In de tuin van de buurman

Vorige maand heb ik een nieuwe buurman gekregen, op zich leek het me wel een leuke vent van, net als ik, begin 40, ik heb liever een man alleen naast me wonen dan een gezin met puberende kinderen, daar heb je vaak veel last van. Veel meer als he en hoi hadden we nog niet tegen elkaar gezegd, hij was nog druk bezig zijn huis aan het schilderen en behangen, tot afgelopen zaterdag. Ik was de voortuin aan het sproeien en hij kwam aanlopen en zei me vriendelijk gedag. Tijd om beter kennis te maken moet hij gedacht hebben, we wonen immers al een paar weken naast elkaar. hij liep naar hem toe en we begonnen een beetje algemeen praatje, de buurman (hij bleek Hans te heten) vertelde mij dat hij klaar was met opknappen en dat hij het er prima naar zijn zin had, en vroeg mij of ik misschien zin had om die middag wat te komen drinken bij hem in de tuin, het was tenslotte prachtig weer. Natuurlijk lijkt me leuk dan kunnen we wat beter kennis maken zei ik. Hartstikke leuk, als je klaar bent met de tuin sproeien roep je maar even over de schutting heen dan doe ik de poortdeur voor je open zei hij.

Een uurtje later riep ik over de schutting, he Hans, ik ben klaar hoor. Okay de deur is open, riep hij terug. Toen ik zijn tuin inkwam zag ik hem in zijn ligstoel liggen in een witte strakke zwembroek, op zich niet vreemd hij lag immers in de privacy van zijn eigen tuin, maar als je weet dat je de buurman op bezoek krijgt dat je dan in zo een strakke zwembroek te gaan liggen, dat vond ik toch een beetje vreemd.
Hans was een vriendelijke man, het gezellige type dat veel praat, zelf ben ik niet zo een prater dus dat kwam wel goed uit, Hand schonk wat drinken voor me in en ging weer in de stoel naast me liggen, hij deed zijn rugleuning wat verder naar achteren zodat hij bijna helemaal plat lag, ik kon het niet helpen om naar zijn zwembroek te kijken, het was een broekje van erg dunne stof, je kon de aftekening van zijn pik er goed in zien, hij had zo te zien een mooie pik. Zijn zwembroek was als een magneet voor me, ik kon mezelf er niet van weerhouden om zo en toe tijdens het praten naar te kijken…

Waarom doe je niet lekker je broek en shirt uit zei Hans, in die spijkerbroek is het wel erg warm, vind je niet. Je hebt gelijk zei ik en deed mijn shirt en broek uit, Ik had een Bjorn Borg short aan, leuk broekje zei hij en aaide zachtjes zijn hand over de stof, ik voelde meteen een rare spanning door mijn lichaam gaan, wat is dit voor spanning dacht ik, ik ben toch geen homo?Na een uurtje gezeten te hebben zei hans ik pak even de tuinslang, even afkoelen, ik heb het wel erg warm, dat lijkt me heerlijk zie ik, mijn rug was helemaal nat van het zweet. Hans pakte de tuinslang en sproeide zichzelf nat, zijn broekje zat nu nog strakker om zijn pik en ik kon de aftekening van zijn lul perfect zien, Nu jij zei Hans, ik stond op en liet Hans mij natspuiten, ik weet niet of het per ongeluk ging maar Hans hield de straal voor mijn gevoel wel erg lang op de voorkant van mijn broekje die doordat hij nat was niets meer verborgen hield. Zo dat koelt lekker af zei Hans en we gingen weer zitten.

Het gesprek kwam erop hoe het kwam dat ik alleen woonde, ik vertelde hem dat mijn vriendin een paar weken geleden bij me weg was gegaan en daardoor alleen woonde, ik vroeg Hans of hij ene vriendin had, Hans glimlachte en zei zachtjes, nee ik heb geen vriendin, nooit gehad, ik val meer op mannen.
Verbaast was ik niet, ik had al het vermoeden, temeer omdat hij evenveel aandacht voor mijn broekje had gekregen nu die nat was als ik voor zijn broekje had.

Het viel mij op zei Hans, dat je regelmatig naar mijn broekje zit te kijken, voel jij je soms ook aangetrokken door mannen?

