Bathmate Hydropump Penispomp – Rood

De Bathmate Hydropomp is ’s werelds eerste hydrotherapie pomp voor maximale penisvergroting.

Gebruikt in het bad of in de douche en gevuld met warm water, zal de Bathmate door het creeren van een verhoogde bloedcirculatie uw penis vergroten.
Het effect van het warme water is de beste work-out die de penis kan krijgen om nog groter en harder te worden.

Het helpt om de circulatie te stimuleren en de bloedstroom te verbeteren door het weefsel van de hele penis, alsmede het bekkengebied. Binnen minuten zal je de penis zien groeien

Uw penis is verdeeld in drie kamers, twee grote aan de bovenkant (corpora cavernosa) en een kleinere kamer aan de onderkant (Corpus Spongisum). Wanneer je een erectie krijgt, maken jouw hersenen een hormoon vrij, dat bloed naar jouw penis stuurt, om het erectiele weefsel te vullen.

De bloedruimten in de corpora cavernosa kunnen maar tot aan een maximum gevuld worden, wanneer je een erectie krijgt. De grootte van jouw corpora cavernosa bepaalt de grootte van uw penis in erectie. Het goede nieuws is … Jouw corpora cavernosa kan groter en sterker worden en met de Bathmate worden ontwikkeld!

Bathmate is de eenvoudigste, meest kosteneffectieve en snelste manier om uw lengte en omtrek te verhogen zonder de noodzaak van chirurgie. Je kunt binnen 15 minuten dramatische resultaten zien, in tegenstelling tot een van haar concurrenten. Nadat je de pomp discreet hebt gebruikt in de badkamer, kan je snel en gemakkelijk gaan genieten van de voordelen van een grotere penis.
Hoe meer je de Bathmate gebruikt, en hoe vaker je ermee traint, hoe sterker, groter en gezonder jouw penis zal gaan worden.

* Gepatenteerde unieke water-workout systeem
* Zichtbaar resultaat na slechts één sessie
* Ontspan in het bad of douche
* Verhoging van bloed en zuurstof circulatie
* 3 keer per week slechts 20 minuten te gebruiken voor een maximaal resultaat

Prijs: 99.00 euro.

Bekijk & bestel Bathmate Hydropump Penispomp – Rood in mijn homoshop.

Merk: Bathmate
Gewicht: 345 gram
Materiaal:
Kleur: Transparant
Levertijd:

Directe weblink: http://shop.maikel1981.net/penispomp/bathmate_hydropump_penispomp_-_rood_24384.html.