Buurman John

Mijn naam is Orlando. Ik ben van Spaanse afkomst, maar woon al mijn heel leven in België. Ik ben bijna 18 en twijfel over mijn geaardheid. Ik merk dat ik wel iets voor mannen voel, maar probeer dit te verbergen. Eén van de mannen waar ik op geil is mijn buurman John. Hij is vooraan in de veertig en heeft al grijze haren, die hem heel goed staan.
Toen ik nog een kind was en hij nog een twintiger was hij al een dikke hit bij het vrouwelijk schoon omdat hij behoorlijk gespierd was en echt een knappe kerel. Ik weet zeker dat mijn moeder op hem geilde en misschien nog steeds geil, het is niet omdat hij de veertig gepasseerd is dat hij niets meer voorstelt, kijk maar naar Brad Pitt en George Clooney. Hij en zijn vrouw hadden een zwembad neergezet toen we klein waren en elke zomer lagen we altijd bij de buren. Vanaf mijn dertien veertien jaar begon ik te merken dat ik graag naar het mooie lijf van John staarde en vooral naar de bobbel in zijn broek, die me allesbehalve klein leek. Op een avond heb ik zin om te zwemmen en ga naar John toe. Het zeil is over het zwembad heen dus ik loop naar binnen om te vragen of ik mag zwemmen. Ik ga al zoveel jaar en ik weet dat het mag, maar evenzeer ga ik het vragen aan hem. Als ik binnenkom dan staat hij spiernaakt in de kamer en als hij mij ziet pakt hij een handdoek, maar hij doet het goed op zijn gemak zodat ik goed naar zijn pik kan staren, die er slap al behoorlijk uitziet.

John: “Orlando, vandaag zal je niet kunnen zwemmen. Ik ben het water aan het verversen.”

Orlando: “Jammer, andere keer dan. Waar is Mireille?”

John: “Zoals elke donderdag, bridgen. Zeg maar zet je even dan geef ik je een biertje.”

Ik zeg nooit nee tegen een gesprek met John. Hij trekt snel een korte broek uit, maar laat zijn torso bloot. Het is dan ook best warm buiten en binnen.

John: “Hoe is het nog met dat meisje afgelopen dat ik laatst bij je zag..”

Orlando: “Oh, zij heeft het uitgemaakt.”

John: “Waarom, was je niet goed genoeg voor haar.”

Orlando: “Ik schaam me een beetje om het te zeggen.”

John: “Ik ben het toch maar, bij mij zijn je geheimen veilig.”

Orlando: “Ze vond dat ik slecht kuste..”

John: “Oei ja dat is natuurlijk een afknapper. Heb je nog niet veel ervaring dan.”

Orlando: “Eigenlijk niet, ik heb nog maar een paar meisjes gehad.”

John: “Dat is toch raar. Allé, je bent achttien en je bent een knappe gast. De meisjes zouden toch als vliegen voor je moeten vallen.”

Orlando: “Ze vallen eerder voor Sergio.”

John: “Jij lijkt toch veel op je broer. Dat snap ik dan niet, maar je zal toch moeten oefenen om goed te kussen.”

Orlando: “Hoe doe ik dat als ze mij dumpen na een paar keer kussen. Of ga jij het me leren.”

John: “Haha, ik heb ooit wel een kameraad leren kussen, toen we zestien waren. Hij en zijn meisje hadden ruzie omdat hij slecht kuste en dan heb ik me over hem ontfermd. Daarna zei zijn vriendin dat hij een grootmeester was.”

Orlando: “Dus jij hebt met een jongen gekust, heb je er ook seks mee gehad.”

John: “Ja wat is seks, op die leeftijd experimenteer je wat. Hij heeft me in ieder geval ook gepijpt ja, maar ik hem niet.”

Orlando: “En daarna altijd trouw gebleven aan Mireille.”

John: “Dat is niet altijd even makkelijk. Ik wil niet pochen maar ik ben geen lelijke vent en wat is het probleem van knappe venten, ze hebben aantrek.”

Orlando: “Nou, jij meer dan ik.”

John: “Dat komt ook nog wel bij jou. Maar nu moet ik zeggen dat Mireille aan haar tand geopereerd is en volgende week een kroon moet laten zetten en dat ze nu even niet kan kussen en ik kus toch zo graag.”

Orlando: “Ja, als je het goed kan zal het wel te gek zijn.”

John: “Wij kussen vaak. Zeg, maar nu niet voor dit of dat, moet ik je eens de kneepjes van het vak leren. We kennen elkaar nu toch, het heeft niets te betekenen.”

Ik dacht bij mezelf, ga ik nu kussen met buurman John. Ik heb er al vaker van gedroomd maar er nooit rekening mee gehouden dat het echt kon gebeuren.

Orlando: “Wel ja, waarom ook niet dan kan ik ook een grootmeester worden.”

John: “Kus me eens zoals je met dat meisje gekust hebt.”

Ik pak Johns gezicht vast en begin hem te kussen. Na een tiental seconden duwt hij me weg.

John: “Wow hier is werk aan de winkel. Dit noem ik dus de slazwierder of de watermolen. Je draait maar wat rond met je tong en produceert te veel speeksel. Nu ga ik je kussen en laat mij gewoon doen, jijzelf niet met je bewegingen beginnen.

John komt dichterbij en begint me te kussen. Ik hou mijn ogen open en bewonder zijn knappe gezicht. Van zodicht bij zie ik bijna elke prachtige huidporie. Zijn kus is hemels en na een paar seconden sluit ik mijn ogen om nog meer te genieten van deze kus. Na een tweetal minuten stopt hij.

