Eerste keer in homosauna

Mijn verhaal speelt enige jaren terug. Ik zal mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Maurice. Ik ben 1.88 cm groot, weeg 83 kg en ben volledig geschoren. Verder altijd zonnebank bruin en bisexueel. Toen dit verhaal zich afspeelde wist ik nog niet dat ik bisexueel was.

Op een mooie zomerdag werd ik wakker doordat de zon lekker op mijn blote lichaam scheen. Ik stond op en liep naakt naar beneden. Maakte een kopje koffie en nam een broodje. Ik maakte de schuifpui open en liep, geheel naakt de tuin in. Ik had vandaag vrij en had geen zin om actief te zijn. Ik at mijn ontbijtje op en vroeg me af wat ik vandaag zou gaan doen. Ik nam de krant en begon te bladeren. Bij de kleine advertenties aangekomen, viel mijn oog op een bericht: nieuw in Maastricht, sauna met diverse mogelijkheden. Geopend vanaf 12 uur. Ik was nog nooit in een sauna geweest, maar had hier vaker over nagedacht. Lekker naar andere lijven kijken leek mij als 17 jarige wel wat. Mijn pik begon inmiddels te groeien en was binnen de kortste keren helemaal stijf. Het leek mij een prima plan.
Ik keek op de klok en zag dat het 11 uur was. Ik liep naar binnen en ging gelijk naar de douche. Heerlijk ontspannen onder de warme waterstraal. Als laatste nam ik mijn scheergerei en verwijderde mijn stoppeltjes zodat mijn pik, ballen en schaamstreek helemaal glad waren. Ik droogde mij af en spoot een lekker geurtje op. Rond 12.00 uur stapte ik op de fiets naar Maastricht. Ongeveer een half uurtje later stond ik voor de sauna. Mijn hart klopte in mijn keel, maar belde toch aan. De deur werd automatisch geopend en ik kwam in een hele grote hal terecht. Ik liep door en werd verwelkomt door een jonge man. Hij vroeg of het mijn eerste keer was, waarop ik bevestigend antwoordde. Nou, welkom! Normaal gesproken wijst alles zich vanzelf en als je vragen hebt zal het personeel of mede klanten je vast kunnen helpen. Ga hier de trap maar omhoog. Wanneer je boven komt dan loop je rechtdoor de huiskamer in. Daar zie je de kleedkasten en kun je je uitkleden. Handdoeken liggen in de kastjes. Hier is alvast een sleutel. Veel plezier en ik zie je straks wel. Dank je wel zei ik en liep de trap omhoog. Het ontvangst was in ieder geval al goed. Met toch wat knikkende knieën, liep ik omhoog. Boven aangekomen liep ik de huiskamer binnen en zag dat er ongeveer 10 personen aanwezig waren. Het waren allemaal mannen! Het zal wel mannendag zijn, dacht ik bij mijzelf. Jammer, ik had ook op wat mooie dames gehoopt. Misschien komen die nog! Ik zocht kastje 1 op en zag dat die precies op de hoek zat. Ik kleedde mij uit en nam de handdoek uit de kast. Ik wilde deze om mijn middel knopen, maar dat lukte niet aangezien hij te klein was. Ik keek de huiskamer in en zag dat iedereen volledig naakt was. Tja, dat moet dan maar, dacht ik bij mezelf.