Ik voelde me betrapt en kreeg een rood hoofd, nee zei ik, helemaal niet, het broekje wat je aanhebt zie je niet veel, het is een leuk broekje vandaar dat ik ernaar keek. Hans stond op en ging naast me staan met zijn broekje vlak bij mijn gezicht. Dank, ik vind hem zelf ook wel leuk, zou jou ook goed staan denk ik zei hij met een grijns.

Lachend zei ik, nou ik denk niet dat je me erin gaat zien.
Hans ging weer zitten en we praten wat verder, hij vertelde me wat meer over zijn seksuele geaardheid, ik luisterde aandachtig, ik betrapte mezelf erop dat ik het toch stiekem wel interessant vond allemaal.
Heb je zin in een spelletje kaarten vroeg Hans, lijkt me leuk zie ik, hartenjagen?

Prima we gaan tot 50 punten, als ik win moet je mijn zwembroek aan, zei Hans,

Ik moest lachen en stemde in, waarom niet dacht ik, hij is dan wel homo maar het is een aardige vent en hij maakt geen toespelingen, als er iets op het spel staat is het tenslotte wel wat leuker. Het spel ging aardig gelijk op, maar tegen het einde begon ik het toch wel benauwd te krijgen, Hij lag 4 punten voor..
Ik had geluk, ik won het spel toch nog!!

Hans trok een beteuterd gezicht en zei, jammer ik had je graag even in mijn zwembroek gezien en hij begon te lachen, maar wacht zei hij, jij hebt gewonnen we hebben niet afgesproken wat als jij zou winnen. Lachend zei ik, als ik win moet je mijn boxer aan.

Hans keek me grijnzend aan en zei, geen probleem hoor doe maar uit. Oops dacht ik wat nu, Hans zag dat ik van mezelf was geschrokken en zei, het hoeft niet hoor als je niet wil het was maar een geintje. Maar ik wilde mezelf nu niet laten kennen, ik liep de keuken in en sloeg een handdoek, die eigenlijk net te klein hiervoor was, om., en deed mijn boxer uit. Hans pakte hem aan, draaide zich om trok zijn zwemslip uit en trok mijn boxer aan en draaide zich weer naar mij toe, voila zei hij, opdracht uitgevoerd.

Ik voelde dat ik weer rood begond te worden, het was duidelijk te zien in de natte boxer die hij nu aanhad dat hij (hoe zal ik het zeggen), in licht verhoogde staat van paraatheid was geraakt, ik voelde weer een spanning door mijn lichaam gaan. Hans keek me lachend aan en zei, en vind je hem leuk staan?

Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Kom we gaan weer zitten zei Hans en hij ging zitten, ik stond er een beetje onhandig bij met die handdoek om maar besloot toch maar te gaan zitten, We gingen verder met praten en Hans vroeg aan mij of ik hem even in wilde inspireren want hij voelde dat hij begon te verbranden, geen probleem zei ik, ga maar op je buik liggen dan begin ik met je rug, ik smeerde eerst zijn rug in en begon daarna aan zijn benen, ik had iet te veel zonnebrand op zijn boven benen gespoten waardoor daar wat langer bezig was met smeren, ik kon duidelijk merken dat hij dit erg prettig vond, draai je maar om zei ik, de achterkant is klaar. Hans draaide zich om en ik spoot wat zonnebrand op zijn borst en buik en begon het in te masseren daarna spoot ik wat op zijn benen en begon die in te masseren, toen ik aan zijn bovenbenen begon raakt ik een paar keer per ongeluk zijn ballen aan met mijn hand, ik hoorde dat Hans zwaarder begon te ademen en dat de boxershort die hij aanhad wel er strak begon te zitten, Hans had een prachtige lul dat was duidelijk te zien nu, plotseling voelde ik de hand van Hans over mijn been strelen, ik liet hem zijn gang gaan ik was veel afgeleid door de erectie die hij had gekregen, ik merkte niet dat hij niet mijn been aan het strelen was maar zachtjes de handdoek van me af aan het trekken was, voordat ik het doorhad was het te laat, Hans zei zachtjes tegen me, je bent een lekker ding en hebt me goed geil gekregen maar dat had je al gezien denk ik, ik weet niet wat me overkwam ik ben 99% hetero maar zonder erbij na te denken begon ik door de stof heen over zijn harde pik te strelen, ik zal hem wat meer ruimte geven zei ik en trok zijn broekje uit.

