Bespreking

Na een bespreking, wat later opgehouden dan ik verwachte bleek de wagen van een van mijn klanten niet meer te starten. Omdat het al wat later was vroeg de man mij een taxi te bellen en de volgende dag de auto te laten ophalen door een garage. Na enig heen en weer gepraat bleek zijn adres aardig op mijn route te liggen en ik bood aan hem een lift te geven. Daar aangekomen bood hij mij nog een drankje aan en we praten nog wat na over het gesloten contract. Onder het praten bewonderde ik de ruime kunst en schilderijen verzameling die zo in de huiskamer te zien was, hij zag mij kijken en vroeg of ik het kon waarderen. Na een positief antwoord van mij liepen we samen langs wat beeldjes en schilderijen waarbij hij uitlegde van welke kunstenaars ze waren.

Op het moment dat hij de glaasjes ging vullen ontdekte ik een wel heel bijzonder bronzen beeldje, namelijk één staande man en één op zijn knieën ervoor in een zeer compromitterende houding. Peinzend bewoog ik mijn vingers over het koele brons van het beeld en volgde de lijnen van het beeld, het wekte een duister onbestemd gevoel bij mij op. Vroeger.., nee dat komt later wel. Vind je het mooi hoorde ik achter mij?, van schrik trok ik snel mijn hand terug, je hoeft niet te schrikken hoor, ik vind hem ook prachtig zei hij. Het is erg mooi stotterde ik wat verlegen maar wel erg heavy hoor.

Hij heet volgens de ontwerper “duister verlangen” melde hij en zo te zien heb jij duistere verlangens grijnsde de man. Hoe bedoel je zij ik, met een grijns wees hij naar mij en verschrikt keek ik naar beneden waar zich een forse erectie aftekende.

Met een rood hoofd verontschuldigde ik mij hiervoor, het geeft niet lachte hij, ik heb er soms ook last van, ik volgde zijn blik en zag dat hij een zelfde reactie vertoonde. Heb jij wel eens zoiets gedaan vroeg ik met een vreemd gevoel . Voor mijn huwelijk in mijn jonge jaren is het inderdaad wel eens gebeurt en na mijn scheiding nog wel eens bekende hij. We hebben duistere kanten en kennelijk dezelfde ervaringen , alleen is mijn scheiding nog niet lang geleden en daarna even het grote niets op seksueel gebied. Hoe heb jij het ervaren vroeger vroeg hij, ik antwoord dat ik te zenuwachtig was en het had verdrongen. Nu kennelijk niet zegt hij en wijst weer naar mijn erectie, ben je er nu nog bang voor? Aarzelend kijk ik hem aan, kennelijk schat hij dit goed in en met een laat mij even begaan tast hij naar de bobbel in mijn broek.

Even schrik ik en wil mij terug trekken maar ik voel een heftige reactie op de tastende vingers. Voor ik het weet ligt mijn broek op de grond en knielt hij voor mij als een imitatie van het beeld.

De tastende vingers trekken mijn voorhuid terug en met een gevoel van hevige opwinding voel ik het puntje van zijn tong tegen mijn eikel. Een kreet van geilheid, je vind het lekker zegt hij, trek alles uit man, gehoorzaam en heel snel liggen we even later naakt op het hoogpolig tapijt.

Achterover liggend geniet ik van de warme mond en tong die mijn penis omgeeft. Terwijl hij mij zo pijpt voel ik hoe mijn hand naar zijn penis word geleid en ik neem die in mijn hand. De bewegingen van de mond word heftig en met een gevoel als een ontploffing kom ik klaar en spuit mij leeg in die warme holte. Hij likt mijn slapper worden pik nog zachtjes schoon, hoe vond je dit vraagt hij mij.

Naar hem opkijkend, ik kan het niet nalaten even naar zijn lippen te kijken, het was echt geweldig zeg ik hem Met zijn hand streelt hij zacht zijn stijve penis, wil je voor mij ook iets doen vraagt hij, maar niets wat je liever niet doet hoor.

Ik begrijp de strekking van de boodschap, voorzichtig tast ik naar zijn penis en laat hem door mijn handen glijden, hoewel ik iets in mijzelf moet overwinnen buig ik mij voorover. De eikel is al wat vochtig, heel voorzichtig lik ik er een keer aan, het is niet vies maar wel lekker. Nieuwe opwinding maakt zich van mij meester en voorzichtig neem ik de glanzende eikel tussen mijn lippen. Tussen mijn benen weer die tastende vingers en weer kom ik in stelling.

Voor ik het weet en mij er op kan voorbereiden spuit een krachtige straal diep in mijn mond. Automatisch slik ik een deel door en er loopt een straaltje uit mijn mondhoek op zijn buik. Terwijl ik even na hijg van alles voel ik dat hij opnieuw mijn penis in zijn mond neemt en opnieuw voel ik de strelende tong om mijn eikel…..