Ik liep naar de bar en nam plaats op een kruk. Wat drink je, vroeg de barman. Graag een biertje! dat had ik wel verdient vond ik zelf. Zeker je eerste keer, vroeg hij? Ja klopt antwoordde ik. Alles komt goed zei hij tegen mij en gaf mij een knipoog. Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken, maar goed. Even later kwam een jongen naast mij zitten en gaf mij een hand. Hij stelde zich voor als John. Hij was ongeveer 25 jaar denk ik. Goed als ik naast je kom zitten, vroeg hij? Ik hoorde dat je hier voor het eerst bent en zal je een beetje wegwijs maken. Prima zei ik dat vind ik fijn. Hij ging zitten en bekeek mij van top tot teen. Hoe oud ben je? 17 zei ik. Tjonge en dan al zou goed gebouwd, zei John. Wat een vreemde benadering dacht ik bij mezelf. Je bent zelfs helemaal geschoren, vervolgde hij zijn verhaal en was zo brutaal om met zijn hand over mijn gladde onderbuik te wrijven. Ik raakte enigszins in paniek, maar wilde dit niet laten merken. Ik probeerde rustig te blijven en vroeg of hij hier vaker kwam. Ja zei John, gemiddeld 1 a 2x per week. Het gesprek ging verder over van alles en nog wat. We namen nog een biertje en John zei ik zal je een beetje uitleggen wat je hier allemaal kunt doen.

Goed zei ik! Nou als je hiernaast gaat, kun je douchen en de sauna in. Als je door de deur loopt, kom je in het turks stoombad. Tijdens zijn verhaal, merkte ik dat hij zijn hand op mijn bovenbeen had gelegd en mij voorzichtig streelde. Ik vond dit niet echt vervelend en liet het toe. Hij ging verder en vertelde dat in een andere ruimte het bubbelbad was en wat relaxhoekjes. Ik merkte dat John brutaler werd en langzaam van mijn knieën richting mijn schaamstreek wreef. Dit resulteerde in een reactie mijnerzijds. Ik zat verdorie met een enorme erectie. John zag dit, maar gaf geen reactie. Wanneer je naar boven gaat, kom je in een hele grote relaxruimte waar matrassen liggen. Hier kun je lekker ontspannen en naar een film kijken. Als je meer behoefte hebt aan privacy, dan kun je de privécabines opzoeken. Klonk goed, dacht ik bij mezelf. Zullen we een rondje sauna doen? zei John. Lijkt mij een goed idee was mijn antwoord.

Voor we opstonden dronken wij onze glazen leeg. John trok zijn hand terug, maar streelde wel heel even over mijn stijve pik. Ik bleef het maar een vreemd idee vinden, maar was toch nieuwsgierig. Met een flinke stijve pik, liep ik achter John naar de douches. Daar aangekomen, waste ik mezelf lekker en merkte dat mijn pik langzaam zijn normale vorm aannam. We gaan eerst naar het turks stoombad. Daar aangekomen, waren we niet alleen. Er waren 3 etages. Op de bovenste trede zaten 3 mannen te zweten. John en ik namen plaats op de middelste. Na ons kwamen nog 2 mannen binnen en namen plaats op de onderste bank. Het was goed heet daar binnen. Het was stil, niemand zei iets en merkte toch een ietwat gespannen (geile?) sfeer. Op de bovenste rij ging iemand verzitten. Ik merkte dat en keek even om. Zag ik dat nu goed? Lag die andere man met zijn hoofd in de schoot van die ander? Het was te donker om goed te zien, maar volgens mij zag ik het goed. Ik draaide mij weer om en concentreerde mij op de warmte. Plots hoorde ik heel stil iemand zuchten. Het gebeurde op de achterste rij. Ik vond het te warm worden en zei tegen John dat ik er even uit moest. Ik ga met je mee zei John.

Buiten gekomen zag ik dat John een flinke stijve pik had gekregen. Ik durfde niet te vragen hoe dat kwam. Na gedoucht te hebben namen we nog een biertje. Tijdens het drinken van ons biertje vertelde John dat je ook kon kiezen voor een massage. De eerste keer was dat gratis. Hij stelde mij voor om zo’n massage te nemen. Hij vond dat ik nogal gespannen was en streelde weer over mijn bovenbeen.