Ik nam zijn harde pik in mijn hand en begon hem langzaam af te trekken, ik heb dit nog nooit gedaan zei ik, maar het moet eens eerste keer zijn. Hans genoot er zichtbaar van, hij had een mooie rechte harde lul, niet te groot en niet te klein, wil je hem in je mond nemen vroeg Hans, zonder te antwoorden boog ik voorover en likte er zachtjes aan, hm dat is niet verkeerd, ik was bang voor een vieze smaak maar dat had hij zeker niet, ik maakte mijn lippen nat en sloot ze om zijn warme pik, zachtjes begon ik hem te pijpen, Hans kreunde van genot, met zijn hand was hij ondertussen mijn billen aan het kneden. Plotseling kreeg ik wat in mijn mond, het smaakte een beetje zoutig, dit moet voorvocht zijn dacht ik,, met mijn toch begon ik met zijn eikel te spelen afgewisseld door zijn lul diep in mijn natte mond te nemen, ik voelde zij nlul nog harder worden en voelde dat hij op het punt stond zijn zaad in mij mond te spuiten, plotseling duwde hij mijn hoofd naar achteren en zei, nog niet zo snel wil ik niet klaarkomen ik wil nog even van je genieten, hij duwde me naar achteren zodat ik op mijn rug op de grond lag, Hans kwam op me liggen en begon me wild te tongen, het was heerlijk de eerste keer met een man maar het was fantastisch. Zijn tong ging diep en geil in mijn mond, Hans kwam overeind en ik moest me van hem omdraaien, ik ging op mijn buik liggen en Hans ging weer op me liggen, ik voelde zijn harde geile pik tussen mijn billen, liefkozend begon hij mijn rug te zoenen, steeds lager tot hij bij mijn billen kwam, nu ging hij met zijn tong op verkenning, het was werkelijk een heerlijk gevoel zijn tong tussen mijn billen, mij anus kreeg een speciale behandeling van zijn tong, hij spoog wat speeksel op anus en begon met zijn tong rondjes over mijn anus te draaien, wat een heerlijk geil gevoel is dat, ik stak mijn kontje een beetje omhoog zodat hij er beter bij kon, Hans probeerde nu met zijn tong in mijn anus te gaan, ontspan je zei hij, ik deed dat en het lukte hem hij likte me kontje heerlijk, plots voelde ik wat hards tegen mij anus,

Het was zijn vinger mij duwde zijn vinger in mijn anus en begon me met zijn vinger te neuken, daar lag ik dan als hetero, met een man maar wel bloedgeil, Hans neukte me ongeveer een minuut met zijn vinger en stopte er toen nog een vinger bij, hij neukte me nu met twee vingers en draaide met zijn vingers bij het naar binnen en buiten gaan, in het begin deed dat een beetje pijn maar dat ging snel weg. Plotseling haalde hij zijn vingers eruit en ik voelde iets groters tegen mij anus aan duwen, hij probeerde me te neuken, ik schrok, hij wilde zijn stijve pik bij mij naar binnen duwen, voordat ik wat kon zeggen was het al te laat, ik voelde een pijnscheut, hij was binnen. Langzaam duwde hij hem dieper naar binnen, totdat hij er helemaal inzat en hij begon me rustig te neuken met korte langzame halen, het deed nu geen pijn meer, ik voelde nu genot. Hans begon steeds langere en hardere halen te maken, ik hoorde hem kreunen van het genot dat hij mij aan het ontmaagden was, plots trok hij zijn pik eruit en ik moest me omdraaien, hij legde een kussentje van de tuinstoel dubbel onder me en stak zijn harde pik weer in mijn kont, hij begon mij wild te neuken en mij ondertussen af te trekken, ik voelde dat zijn pik harder en dikker begon te worden, ik hield het niet meer dit was een super geil gevoel, ik voelde een warme golf sperma in mijn anus stomen, tegelijk kwam ik klaar, een grote straal spoot over mijn buik, Hans neukte me nog heel even heel langzaam door en likte ondertussen mijn sperma van mijn buik. Hij ging uitgeput naast me liggen, ik was weer wat bij zinnen gekomen en dacht, shit wat heb ik gedaan, ik kleed me aan en moet gaan zei ik tegen Hans.

Ik stond op gaf Hans een kus op zijn mond en zei, komt je morgen bij mij in de tuin zitten?