Alian

Prachtig weer vorige week dat uitnodigde om (weer eens) naakt op mijn terras te gaan zitten….
Lekker onder de parasol met mij boek en een glaasje frisse witte wijn.
Ik dutte even weg en toen ik mijn ogen opende keek ik recht op de stijve lul van mijn buurman. Want ja, die zat ook naakt….

Het zien van die prachtige lul (dik, dikke aders en een dikke eikel) had dus dan ook effect op mijn paal…..werd stijf en er kwam al voorvocht uit het spleetje.

Mijn buurman keek ook en begon, net als ik, zachtjes aan zijn lul te trekken…., het leek of hij nog groter en dikker werd…. Als bi-man liet mij dit niet onbetuigd en werd ik zo geil als wat.

Tot nu toe hadden we nog geen woord gezegd….tot Alain (zo heet hij) slechts één woordje sprak: kom…. En ik ging. Ik hapte zijn grote paal in mijn mond en begon hem met veel overgave te pijpen. Ik slurpte zijn voorvocht en kraste met m’n nagel over zijn aars..

Alain kreunde van genot en ik voelde hoe zijn paal nog groter werd…..de voorboden van een lekkere lading warm zaad in m’n mond. Alain is een grote spuiter en ik had alle moeite om het binnen te houden en te slikken met dat lekkere stuk vlees in m’n mond.
Toen hij klaargekomen was likte ik rond zijn eikel; ik word daar altijd bijna zot van genot van…
En wat bleek: hij ook! Zijn paal begon opnieuw te steigeren en iets zei me dat ik dat stuk weldra in mijn kont zou ontvangen…

Ondertussen was ik zo hard en zo geil dat het voorvocht ook mijn hele zak had nat gemaakt.
Alain knielde en begon mijn ballen één voor één in zijn mond te zuigen……heerlijk! Ik kreeg werkelijk sterretjes voor m’n ogen. Hij zoog m’n ballen en likte mijn lul (zo’n 17 cm maar vrij dik. – omtrek 11 cm) en hapte te slotte toe.

Hij zoog werkelijk het zaad uit mijn ballen en ik kwam spetterend klaar en schoot mijn zaad diep in zjjn mond. Een beetje zat op zijn lippen en ik kon het niet laten om hem het te kussen wat overging in een passioneel tongen….lekker vochtig allemaal. Maar het resultaat liet niet op zich wachten. Onze oude knarren kwamen terug op oorlogssterkte…..

Met allebei een stijve lul dronken we een glas wijn en babbelden we wat….en bespraken hét plan. Niet lang daarna lagen we op zijn bed te tongen dat het niet mooi meer was, speeksel over onze gezichten, zuigen aan tongen, aan mekaars lippen.
We draaiden in 69 en ik begon met veel speeksel zijn kont te likken, van zijn kont tot zijn ballen en de top van zijn machtige lul. Ikzelf werd héél diep gepijpt terwijl hij met een hand zijn ballen streelde, Met de andere hand had hij een ander idee….eerst voelde ik één vinger in m’n kont, dan twee en tenslotte drie…..

Alain kwam van me af en draaide me op mijn rug. Ik deed mijn benen wijd trok m’n knieën op en voelde het koude glijmiddel en dan……………….werd die grote lul in één keer in mijn kont geramd. Ik schreewde het uit maar snel begon ik sterretjes te zien….zo heerlijk was dit. Alain neukte rustig verder, uit mijn lul drupte het vocht en wanneer ik zijn zaad in mijn darm voelde spuiten kwam ik klaar en spoot mijn zaad tussen onze lijven….

Dit was pas goeie sex! En voor herhaling vatbaar! Ook de volgende dagen verwenden wij mekaar en ook deze morgen heb ik al een verse scheut zaad mogen slikken.

En ja ook vanmiddag plannen we nog een feestje. Er komt een afrikaanse vriend van Alain op bezoek en naar verluidt zou die ook niet vies zijn van zijn lul in een mannenmond te stoppen. Maar daarover later meer..

En ja, gewoon ter info: wij zijn beiden 62 jaar oud, ouwe geile venten dus!