John: “Zo, wat vond je daarvan.”

Orlando: “Waaaaaw, dat was de beste kus die ik al gehad heb, die vrouwen konden dan blijkbaar ook niet kussen want voor mij was het niet zo fijn.”

John: “Voor mij was het fijn, maar nog niet waauw, ik merkte toch nog dat jij onervaren was.”

De volgende minuten geeft John me nog wat tips en dan oefenen we opnieuw. Na een kwartier intens kussen moet ik even stoppen.

John: “Het begint steeds leuker en leuker te worden.”

Orlando: “Na die eerste kus dacht ik dat het al niet meer beter kon, maar het wordt steeds lekkerder.”

John: “Dat komt omdat je er beter in wordt. De eerste keer dat ik je kuste liet je mij het werk doen, maar nu kus je me ook goed terug en dan wordt het beter.”Orlando: “Intussen heb ik wel een stijve in mijn broek zitten.”

John: “Wat wil je daar mee zeggen.”

Orlando: “Voor het geval ik homo zou zijn, moet ik dan ook niet leren pijpen zodat mijn relatie op dat vlak ook niet kan stuklopen.”

John: “Dat is een argument waar ik niets tegen kan inbrengen.”

De broek van John is in een mum van tijd uit en blijkbaar zat ook hij met een boner, want zijn pik staat gewoon recht.

Orlando: “Woow, wat een mooie grote dikke neukstaaf is dat.”

John: “Mijn trots. Hier heb ik al veel mensen mee verwend.”

Ik kon nog uren doorgaan over wat voor adrenaline door me heen ging op het moment dat ik de pik van m’n dromen zag, maar ik wou geen tijd verliezen en begon er meteen aan te zuigen.

John: “Pas op met je tanden, laat het wel heel.”

Orlando: “Zie je wel dat deze oefening goed is.”

Na een tiental minuten zegt John dat ik het al best goed kan.

John: “Weet je wat ik nog nooit gedaan heb. In een kont gezeten. Ik heb het al zo vaak aan Mireille gevraagd, maar ze wil niet en ook one-night-stands zien het meestal niet zitten.”

Orlando: “Zal ik me dan maar weer opofferen.”

Ik trek mijn broek uit en leg me op de tafel.

John: “Jouw pik mag er best ook zijn.”

Orlando: “Vind ik ook, maar die van jou is echt groot, hoe lang is die?”

John: “23 cm, best een machien hè. Nu ga ik jou pijpen, heb ik ook nog nooit gedaan.”

Vervolgens gaan Johns lippen over mijn eikel en hij begint me te pijpen. Ik vind het heerlijk. Na een paar minuten neemt hij mijn ballen in zijn mond en ik gooi mijn benen in de lucht. Vervolgens likt John aan mijn aars. Wat een heerlijk gevoel is dat. Dacht altijd dat het vies zou zijn, om te doen misschien maar als het bij je gedaan wordt is het heerlijk. Na een paar minuten moet ik hem even pijpen zodat zijn pik goed glad is. Dan dringt hij langzaam in mijn kont binnen. Het doet best pijn, maar het feit dat het John is maakt veel goed. Eens de pijngrens voorbij is voelt het best lekker. John begint te stoten en te stoten en komt na twee minuten stoten klaar in mijn kont. John legt zich nu uitgestrekt op de tafel en nu is het mijn beurt. Ik begin aan zijn kont te likken terwijl zijn sperma in mijn kont zit, wat een fijn gevoel. Ik had nooit gedacht nog aan de kont van mijn buurman te likken, maar hier zit ik toch maar. Dan begin ik in zijn kont te boren. Ik ben zo supergeil dat ik al snel klaarkom.

John: “Dat was snel gedaan.”

Orlando: “Een voordeel van het feit dat ik nog maar achttien ben is dat ik snel nog een tweede keer kan.”

Ik kruip op de tafel terwijl mijn pik nog in John’s kontkutje zit en begin hem te kussen. Na een paar minuten voelt mijn pik weer stokstijf aan en begin ik aan een tweede beurt. Deze keer duurt het langer. Maar liefst tien minuten aan een stuk beuk ik in de kont van John. Alsof al mijn dromen uitkomen spuit ik een lading van jewelste en kreun ik het uit van uitzinnig genoot. We zijn heel bezweet en leggen ons op de divan.

John: “Wow, dat was me het potje seks wel.”

Orlando: “Je hebt me in elk geval goed opgeleid.”

John: “Die tweede keer was echt zalig. Ik voelde me één met je.”

Orlando: “Ik ben al vaker twee keer achter elkaar klaargekomen, maar dit is de eerste keer dat ik bij de tweede keer er echt meer van geniet als de eerste keer.”

John: “Geilde je al langer op mij.”

Orlando: “Al enkele jaren.”

John: “Je weet dat ik Mireille heb en niet homoseksueel ben. Maar ik heb de afgelopen jaren ook wel op jou en Sergio gegeild. Ik heb eens naakt gezwommen met Sergio en hij kreeg toen een stijve. Daar heb ik ’s nachts goed op gegeild terwijl ik Mireille aan het rammen was.”

Orlando: “Misschien heeft Sergio ook wel een oogje op jou.”Bij het volgende meisje dat ik kuste kreeg ik al heel wat betere commentaar. Maar deze keer was ik degene die het uitmaakte. Ik begon meer en meer naar John te verlangen en hij ook naar mij. Wat voor Mireille een avondje bridgen was, werd voor ons een avondje passionele seks.