en buik. Het voelde prettig aan, zijn warme hand over mijn lichaam en alles wat hij tegen me zei. Ik vergat bijna helemaal dat ik daar eigenlijk alleen maar was om wat kleding te passen en liet me door hem meeslepen.

‘Speel je weleens met jezelf Just? Trek je je weleens af?’ Hij verduidelijkte zich toen ik hem niet begrijpend aankeek na zijn eerste vraag en ik knikte voorzichtig. ‘Ja, trek je je weleens af? Lekker is dat he?’ zei hij terwijl zijn hand nog steeds mijn lichaam streelde.
‘Trek anders dat gekke broekje even uit, dan kun je nu ook even lekker met jezelf spelen’, zei hij terwijl hij met zijn vingers al onder het elastiek zat en het broekje wat omlaag deed. Wat aarzelend kwam ik over eind en trok het uit en legde het naast me neer. Koos’ hand ging alweer over mijn bovenbeen en ik voelde hem zacht mijn ballen betasten.

‘Hij is al een beetje stijf geloof ik he’, zegt Koos terwijl hij mijn ballen in zijn handen heeft. Ik knik een beetje beschaamd en moet zacht lachen. Het klopt inderdaad, ik ben behoorlijk opgewonden geraakt en mijn piemel laat dat duidelijk zien.

‘Speel er maar een beetje mee, zoals je thuis ook doet… vind ik wel lekker om te zien, zo’n mooie jongen die met zijn lul speelt’. Ik pak mijn piemel in mijn rechterhand en trek er een beetje aan, onwennig met de situatie en wat beschaamd om dat zomaar voor een vreemde man te doen.

‘Jaa, goed zo’, moedigt hij me aan, ‘dat doe je hartstikke goed joh, ziet er ontzettend lekker uit!’ zegt hij enthousiast. Hij streelt mijn ballen weer en glijdt wat naar onderen tussen mijn billen. Ineens voel ik zijn vinger tegen mijn kontgaatje aan en als in een reflex deins ik wat achteruit.

‘Hee rustig maar joh, dat is een hartstikke lekker plekje hoor!’ zegt hij direct terwijl hij weer mijn been streelt. ‘Speel maar lekker door, ik help je alleen maar een beetje, echt, het voelt hartstikke lekker!’

Met enige aarzeling ga ik weer verder en weer voel ik al snel zijn vinger tussen mijn billen me zachtjes strelen en onderzoeken. Ik laat hem voorzichtig zijn gang gaan maar vind het gevoel wat eng en onwennig. ‘Jaa goed zo lekkertje, zie je wel dat het lekker voelt?’ zegt hij als ik nu niet achteruitdeins en hij zijn gang kan gaan. Ik knik een beetje en durf hem amper aan te kijken.

‘Volgens mij ben jij echt een heel geile jongen, Just, jij weet wel wat je lekker vindt en dit vind je volgens mij ontzettend geil!’ Hij steekt zacht een vinger in mijn kontje en ik slaak een kreun, alsof ik bevestig wat hij net tegen me zegt.

‘Geef me eens een kusje’, zegt hij ineens terwijl hij met zijn hand weer over mijn borst streelt en mijn tepels tussen zijn vingers draait. Ik voel mijn tepels harder worden en merk dat ik het aangenaam vind wat hij met me doet. Ik geef hem zacht een korte kus op zijn mond.

‘Zoo lekker hoor, die mooie lippen van je! Maar dat is geen echte kus toch, kom op dat kun je vast beter en langer!’ Hij komt nu met zijn hoofd naar mij toe en drukt zijn lippen op mijn mond. Ik voel zijn mond opengaan en hij duwt zijn tong mijn mond binnen. Hij gromt en kreunt luid als hij me tongt.

‘Jaaa,’ zegt hij, ‘dat is pas een echte kus! Nou dat heb je vast en zeker vaker gedaan hoor, want je kust zo lekker!’ Hij komt direct weer naar mijn mond en ik open de mijne nu uit mezelf en laat hem mij tongen. Ik merk dat ik het lekker vind hoe hij me kust en ook dat hij er zo van geniet en dat elke keer zegt.

‘Hmm, dat doe je hartstikke lekker jongen, met dat mooie lichaam van je. Je maakt me echt een beetje gek hoor met dat mooie lijf en die prachtige piemel en die mooie kont. Ga anders even lekker op je knieën zitten, dan kan ik die heerlijke billen van je goed zien.’ Ik doet wat hij me vraagt en even later zit ik voorover op mijn knieën en voel ik zijn hand mijn billen strelen.

‘Zooo, wat een mooie kont heb je Just, en ook zo’n prachtig mooi gaatje daar’. Hij streelt weer met zijn vinger over mijn kontgaatje en ik merk hoe prettig het aanvoelt als hij dat doet en begin een beetje te draaien met mijn heupen.

‘Heb je daar weleens iets in gehad?’ vraagt hij terwijl hij zacht met zijn wijsvinger tegen mijn gaatje duwt.

Ik zeg zacht van niet.

‘Nog nooit? Nouu zeg Just, dat is anders hartstikke lekker hoor, dat doen mannen wel vaker met elkaar als ze elkaar geil vinden. En ik vind jou erg geil en volgens mij vind je mij ook wel geil, of niet soms?’ Ik laat zacht een bevestigend hmm, hmm horen. ‘Ja dat dacht ik wel Just!’ zegt hij meteen, ‘dat dacht ik wel!’

