De vriend 2/2

“Ik verlang naar je, Hans.” fluisterde hij in mijn oor, en beet me vervolgens zachtjes in mijjn nek, waar ik lekker geil van werd.
“Ik niet minder naar jou, jongen.” hijgde ik opgewonden en haalde zijn heerlijke lul uit zijn broekje. We keken elkaar een ogenblik aan en hij zei uitnodigend:
“Bekijk hem nu maar even van dichtbij, Hans, van heel dichtbij.”
Ik zakte geil lachend door mijn knieën en nam zijn lul tussen mijn vingers. Peter had een prachtige, zeer grote en zeer zwarte lul. Ik sloot nu mijn volle hand er omheen, masseerde hem wat en kuste zijn eikel, waar ik een druppeltje voorvocht weglikte. Toen opende ik mijn mond en liet hem langzaam binnen komen.

“Trek mijn broekje uit.” hijgde hij kreunend, waarop ik meteen deed wat hij vroeg, al moest ik daar-voor zijn lul even uit mijn mond laten glijden. Maar toen ik het broekje over zijn voeten had getrokken en hij naakt was, sloot ik mijn mond gauw weer om zijn paal en begon hem genietend te pijpen, terwijl ik mijn eigen lul op spanning hield door hem lichtjes te masseren. Met mijn vrije hand speelde ik wat met zijn ballen en ik hoorde hem kreunen van genot. Om dat te verhogen gleed mijn hand tussen zijn benen door naar zijn ingang, waar ik eerst één, en even later twee vingers naar binnen duwde.

Terwijl ik heen en weer gaande bewegingen in zijn kont maakte, zoog ik aan zijn keiharde lul alsof het ding eraf moest. Dat bleef niet zonder resultaat: na een minuutje heftig te zijn gepijpt, slaakte hij een onderdrukte kreet en schoot zijn warme zaad golf na golf in mijn mond. Ik moest slikken wat ik kon om niets te verliezen en slikte alles direkt door.
Toen hij zich in mijn mond had leeggespoten, stond ik op en keek hem lachend aan. Hij kon zijn eigen zaad in mijn mondhoek zien zitten en likte het weg. We kusten elkaar intens en ik duwde wat van zijn zaad in zijn mond, waarna we het beiden doorslikten. We keken elkaar verliefd en geil aan, Peter kuste me weer en nam mijn lul in zijn warme hand.

“Hans, ik wil je.” zei hij zacht, “Ik wil je hebben, helemaal.”
“Ik jou ook, jongen, ik jou ook.” fluisterde ik geil en kuste hem, waarbij ik zijn lul pakte, die nu enigs-zins verslapt was. “Laten we naar de auto gaan. Daar is het wat comfortabeler dan hier in de bosjes.”
“Graag, lieverd.” lachte hij blij.
We trokken onze broekjes maar even aan en stapten in de cabine. Terwijl hij aan de bijrijderskant ging zitten, keek Peter zijn ogen uit, want de cabine was veel ruimer dan hij had verwacht.
“Jémig, was is het hier ruim.” zei hij opgewonden, “Volgens mij kun je hier makkelijk staan.”
Grinnikend demonstreerde ik hem dat, en prompt ging hij ook staan, vrij dicht bij mij. Ik liet hem de hele cabine zien, met alle bergruimtes, en hij viel van de ene verbazing in de andere.

“En je hebt ook twee bedden.” stelde hij vast, met duidelijk genoegen.
“Ja, op het onderste slaap ik, en het bovenste gebruik ik bijna altijd als extra bergruimte.”
“Maar waarvoor heb je dan twee bedden, als er nooit iemand op slaapt? Dat kost toch geld?”
“Jaha, en je wilt niet eens weten hoe veel.” lachte ik, hem aankijkend. “Maar een enkele keer krijg ik een tweede chauffeur mee, voor een spoedrit bij voorbeeld. En ik kan het ook als logeerbed gebruik-en.”
“Logeerbed?” Het duurde een ogenblik voor het kwartje bij hem viel, maar toen grijnsde hij ook zijn mooie, hagelwitte tanden bloot. “O, nou vat ik ‘em. Dus als ik zou willen blijven slapen, dan kan dat.”
“Inderdaad.” knikte ik.
De mooie, knappe Peter keek van het bovenbed naar mij, en probeerde toen met een effen gezicht te zeggen:
“Haal die rommel ‘es van dat bed af.”
Ik keek hem veelbetekenend aan en zei kalm, waarbij ik echter het verlangen in mijn stem maar moeilijk kon onderdrukken:
“Zorg eerst maar eens dat ik daar zin in krijg.”
Hij glimlachte zwoel, legde zijn hand op mijn broekje en kuste me. Natuurlijk begon mijn lul direkt te groeien, en even natuurlijk ontging hem dat niet. Hij wreef eens lekker over mijn snel groeiende worst en duwde zijn tong in mijn mond, waar ik verlekkerd aan begon te zuigen. Ik sloeg mijn armen om hem heen en trok hem stevig tegen me aan. Daarna begon ik hem in heen en weer gaande en ronddraaiende bewegingen over zijn blote rug te wrijven, langzaam maar zeker steeds lager.

