De parkeergarage

Ik huur een huis in Vancouver. Op een zachte februariavond ging ik, om ongeveer elf uur, naar de SuperValue supermarkt drie blokken verderop. In welk gangpad ik me ook begaf, ik kwam steeds dezelfde gozer tegen. Hij glimlachte naar me. Ik was verbaasd.

Hij droeg een spijkerjack, zwart T-shirt en een extreem strakke spijkerbroek met knoopsluiting waarin ik zijn pik kon zien zitten. Hij was knap en leek me rond de vijfentwintig jaar oud. Hij had donker krullend haar en was minstens 1.90 meter. Na het winkelen liep ik weer richting huis toen hij naast me kwam lopen en zei: “Zal ik je tas dragen, maat?” en hij glimlachte waardoor ik zijn parelwitte tanden kon zien.

We lachten allebei en stopten om elkaar in ons op te nemen. Ik denk dat mijn lust duidelijk was, want terwijl hij in mijn ogen keek en ik met knikkende knieën terugkeek, zei hij: “Kan ik met je mee naar jouw huis?” Mijn god, hij wist dat ik geil was, maar ik durfde hem niet naar mijn huis mee te nemen. Het was tenslotte donker en hij was een totale vreemde voor me, ik wist zijn naam niet eens. Hij merkte mijn twijfel. “We kunnen naar het strand lopen, naar de duinen.”

Mijn lul stond strak tegen mijn broek en ik zei: “Nee, dat duurt me te lang. Ik wil het nú. Laten we de parkeergarage binnengaan. Ik heet overigens Bill.” We stonden bij de ingang van een slecht verlichte parkeergarage. We liepen tot helemaal achter in de parkeergarage en draaide daar een stoffige lamp uit. Ik zette mijn overvolle tassen op de grond en hij nam me in zijn armen. We kusten heftig. Hij duwde zijn tong naar binnen, en we liefkoosden elkaar, onze tongen dansten samen, verkenden elkaars mond. Hij smaakte zo ‘hot’. Een hand gleed in mijn jas, en hij begon mijn lichaam te verkennen. Hij overdekte mijn nek met kusjes. Zijn handen gleden langzaam naar mijn rug en lager, naar mijn billen.

We duwden onze lichamen stijf tegen elkaar. Ik voelde zijn harde lul tegen me aanwrijven. Hij trok mijn T-shirt uit mijn broek en zijn vingers speelden met mijn tepels. Hij trok er zachtjes aan, plagend. Zijn handen gleden weer naar mijn kont. Hij trok me nog steviger tegen zich aan. “Mag ik je nemen?” vroeg hij. “Als je een condoom hebt wel” antwoordde ik. “Altijd” kaatste hij terug. Hij nam mijn hand en bracht hem naar zijn pik. Ik kneep er voorzichtig in, door zijn broek, en ik voelde hem geestdriftig kloppen. Ik verlangende naar wat er komen ging. Ik deed zijn riem af, knoopte zijn broek los en liet hem op zijn enkels glijden. Ik viste zijn stijve lul uit zijn shorts. Hij duwde me zachtjes naar beneden tot mijn lippen zijn lul raakten.

Ik nam zijn lul langzaam in mijn mond, terwijl ik zijn shorts ook naar beneden liet zakken. Zijn lul was waarschijnlijk tegen de 18 cm met een grote eikel. Ik ging met mijn tong langs het randje van zijn eikel en langs de gezwollen ader aan de onderkant van zijn machtige paal. Hij was volledig stijf. Zijn hele lichaam schokte toen ik zijn lul zo diep in mijn mond nam, dat zijn ballen tegen mijn kin kwamen. Ik kokhalsde toen zijn eikel tegen mijn keelgat aanduwde. Toen slikte ik, waardoor hij nog dieper in me kwam. Nog een keer kokhalzen en slikken en zijn eikel gleed in mijn keelgat. Mijn stud bewoog zachtjes met zijn lul heen en weer, terwijl ik in zijn harige billen kneep. Mijn vingers gingen verder op onderzoek uit tot ik zijn sappige kontgat vond. “Ohhh,” schreeuwde hij “dit is zo lekker!” Terwijl hij zijn met voorvocht en slijm bedekte pik in mijn keel pompte. Hij haalde zijn lul uit mijn mond. Ik pakte zijn zware ballen, likte aan ze, zoog aan ze, terwijl ik zijn pik met mijn hand bewerkte. Hij kreunde: “Ik moet je echt neuken, kerel. Ik móet in je!” Ik riep: “Ik wil het ook, kom, kom!”