‘Hij begint me heel zachtjes en voorzichtig te vingeren terwijl zijn andere hand mijn billen streelt en masseert. Ik laat hem rustig begaan en geniet van het gevoel dat hij me geeft met zijn vakkundige handen.‘Zal ik even iets pakken waardoor het wat makkelijker gaat?’ vraagt hij en weer wacht hij niet op mijn antwoord. Hij pakt iets uit zijn tas en even later voel ik hoe hij iets tussen mijn billen spuit wat een beetje koud aanvoelt. Even daarna voel ik weer zijn vinger die nu inderdaad nog soepeler mijn kontgaatje in kan glijden en zelfs nu in een keer bijna helemaal naar binnen gaat. Ik kreun ervan.

‘Zoo, dat vind je lekker he, geile jongen? En wat ben je lekker strak zeg, volgens mij ben je daar inderdaad nog nooit geneukt’. Hij duwt zijn vinger steeds wat verder en laat er daarna zelfs een tweede vinger bijkomen die hij ook naar binnen duwt. Ik merk dat het wat gevoelig wordt, maar het went al snel.

‘Je maakt me wel geil hoor Just, zo’n lekkere jongen als jij op mijn bed die nog nooit iets met een man heeft gedaan. Ik denk dat ik jou heel graag eens zou neuken’. Hij heeft de laatste zin nog niet uitgesproken of ik zie hem achter me zijn piemel uit zijn broek halen.

‘Kijk eens hoef stijf je me hebt gemaakt mooie jongen, dat zou toch zonde zijn als we daar geen gebruik van maken’, zegt hij terwijl hij met zijn inderdaad keiharde lul tussen mijn billen doorglijdt.‘Hmja, maar..wel voor…zichtig…alsjeblieft’, zeg ik zacht en met horten stoten omdat zijn piemel me nog geiler maakt.

‘Natuurlijk doe ik voorzichtig lekker ding,’ zegt hij en komt met zijn mond weer naar me toe om me te zoenen. Zijn tong dringt nu gulzig mijn mond in en hij laat weer allerlei kreten van goedkeuring horen terwijl hij zijn mond op de mijne heeft. Zijn hand blijft tussen mijn billen en vingert mijn kontje stevig.

‘Ga eens even op je rug liggen, geil ventje,’ zegt hij dwingend en hij pakt me bij mijn heupen en draait me in één keer op mijn rug. Hij doet mijn benen uit elkaar en neemt op zijn knieën er tussen plaats.

‘Zo, nu gaan we dit strakke neukgaatje van jou eens verwennen, geil ventje,’ zegt hij met een van geilheid doordrongen stem. Ik kijk omlaag naar wat hij allemaal doet en zie hoe hij een paar keer aan zijn harde lul trekt en de voorhuid helemaal naar achteren doet. Dan plaatst hij zijn glimmende eikel tegen mijn kontgaatje aan en begint te duwen. Ik slaak een paar kreunen van de pijn terwijl hij bij me binnendringt en ik schreeuw het uit als hij helemaal in me zit.

‘Zoo, geil ventje, dat is superstrak daarbinnen! Het rekt vanzelf wel mee, even doorbijten’. Ik bijt op mijn tanden terwijl hij begint te bewegen en zich met een kalme regelmaat in me stoot. In het begin voel ik me zeer opgerekt, maar merk dan dat het inderdaad goed oprekt en dat het prettig begint te voelen. Ik pak mijn knieën beet en trek mijn benen wat naar achteren zodat hij meer ruimte heeft.

‘Jaa, goed zo geile slet,’ zegt hij grommend terwijl hij zich dieper in me boort. Zijn mond komt weer op de mijne en terwijl hij me diep neukt voel ik zijn natte mond en tong tegen de mijne en kust hij me wild. Ik merk aan alles dat hij ontzettend geil is en daardoor alleen al word ik het ook alleen maar meer. Hij gaat steeds harder kreunen en als ik denk dat hij gaat spuiten trekt hij zijn piemel uit me en komt over me heen zitten en houdt zijn pik voor mijn gezicht. Hij pakt me bij mijn haren en trekt mijn hoofd omhoog en duwt zijn pik in mijn mond. Ik neem hem zo goed en zo kwaad als dat gaat in mijn mond en lik aan zijn harde lul die zo stijf is als het maar kan. Na een paar goede stoten in mijn mond spuit hij zijn sperma over mijn tong en gezicht en uiteindelijk druppelen zijn laatste druppels warm vocht op mijn nek en borst en zie ik hem boven me uithijgen.

‘Wat ben jij een klein geil ventje zeg’, zegt hij terwijl hij met zijn vinger de klodders sperma van mijn gezicht veegt en zijn vinger in mijn mond duwt. Ik lik het er gulzig af en glimlach verlegen naar hem.

‘Jij bent echt een ontzettend lekker geil ding, weet je dat?’ Hij is nog steeds niet bijgekomen van de inspanning merk ik.

Na een tijdje komt hij van me af en gaat naast het bed staan terwijl ik er nog steeds op lig en ook uit moet hijgen. Koos ziet dan dat mijn piemel nog helemaal stijf op mijn buik gespannen staat en pakt hem met zijn rechterhand beet.

‘Deze moeten we ook nog even wat aandacht geven…dat heeft die geile Just wel verdiend’, zegt hij en even later voel ik zijn warme natte mond om mijn lul die me stevig begint af te zuigen. Binnen een minuut kom ik heftig stotend en kreunend klaar en spuit mijn sperma over mijn eigen buik en borst heen. Hij streelt met zijn hand over mijn buik heen en smeert het sperma uit terwijl hij met zijn andere hand mijn piemel zacht door zijn hand laat gaan.

‘Zo geil heb ik het nog niet meegemaakt met zo’n lekkere jongen van de straat’, zegt hij en hij kust me weer heerlijk.