Hij had gelijk. Ik deed vandaag veel indrukken op en wist me soms geen houding te geven. Ik vroeg om de massage. Via de intercom werd de masseur geroepen. Na 5 minuten kwam Peter (masseur) slechts gekleed in een string naar de bar en vroeg voor wie de massage was. Voor mij antwoordde ik. Aha, zei Peter, jij bent nieuw dat heb ik graag. Ik heb graag nieuw vlees in mijn handen en begon te lachen. Als je zover bent, mag je me volgen. Ik liep achter Peter aan de trap op. Ik keek omhoog en zag zijn string! Maar goed, ik had vandaag al meer dingen gezien die ik niet begreep.

Boven was het vrij donker. We kwamen in een hele grote ruimte met matrassen en ik zag een aantal schimmen bij elkaar liggen en stilletjes praten. Meer kon ik niet zien. We liepen naar een hoek waar een massagetafel stond. Ga maar liggen zei Peter. Heb je nog ergens last van? Nou, om eerlijk te zijn ben ik weer begonnen met skeeleren en heb last van mijn liezen en bovenbenen, zei ik. Prima zei Peter, daar zal ik eens uitgebreid naar kijken. Ik lag op mijn buik en Peter begon zijn massage. Probeer te ontspannen en laat het maar over je heenkomen. De massage olie was verwarmd en voelde heerlijk op mijn naakte huid. Ook Peter’s handen waren warm en zacht. Het lukte mij dan ook gelijk om te ontspannen. Hij masseerde heerlijk mijn rug en schouders en daarna nam hij mijn benen onder handen. Vanuit mijn benen ging hij omhoog om mijn billen te verwennen met een heerlijke massage. Zelf mijn poepgaatje werd verwend. Peter vroeg of ik mijn benen iets uit elkaar kon leggen om zo mijn pijnlijke liezen te kunnen masseren. Hij masseerde lekker zacht mijn liezen en raakte daarbij mijn ballen aan. Ik vond het heerlijk en mijn pik voelde ik enorm groot worden. Na ongeveer een kwartier mijn liezen verwend te hebben vroeg Peter mij te draaien. Ik was er loom van geworden. Ik draaide en merkte dat mijn pik fier omhoog stond. Ik schaamde mij een beetje, maar Peter zei dat dit niet erg was. Hij zag het vaker.

Hij legde een handdoekje over mijn gezicht zodat ik me helemaal kon focussen op de massage. Hij streelde heerlijk mijn borstkas en buik. Ook mijn schaamstreek werd niet vergeten. Het voelde heerlijk aan. Mijn pik liet hij met rust! Daarna nam hij mijn bovenbenen onderhanden en spreidde hij mijn benen zodat hij de liezen ook van de voorkant kon behandelen. Heel teder en intens masseerde hij. Op een gegeven moment streelde hij mijn liezen en raakte geregeld mijn ballen aan. Weer stond mijn pik binnen enkele seconden rechtovereind. Plots voelde ik 2 handen over mijn buik wrijven. Ook voelde ik 2 handen aan mijn voeten. Ik wilde reageren en kijken, maar werd tegengehouden met het verzoek vooral te genieten. Ik voelde iets warms rond mijn eikel! Dit gevoel kende ik. Wanneer mijn vriendin mij pijpte voelde dit zo. Maar dit is nog lekkerder. Plots werd mijn handdoek van mijn gezicht getrokken en stond een man met een stijve pik voor mijn lippen. Ik opende mijn mond en pijpte voor het eerst in mijn leven een stijve pik.

Ik was zo geil geworden dat het mij niet meer interesseerde. Ik merkte dat ikzelf op springen stond,maar kreeg niet de gelegenheid om me te melden. Ik spoot mij zaad in de mond van die vent. Op dat moment kreeg ik ook een lading te verwerken en slikte alles door. Dit was een homosauna! Waarom had ik dit niet eerder ontdekt. Na enige minuten te hebben bijgekomen werd ik door de mannen meegenomen en lekker gewassen onder de douche. Daar heb ik nog 3 mannen klaargezogen.

Ik vond het supergeil!