Hij trok me op, opende mijn broek en liet hem op mijn enkels vallen, mijn onderbroek er snel op volgend. Zijn grote hand omsloot mijn opgewonden pik. Zijn andere hand verdween tussen mijn benen, op zoek naar mijn gat. Mijn hele bilspleet was nat van het zweet. Ik duwde mijn vochtige ster tegen zijn vingers en voelde er twee naar binnen glijden. Hij trok ze terug, spuugde erop, en duwde ze in mijn mond. “Christ, je hebt het echt nodig hè. Je hebt het echt nodig dat ik mijn vingers nat maak. Hij begon mijn kont te fingerfucken. “Je binnenste voelt als fluweel” gromde hij, zijn vingers rondraaiend en mijn gat oprekkend.

Ik staarde hem aan. Nog steeds zijn lul masserend. Mijn mond geopend van verlangen. Door de broek om mijn enkels kon hij mijn benen niet ver uit elkaar doen. Hij draaide me om en liet me op wat planken gaan staan om een betere hoogte voor penetratie te krijgen. Hij duwde me tegen de muur van de parkeergarage, me in een kwetsbare, neerbuigende positie dwingend. Mijn vingers grepen naar het verbrokkelende cement terwijl hij twee slijmerige vingers in mijn kont duwde. Hij begon me weer te vingeren. Eerst twee, toen drie lange vingers die mijn kont penetreerden en verkenden. “Ohhh, ja!” riep ik. Ik werd zo’n vijf minuten lang gevingerd. Ik was in de hemel. Ik voelde zijn dikke wapen tegen mijn been. Ik pakte hem in mijn hand en masseerde hem. Mijn vingers werden nat van het voorvocht. Hij haalde zijn vingers uit mijn kont, stak ze in mijn mond en beval me mijn eigen sappen te proeven. Ik smulde gretig en zoog op zijn vingers. Hij haalde zijn vingers weer uit mijn mond en ik hoorde het bekende geluid van een condoomverpakking die wordt opengescheurd.

De kerel plaatste zijn pik tegen mijn ingang en duwde hem langzaam naar binnen. Mijn kontspieren vormden zich om zijn eikel en trokken hem nog verder naar binnen. Zijn dikke penis rekte mijn kont verder op naarmate hij dieper penetreerde, heerlijk. “Smeek me je te neuken, Bill.” kreunde hij. “Oh ja, oh jaaa!” Ik smeekte: “neem me, neem me, neuk me, neuk mijn kont, steek je enorme lul diep in me.” En het begon, in en uit, in en uit. Hij ramde zijn gezwollen wapen in me als een zuiger. Allebei waren we verzonken in lust, toen we ineens vol verlicht werden door de koplampen van een auto die de parkeergarage binnenreed. “Stop!” riep ik. Hij bromde en bleef door beuken, zo diep als mogelijk. Zijn ballen kletsten tegen de mijne. Ik gaf eraan toe en dacht dat het, behalve als het de politie zou zijn, niet uitmaakte als er iemand toekeek.

Hij bleef doorgaan tot ik hem voelde schokken, “Ik kom, ik kom!” riep hij en met volle kracht spoot hij in het condoom, in mij. Met zijn hand bewerkte hij mijn pik, ik hield me vast aan de muur. Hij duwde zich steviger tegen me aan. Na enkele minuten spoot ik mijn dikke, witte sperma op zijn hand. Hij bracht zijn hand naar mijn gezicht en beval: “Lik!” Ik gehoorzaamde en proefde, niet voor de eerste keer, mijn smakelijke nectar. Hij hield zijn pik diep in me terwijl hij mijn hoofd omdraaide en me intens begon te kussen. Hij zoog de sperma uit mij mond en we hielden onze lippen tegen elkaar gedrukt.

Terwijl hij zijn druipende lul uit me terugtrok, voelde ik me leeg worden van binnen. Ik pakte een zakdoek om alles af te vegen. We deden onze broeken weer omhoog, en liepen hand in hand weg langs de zojuist gearriveerde auto.

Altijd als ik langs die parkeergarage kom, krijg ik weer een stijve en een tintelend gevoel in mijn kont. Een paar dagen later kwam ik mijn ‘parkeergarage man’ weer tegen met, naar ik aanneem, zijn geliefde. Ik glimlachte en hij knipoogde terug. Maar ik weet nog steeds niet hoe hij heet!