Peters warme hand was intussen in mijn broekje gegleden en had mijn verlangend wachtende lul gevonden, die hij begerig omvatte en hem langzaam begon te masseren. Ik duwde mijn beide handen achter het bandje van zijn broekje, ging naar beneden en greep zijn lekkere malse billen, die ik heer-lijk begon te kneden.
“Heb je nu voldoende zin om dat bovenbed even voor je logé te ontruimen?” vroeg hij zacht.
“Ja, nu wel.” grinnikte ik, pakte een paar dingen van het bovenbed en propte die in een paar vakken onder mijn eigen bed. “Nou, ga maar eens lekker liggen, mooie jongen.” nodigde ik hem uit.

Het was voor hem even uitzoeken hoe hij op het relatief hoge bovenbed moest komen, maar toen hij daar een keer was, strekte hij zich behaaglijk uit en keek mij met genoegen aan. Ik ging op de rand van het onderbed staan en zag hem glimlachend aan, terwijl ik met mijn vingertoppen strelend over zijn borstkas ging. Peter vouwde zijn handen over zijn hoofd en liet me tevreden mijn gang gaan. Ik had al lang ontdekt dat hij dat mooie lichaam van hem goed verzorgde, want hij rook heerlijk. Tot mijn genoegen zag ik dat hij zijn oksels niet had geschoren; daar hield ik wel van, want ik stelde “puur natuur” op prijs. Ik boog me voorover en liet mijn tong even door zijn linker oksel fladderen, wat hem deed kreunen van genot.
“Jeetje, wat is dat lekker.” zuchtte hij, “Doe dat nog eens.”

Glimlachend voldeed ik aan zijn verzoek en schoof mijn linker hand intussen onder het elastiek van zijn broekje door naar binnen. Ik omvatte zijn dikke worst en kuste hem intussen onder zijn oksel, terwijl zijn hand bijna liefdevol mijn hoofd streelde.
“Zal ik je nog eens lekker pijpen, Peter?” stelde ik genietend voor.
“Graag, jongen, héél graag.” zuchtte hij, vol verlangen.

“Zeg dat wel.” lachte ik, terwijl ik hem zijn broekje uittrok. “Want ik vind jouw zaad lekker, en lust er nog wel veel meer van.”
“Alles wat ik heb, kun je krijgen. Maar ik zal maar even een etage naar beneden komen? Dan kunnen we elkaar wat comfortabeler verwennen, vind je ook niet?”
“Je hebt helemaal gelijk, Peter.” grinnikte ik, en zag hem in al zijn heerlijke naaktheid van het bovenbed af komen en zich uitstrekken op het onderbed.
Zijn lul, die inmiddels indrukwekkende pro-porties had aangenomen, stond al half overeind. Ik nam hem in mijn hand en kneep er even hard in.
“O, die wil wel.” glimlachte ik.
“Ja, wat denk je? Hij heeft zin in je.”

Ik masseerde zijn staaf even, kuste toen zijn eikel en liet mijn vochtige lippen er overheen glijden, tot ik hem achter in mijn keel voelde. Daarna begon ik te zuigen en te sabbelen, en liet mijn ene hand met zijn lekkere ballen spelen. De andere ging op zoek naar zijn intieme ingang, Toen ik die had gevonden, maakte ik mijn vinger nat met wat speeksel en duwde die in zijn heerlijkheid naar binnen, zo ver als ik hem kon krijgen, waarna ik die regelmatig in- en uit liet schuiven. Peter kreunde geluk-zalig van genot en hijgde:
“Kom ‘es hier, ik wil jou ook pijpen.”

Ik kwam in 69-positie over hem heen en liet mijn heupen langzaam zakken, tot ik zijn hand om mijn inmiddels keiharde paal voelde. Nog wat verder ging ik naar beneden, en terwijl ik zijn lul weer zo ver mogelijk in mijn mond nam, voelde ik de mijne tussen zijn warme, vochtige lippen verdwijnen. Ik voelde zijn ene hand met mijn ballen spelen en een van zijn vingers zich toegang tot mijn wachtende hol verschaffen. Peter wist verdraaid goed hoe hij een man moest verwennen, maar ja, hij was er zelf één; en wàt voor een!

“Ik heb zin om je te nemen.” riep ik even later, toen hij mijn zaad naar buiten begon te zuigen.
“Ik ook in jou.” zei hij, geil lachend. “Maar ik wil je eerst proeven, voordat je mijn kont volspuit.”
“Oké.” grinnikte ik, en hapte weer naar zijn heerlijke, grote en zwarte lul.

