En hij kwam wel drie keer…

Mijn naam is Peter, 28 jaar, en het verhaal wat ik ga schrijven is echt gebeurd. Ik was 19 jaar en zat nog op de MEAO in Rotterdam Centrum. Elke dag reed ik met de metro naar huis richting Rotterdam Zuid. Zo ook deze keer. De tentamens waren er weer en ik had maar 2 uurtjes per dag school. Het was ongeveer 10 uur ’s ochtends toen ik weer naar huis kon. Ik liep op Rotterdam-Centraal en stapte in een al wachtende metro. Ik was een van de weinige mensen die erin zaten. Ik staarde naar buiten en keek wat naar de mensen. Na circa 10 minuten kwam er een man aangelopen die mij aankeek. Even later zag ik hem weer teruglopen en weer naar mij kijkend. Hij stapte in en ging schuin tegenover mij zitten, met zijn benen een beetje wijd.

De metro startte en de deuren gingen dicht. Ik vond het wel vreemd dat hij juist bij mij ging zitten aangezien er bijna niemand in de metro zat. Na een tijdje zag ik in mijn ooghoeken dat ie steeds in zijn kruis kneep. En ik wist eerst niet waar ik moest kijken. Want die man zat dus duidelijk op me te geilen en ik moest er toen nog niks van hebben of weten. Tegelijkertijd vond ikhet eigenlijk wel spannend worden dus via het raam keek ik naar wat ie deed. Hij had duidelijk door dat ik hem in de gaten had dus begon die steeds ritmischer te kneden in zijn kruis. Op een gegeven moment voelde ik zijn knie tegen mijn knie. En ik dacht dat dit door het wiebelen van de metro kwam, maar toen voelde ik het weer. Ik weet niet waar ik het lef vandaan haalde, maar ik stootte terug. En toen duwden we onze knieën tegen elkaar en keek ik nu direct naar zijn kruis. Hij zat te wrijven en te kneden en toen stopte de metro bij een halte. Mensen stapten uit en we waren nu de enige in het gedeelte van de metro…Hij ritste zijn broek open en haalde een enorme lul eruit… en begon zichzelf af te trekken. Heel erg langzaam… hij werd steeds harder en dikker en ik kon mijn blik er niet vanaf wenden. Toen naderde we weer een halte. Het was halte maashaven en hij deed zijn rits dicht en stond op. En wenkte me. Ik stond ook op… toevallig was dit toch mijn halte. Hij liep voor me en ik zag hem omkijken. Toen wenkte hij me en we liepen naar de overkant van het tramstation waar ze huizen aan het slopen waren. We liepen samen de bouw in en keken om ons heen… niemand kon ons zien en gelukkig was er ook niemand aan het werk. Hij ritste weer zijn broek op en haalde zijn enorme dikke lul eruit. Hij pakte me bij mijn hoofd en duwde me naar beneden. Ik had in mijn leven nog nooit een pik geproefd, maar dit was zo geil dat ik instinctief zijn lul diep in mijn mond nam, en hem hard begon te pijpen. Ik zoog en likte en gromde van geil genot. En hij pakte nu met beide handen mijn hoofd vast en neukte mijn mond. Hij gromde en zei allerlei dingen tegen me waar ik alleen maar geiler van werd. “Vieze geile spermahoer… ja zuig maar lekker geil sletje van me… ik ga je helemaal volspuiten”.Hij neukte mijn mond nu nog harder en toen pakte ie mijn hoofd stevig beet en drukte zijn lul achterin mijn keel en spoot zijn enorme lading diep in mijn warme natte keel. Ik voelde zijn pik schokken en kloppen en dat heerlijke romige zaad waar ik altijd van gruwelde stroomde nu mijn keel binnen. Ik dronk het als zoete honing zo geil en lekker vond ik het…. Weer begon hij mijn mond te neuken en zijn pik bleef superstijf. “Nu ga ik je flink doorneuken slet,” zei ie tegen me. Ik zei: “maar ik heb nog nooit iets gedaan met een man”. “Niet zeiken hoer, als je zo kan pijpen en zo gek op mijn zaad bent… dan zal je ook wel flink doorgeneukt kunnen worden…”

Hij draaide me om en duwde mijn rug naar voren. Ik stond nu gebukt voor hem en hij spuugde tussen mijn billen. Hij trok ze uit elkaar en ik voelde zijn eikel tegen mijn aars drukken…langzaam duwde hij zijn enorme dikke lul naar binnen en ik dacht dat ik uit zou scheuren… wat een ongelooflijke pijn. Ik jammerde en kermde dat ie moest stoppen maar het enige wat ie kon zeggen was: “kop dicht slet.. je wilt toch zo graag de hoer uithangen??? Hier..!!!!”. En hij duwde nu in één keer zijn lul helemaal naar binnen… langzaam begon die me met hele lange halen te neuken. Het deed eerst zo ongelooflijk pijn, maar nu begon het gevoel wel erg geil te worden. Met diep lange en harde stoten neukte hij me… stevig bij mijn heupen grijpend… als een echte teef. Steeds harder en harder… nu beukte hij er op los en was niet meer te stoppen… Alleen voor zijn eigen genot was ie nog bezig…. klets klets klets… op mijn kont… vuurrood was ik van zijn harde handen …. maar oh wat werd ik er geil van.

Ik smeekte om zijn zaad… “Alsjeblieft….spuit me vol, waar je maar wilt….” Hij gromde en kreunde en 3 diepe intense stoten later voelde ik zijn zaad weer heerlijk spuiten…..diep mijn darmen in…oh wat een geile gevoel… hij liet zijn pik in mijn kont… en pakte mijn lul… hij trok me met ruwe harde halen af en ik spoot binnen no time al mijn zaad op het beton.

Terwijl ik klaarkwam bewerkte mijn kont automatisch zijn lul weer die alweer hard werd…Nu trok hij zicht terug en commandeerde me op knieën voor hem te gaan zitten en mijn tong uit te steken…. ik moest hem aan blijven kijken met mijn mond opengesperd en tong naar buiten. Hij trok zich af en weer begon ie te spuiten… over mijn gezicht… over mijn tong… over mijn ogen… in mijn haar… en alles droop naar mijn kin… supergeil! Hij commandeerde me nog om de laatste resten uit zijn eikel te zuigen en fatsoeneerde zichzelf. Hij gaf me zijn adres en telefoonnummer en liep zonder wat te zeggen weg.

Het enige wat er verder opstond was: “Elke zaterdagavond in deze kroeg. Bel me als je er bent.” Ik was wat verbaasd en vroeg me af wat dit was. Maar eerst moest ik mezelf zien te fatsoeneren voor ik naar huis kon. Ik zat namelijk onder het sperma en ik had niks bij me… ook geen spiegel of zo. Dus besloot ik met mijn vingers alles van mijn gezicht te halen en vond het zonde om weg te gooien… ik heb alles lekker opgepeuzeld. Onderweg naar huis keken af en toe mensen me wel raar aan. En ik vroeg me af wat er was. Eenmaal thuis in de spiegel zag ik dat er nog klodders in mijn haar zaten. en mijn shirt was ook niet helemaal schoon. Maar ja…ik heb een geile dag gehad. Dit was mijn eerste ervaring met een man. En ik ben nu echt gek op een dikke vette pijp- en neukpaal. Als je uit de buurt van Rotterdam komt en je hebt een lekkere paal voor me…