Ook ik wilde zijn zaad graag proeven, dus zoog ik uit alle macht aan zijn grote paal, terwijl ik zijn ballen en zijn ingang masseerde, en probeerde me intussen voor te stellen hoe het zou zijn dat enorme ding in mijn kont te krijgen; ik had er nu al zin in.
Even later hield ik het niet meer. Met een kreet liet ik mijn zaad gaan, dat zich met grote kracht een weg baande naar Peters warme, wachtende mond, die het grommend van genot ontving. En een paar tellen later voelde ik een warme golf in mijn mond komen en kon ik zelf vaststellen hoe het zaad van mijn vriend smaakte. Het was overheerlijk, en ik lustte er wel liters van.

We bleven nog even zo op elkaar liggen, tot we wat tot bedaren waren gekomen. Met zijn zaad nog steeds in mijn mond draaide ik me na een tijdje naar hem om, kuste hem en liet hem zijn eigen zaad proeven.

“Jémig,” hijgde hij, toen hij het had doorgeslikt, “was me dàt even geil! Jij kunt er wat van, zeg!”
“Jij ook, lieverd,” lachte ik warm, “jij ook. Je hebt me zeldzaam lekker laten klaarkomen.”
“Jij mij ook, schat.” zei hij en kuste me diep en gemeend, waarbij hij mijn lul lekker in zijn hand nam.
Hij keek me even bijna verliefd aan, kuste me nog eens zacht op de lippen en vroeg toen zacht:
“Mag ik jou straks neuken, Hans?”
Ik hijgde van opwinding door zijn vraag, knikte en zei toen vol verlangen:
“Ja Peter, je mag mij zo neuken. Ik verlang er echt naar die prachtige, enorme lul van jou tussen mijn billen te krijgen.”
“Maar jij moet ook tussen de mijne komen, hoor. Want ik wil die heerlijke lul van jou ook in mijn kont hebben.”
“Maak je geen zorgen, jongen.” glimlachte ik geruststellend, “Daar kom je echt niet onderuit.”
“Oké,” lachte hij geil, terwijl hij weer even lekker aan mijn grote lul trok. “schuif die dan maar gauw in mijn kont, Hans.”
Maar ik wilde hem eerst in de mijne voelen, daarom zei ik:
“Nee, jij mag mij eerst neuken. Ik verlang zo naar je, dat ik jouw kontje graag nog even bewaar.”
Peter lachte weer, kuste me en boog me zacht voorover, waarna hij zijn handen op mijn billen legde. Hij liet er wat speeksel tussen vallen en smeerde daar mijn ingang goed mee in, wat me al een heerlijk gevoel gaf. Nu en dan gleed zijn vinger een beetje naar binnen, wat mijn verlangen naar zijn grote, harde paal alleen maar deed toenemen.

“Kom in me!” hijgde ik opgewonden, al genietend van zijn heerlijk warme handen op mijn blote kont. “Ik wil dat je me nú neukt, Peter.”
“Graag, jongen.” lachte hij geil, en voegde er opgewonden aan toe: “Jongen, jongen, wat heb jij toch een heerlijke kont. Ik kan niet wachten om mijn lul daar in te duwen.”“Nou, wacht dan ook niet.” riep ik ongeduldig, “Kom binnen en neuk me naar de zevende hemel!”
“Dat doe ik me zelf ook in die lekkere kont van je.” hijgde hij en ik voelde zijn prachtige eikel al tegen mijn ingang.
Terwijl hij langzaam zijn mooie, harde lul mijn kont in duwde, greep hij naar de mijne en hield die in zijn warme hand, wat me een overweldigend gevoel gaf. O, wat was dit héérlijk, die prachtige zwarte lul tussen mijn blanke billen te voelen! Het was zó heerlijk, dat ik niet van plan was het bij dit ene nummertje te laten, want ik wilde beslist veel vaker met deze knappe jongen naar bed.Peter begon mij kalm te neuken en trok intussen rustig mijn lul af, en we kreunden beiden wellustig van genot.
“O Peter, ga dóór!” hijgde ik opgewonden. “Wat is er nou lekkerder dan een harde lul in je kont?”
“Niets.” lachte hij geil, kneep me hard in mijn lul en ramde zijn paal in mijn kont. “Ik wil klaarkomen in dat lekkere kontje van je.”
“Ja, toe maar!” riep ik uit, vol geilheid. “Spuit mijn darmen maar vol met je warme zaad, lieverd. Jemig jongen, wat neuk je me lekker. Dat moet je veel vaker doen.”

“Dat doe ik maar wat graag, Hans.” hijgde hij, ramde nu hard in mijn kont en kwam even later met een luide kreet klaar, waarbij hij van puur genot mijn lul bijna fijn kneep.

Het was bijna vanzelfsprekend, dat Peter het hele weekend bij me bleef, en we hebben maar weinig geslapen.